Vw Golf VR6 2.8 rady a konzultace (:

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Potřebuji poradit

• 00 Reagovat !

foto

31.03.03  10:11

« ufoun II

Do Prahy se tedka nedostanu:( Je to po pravy strane Prumyslovyho palace, sou tam schody dolu a po levy stane stoji stupidni plechova maringotka s takovym tim losovanim. Tam jich maj hafo. Tusim ze sem ho tam zahlid i jinde...
  • « 00 Reagovat !

foto

28.03.03  11:50

« Re: ufoun

Tak do toho jdu.... zkus to upřesnit a nebo se zmocni toho ukolu sám, zaplatim...
  • 00 Reagovat !

foto

18.03.03  09:01

« ufoun

Nazdar Kazane. Jestli este shanis ufouna, videl sem ho na Matejsky :-) Jenom si ho musis vodstrilet, nebo ukecat tlustou kolotocarku :-( HOWG
  • « 00 Reagovat !

foto

11.03.03  08:03

« Re: Spiknutí? to smudla

NO já myslím, že Šmudla is dead (o:
  • « 00 Reagovat !

foto

26.02.03  16:30

ne tak docela ... nastalikomplikace s dopravou..ach jo...
    nevis co je s esmudlou? kamos zhani Golfa 88-91 Diesel 5dv za rozumnoucenua a nebo vymena za mazdu 626 v plne krom klimy 2,2..super stav
  • « 00 Reagovat !

foto

18.02.03  10:43

Nefňukej CONíku.... dyť už kolečka máš (o:
  • « 00 Reagovat !

foto

17.02.03  15:45

hmmmm :-(
  • « 00 Reagovat !

foto

11.02.03  15:43

mno jo spate se stars i to se obcas stane..ale necham tu vzkaz pro SMUDLU: smudlic jak ty se tak pohybujes nevidel jsi nekde nejaky 16tky z cosiny nebo aspon ten tip? do 10-12tis? nejaky dost zachovaly?
  • « 00 Reagovat !

foto

08.02.03  12:15

« Spiknutí?

Jako to je nějaký spiknutí VeRuna v Archivu, ne? )o:
  • « 00 Reagovat !

foto

21.01.03  16:02

« Re: Šťastnej a veselej od KaZaNa

U KaZaNa je toho hodně novýho, ale seznam sem psát nebudu hihi, ještě by mne zavřeli nebo tak něco (o:
    Jinak VeRuně se mění zadní silentbloky (konečně) a pár dalších maličkostí. Jen doufám, že se přitom nepřijde na dalších milion maličkostí a nebo na pár ne maličkostí.. (o:
    Jinak jezdí jak šlak, holka moje vrrrrčííícíí ...(O:
    A ostatní novinky? Rozrostla se KaZaN Alliance o dalšího Pokémona. Navíc můj bro měl 18týho narozky... a to je tak všecko (o: hehe.. Ciao KaZaN co zase včera plakal nad předělanejma Oettingerovejma stránkama...
  • « 00 Reagovat !

foto

15.01.03  12:03

Udržuju při životě, co je u koho novýho??
  • « 00 Reagovat !

foto

31.12.02  17:38

No jasně, novinky jsou, ale už je netroubim do světa, bohužel... Rád o nich někdy pokecám. Jinak vcelku VRčák se teď drží, jezdí jak vzteklej, pohoda.
    KaZaN
  • « 00 Reagovat !

foto

31.12.02  14:39

Koukam,ze jsem te vybudil trosku.To je fajn. On by chodil,ale kdyz ty jsi v posledni dobe nejakej skoupej na novinky. Nebo to Vrrci tak krasne,ze neni co resit?Asi jo,aspon podle foto,co jsem jeste zachytil pred cistkou to musi bejt naprosto skvostny.Tak at to tak vydrzi.
  • « 00 Reagovat !

foto

31.12.02  13:46

« Šťastnej a veselej od KaZaNa

Tak ikdyž mi sem už nikdo nechodí ... přeju vám Šťastnej a veselej Silvestr a Novej rok a všecko to kolem.... a hlavně autíčka ať nestůňou a vám a všem blízkým i vzdáleným ať se daří....
    KaZaN van Hyena on VR6
  • « 00 Reagovat !

foto

02.12.02  04:03

« Re: Sháním... stahovačku

a co nezávislý topeníčko.. nemá někdo? (o:
  • « 00 Reagovat !

foto

16.11.02  03:09

V podstatě asi jo, čeče.... prostě bych z toho chtěl složit jednu voňafku a zbytek si nechat na časy, kdy vyčichne .. (o:
  • « 00 Reagovat !

foto

11.11.02  18:02

no to jo, ale jak je to teda s těma opravama, Ty si zakládáš velkochov???
  • « 00 Reagovat !

foto

10.11.02  00:00

Šmudlo, když seženeš pěknou VeRunu v dobrým stavu za dobrý peníze, tak budu happy..ale i s pěknou kastličkou, nebouranou samozřejmě za pěknou cenu se spokojím...
  • « 00 Reagovat !

foto

31.10.02  18:18

Jo, jenom jsem nějak neregistroval v poslední době:ty sháníš Kazane druhou kastli?jsi přec stříkal verunu, nebo ne??
  • « 00 Reagovat !

foto

29.10.02  08:39

Tak Hanzimu už neděkuju, páč v tom motoru byl v * ten plastovej nebo silonovej koružek co se na něm motá to lanko )o:
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…