Vw Golf VR6 2.8 rady a konzultace (:
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Potřebuji poradit
-
« Re: VR6 is DEAD
Ty lidi snad zmagořeli, člověk shání žravej šestiválec, kterej nejenže je relativně nesmrtelnej (vyjma bouraček a mojí VeRuny), ale hlavně kdo "normální" si dneska kupuje takový žrouty, že jo....kdybych sháněl nějaký populární TDIčko or what, nedivil bych se těm šílenejm nabídkám, ale za VeRunu, navíc relativně starou... ani nebudu tady ventilovat co na mne lidi zkoušej za cifry, je mi z toho bídně... ach jo.
to YDEV: Jojo, já vím, že Ty jsi hodnej kluk. Když už jsme u toho, nepasovaly by Ti sedáky z Accorda? Jedny mi doma ještě zbyly (o: ale jinak už toho asi moc není ... -
Mne taky prace nevadi. Ale tech reci, ze to prekazi, ze jsem koupil srot atd. Kazane, kdybych mel dily na tvoji Vrcavku, hned ti je nalozim a vezu. Ale jsem jen ubohy CRXar :(. Lezl jsem po ruznych slovenskych strankach, ale ani tuk. Napadlo mne jeste zkusit www.autoscout24.de nebo neco podobneho. -
« Re: to ydev
No ono jeste neumrelo, po cca 5-10 minutach byla teplota na normalu, dolil jsem do expanzky novou vodu a pockal, az se lehce ohreje. Ale vetsinou to odnesou krouzky, tesneni pod hlavou a olej jde taky do haje. Mne se podarilo za dva roky, co ho mam, uvarit cca 3x. Vzdy jen kraticce, bez ohlusujicih efektu se spoustou pary, ale stejne je to na pytel. Uz ted to zere olej jak strzene.
Nemam tak velkou smulu jako Kazan, protoze ve stodole mam jak prevodovku, tak motor a nahradni hlavu :-) Ale ty prace :((( -
Je jaro a smula leze z der. Jel jsem vcera z Valach a po 3 hodinach na dalnici, kdy jsem jel neco mezi 160-170 a teplota byla vyssi, ale OK, najednou prd a uz jsem varil. Mohl jsem tak jet odhadem cca 3-4 minuty, nez jsem si vsimnul toho teplomeru :(. Takze mne ta generalka motoru stejne ceka. A taky sehnat novy velikaansky chladic. -
Tak už vím, že mý VeRuně se v převodovce něco utrhlo/roztrhlo, zřejmě diferák a celý to tam rozmlátil a kus prolýt obalem ven a za ním běžel volej, převodovka je total. )o:
Poptávku po motoru upřesňuju: VR6 2.9 + převodovka + kabeláž s počítačem atd.. Neměla by chybět servopumpa.
Druhá varianta je VeRunní totálka na zadek s tímto vybavením viz výše. To by mělo zaručit, že mi k tý 2.9 nebude nic chybět. Za Climatronica bych se nezlobil (o:
Stav, stáří, cena a kilometráž rozhoduje...
Díky všem co se už ozvali a snaží se pomoct...
Přihlásit se • Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!