Vw Golf VR6 2.8 rady a konzultace (:

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Potřebuji poradit

• « 00 Reagovat !

foto

27.04.02  07:47

« Re: VR6 is DEAD

Myslíte si, že by se dala sehnat kabeláž k VR6 2.9? Nivně jsem si myslel, že je stejná s 2.8, ale má jiný číslo, takže bude zřejmě jinačí )o: No, to jen pro případ, že bych sehnal ten motor bez kabeláže....
  • « 00 Reagovat !

foto

23.04.02  17:53

Neboj, šlo to odjinud..
  • « 00 Reagovat !

foto

23.04.02  17:33

Kazane, doufám, že šílený ceny nebyly na "můj" kontakt :-) ... i když zase tak dobře je neznám :-) ...
  • « 00 Reagovat !

foto

23.04.02  17:20

Ty lidi snad zmagořeli, člověk shání žravej šestiválec, kterej nejenže je relativně nesmrtelnej (vyjma bouraček a mojí VeRuny), ale hlavně kdo "normální" si dneska kupuje takový žrouty, že jo....kdybych sháněl nějaký populární TDIčko or what, nedivil bych se těm šílenejm nabídkám, ale za VeRunu, navíc relativně starou... ani nebudu tady ventilovat co na mne lidi zkoušej za cifry, je mi z toho bídně... ach jo.
    to YDEV: Jojo, já vím, že Ty jsi hodnej kluk. Když už jsme u toho, nepasovaly by Ti sedáky z Accorda? Jedny mi doma ještě zbyly (o: ale jinak už toho asi moc není ...
  • « 00 Reagovat !

foto

23.04.02  17:06

Mne taky prace nevadi. Ale tech reci, ze to prekazi, ze jsem koupil srot atd. Kazane, kdybych mel dily na tvoji Vrcavku, hned ti je nalozim a vezu. Ale jsem jen ubohy CRXar :(. Lezl jsem po ruznych slovenskych strankach, ale ani tuk. Napadlo mne jeste zkusit www.autoscout24.de nebo neco podobneho.
  • « 00 Reagovat !

foto

23.04.02  16:06

Zatím nic )o: Ozval se jen prostředník (o:
    Ještě jsem mu psal včera to upřesnění, že to musí bejt nesyncro...a tudíž asi z Corrada. Ale byly i v Passatech...
  • « 00 Reagovat !

foto

23.04.02  15:26

kazi, máš už nějaký info od kluků?
  • « 00 Reagovat !

foto

23.04.02  15:05

...ja chci mit taky ve stodole nahradni "všecko" co potřebuju, práce mi nevadí, ale vyrobit ty díly, to neumim )o: (o:
  • « 00 Reagovat !

foto

23.04.02  14:52

« Re: to ydev

No ono jeste neumrelo, po cca 5-10 minutach byla teplota na normalu, dolil jsem do expanzky novou vodu a pockal, az se lehce ohreje. Ale vetsinou to odnesou krouzky, tesneni pod hlavou a olej jde taky do haje. Mne se podarilo za dva roky, co ho mam, uvarit cca 3x. Vzdy jen kraticce, bez ohlusujicih efektu se spoustou pary, ale stejne je to na pytel. Uz ted to zere olej jak strzene.
    Nemam tak velkou smulu jako Kazan, protoze ve stodole mam jak prevodovku, tak motor a nahradni hlavu :-) Ale ty prace :(((
  • 00 Reagovat !

foto

23.04.02  14:43

« to ydev

Je jistý, že to umřelo?
  • « 00 Reagovat !

foto

23.04.02  14:28

To je život co... )o:
  • « 00 Reagovat !

foto

23.04.02  13:50

Je jaro a smula leze z der. Jel jsem vcera z Valach a po 3 hodinach na dalnici, kdy jsem jel neco mezi 160-170 a teplota byla vyssi, ale OK, najednou prd a uz jsem varil. Mohl jsem tak jet odhadem cca 3-4 minuty, nez jsem si vsimnul toho teplomeru :(. Takze mne ta generalka motoru stejne ceka. A taky sehnat novy velikaansky chladic.
  • « 00 Reagovat !

foto

22.04.02  20:03

Dík, to je zas ten samej co minule, ten co asi nezvedá mobil nikdy a nikomu, zase jsem mu volal a nezvedl to, hlasová schránka )o:
  • « 00 Reagovat !

foto

22.04.02  19:49

Kazi v Annonci nějakej klučina prodává motor + vše co potřebuješ za 9000kč. Ale je to myslím 2.8. Jinak prodávám Corryho, mám velmi slušnou nabídku, takže asi neodolám. Ale bude mi smutno..
  • « 00 Reagovat !

foto

22.04.02  19:14

Další upřesnění: Nesmí to bejt ze čtyřkolky (syncro), takže tudíž připadá v úvahu asi jen Corrado, že jo.
  • « 00 Reagovat !

foto

19.04.02  22:42

Tak už vím, že mý VeRuně se v převodovce něco utrhlo/roztrhlo, zřejmě diferák a celý to tam rozmlátil a kus prolýt obalem ven a za ním běžel volej, převodovka je total. )o:
    Poptávku po motoru upřesňuju: VR6 2.9 + převodovka + kabeláž s počítačem atd.. Neměla by chybět servopumpa.
    Druhá varianta je VeRunní totálka na zadek s tímto vybavením viz výše. To by mělo zaručit, že mi k tý 2.9 nebude nic chybět. Za Climatronica bych se nezlobil (o:
    Stav, stáří, cena a kilometráž rozhoduje...
    Díky všem co se už ozvali a snaží se pomoct...
  • « 00 Reagovat !

foto

19.04.02  15:14

to all: Díky za účast
    to Ydev: Díky ty kluku CRXovej
    to Eric: Kdyby narazili na něco co nejzánovějšího... a dalo by se mluvit o rozumný ceně (jsem sociálka)... tak by to byl asi největší dobrej skutek, co na mně kdo kdy vykonal.
  • 00 Reagovat !

foto

19.04.02  14:14

« to kazi

Mám kluky, co jezdí do Švajcu na vrakáče a vozí bořený zánovní auta a součástky, zeptám se jich, udělají Ti cenu .. pokud tam něco bude, oni to seženou ..
  • 00 Reagovat !

foto

19.04.02  13:36

« :(

Kazane, to je mi lito, lec nesebevrazdi se. Pokusim se rozhodit site zde v Praze.
  • « 00 Reagovat !

foto

19.04.02  12:04

Kazi, je mi líto tvé Veruny (ikdyž "folcviky" nemusím)! Měl by si dostat medaili za zásluhy pro toto auto!Marek
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…