Vw Golf VR6 2.8 rady a konzultace (:

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Potřebuji poradit

• « 00 Reagovat !

foto

01.05.02  11:22

« Re: Re:

Cau, no mozna ze to nebyly primo g-dmychadla, ale rozhodne to nebyly zadny vyfukovy turba. Zkusim to zase najit a pak sem soupnu odkaz. K tomu motoru- je mi jasny , ze jak 2,8 ,tak (to si teda nejsem jistej :-) )i 1,6 vydrzej aspon 500tis. Mel jsem na mysli ostatni komponenty. Ona se asi R6ka v golfu vazne jen tak neutaha :-))) Nejvic me,kdyz o tom tak premyslim, se*e, ze jsem na feldu pred tydnem koupil sportovni podvozek, kdyz jsem moh mit treba novy tvrdsi tlumice do vrcafky, kdybych nejakou mel :-(. Ted musim vrazit jeste neco do ostrejsi vacky,aby to trochu jelo... tady by s verunou problem nebyl;-). No a kdybych se vazne rozhodl koupit tuhle vasi brutalni karu, tak mi za ty prachy nacpany do feldy nikdo nic navic neda. :-(( Takze budu zase jenom snit....;) Zdravi Marabu
  • « 00 Reagovat !

foto

30.04.02  20:59

Upřímně dost pochybuju, že to byly Géčka v tý VeRuně, pokud teda zase nemyslíš Géčkem Golfa (o:, ale hádat se nebudu,možný je všecko. Za to nepochopení Tvýho obratu se omlouvám. Jinak nevím, jaký máš mínění o trvanlivosti šestiválcovýho motoru, ale nesouhlasím s tebou v tom, že by nějakej 150 bylo až až. Nemůžeš srovnávat vydechlou šestnáctku s V(R)6.
  • « 00 Reagovat !

foto

30.04.02  17:23

Jo jeste jsem si vzpomnel : na netu jsem obevil VeRcu s Geckama dvema :-)) Mel asi 400 koni a z 0-100 asi za 4,2s ;-)(takze to byl nejspis asi jeste haldexak nebo co?) Tak zatim...
  • « 00 Reagovat !

foto

30.04.02  17:18

to Kazan: zaprve :"Geckem" jsem myslel GOLFA nikoli G dmychadlo, no a zadruhe:-) : 150 tisickm je, dle meho nazoru azaz :-( , Ja mam feldu 1,6 rv 96 90 tis, a uz do toho zacinam cpat penize (uz jsem je nacpal :-( ),pochopitelne neni moje skuudka takovej drzak jako nemecky kary, ale malo kilaku proste nicim nenahradis :-)). Jestli bys mel zajem, tak to muzem cenznout a uvidim ;-)) Zatim cau. Marabu
  • « 00 Reagovat !

foto

30.04.02  11:59

Moment tak mluvíš o Géčku nebo o VeRuně. Ve VeRuně žádný Géčko totiž nenajdeš.. to najdeš v G60 atd.. (O:
    JInak VeRuna spoctivejma 150ti tisícema zdaleka není vylítaná chlape. A rozhodně sežřeneš pod 150tisíc Koček, to si buď jistej.
  • « 00 Reagovat !

foto

30.04.02  10:54

Dik, obrazek jsem si udelal ;-)), tohleto auto bych bral vsema deseti, jenze, co jsem tak zbezne koukal, tak se u nas prodavaji vylitany(150k) 93ky, kolem 150k :-(, a to je sakra dost,na ty pomery. Nasel jsem i neco levnejsiho, novejsiho,s min kilometrama, no ale to byl nejspis strasnej rozstep... Neda se svitit, budu si muset zvyknout ze poradny "Gecko", za rozumnou korunu nikdy nesezenu. Mejte se.
  • « 00 Reagovat !

foto

30.04.02  09:25

Zapomněl jsem se zmínit o spotřebě. Tak spotřeba je u mne samozřejmě různá. Dá se jezdit po městě i kolem 10-11 litrů, ale to je teda dost o sebeovládání (o: . Moje klasika je mezi 12-13, když ztratím kontrolu, tak pak spíš ke čtrnácti. Mimo město lážoplážo se dá jezdit i kolem osmi, prostě na dálky je to super, pokud to teda nerveš 200 po dálnici, to zase pak leze nahoru (o: Nejhorší mi to jinak přijde než se ohřeje motor, on než se prohřeje tak to s tou spotřebou zamává. Za prvý aspoň teda já, nechávám motor nejdřív na místě aspoň nějakou tu minutku probudit a ohřát a pak se snažím to netočit a to i kvůli převodovce. Ovšem dodržet nějaký netočení přes 3000 otáček dokud se neohřeje motor, resp olej do provozní teploty což je u VeRuny těch cca 90-100 stupnu, tak to nehrozi, protoze to je fakt vecnost, jeden by mohl najet nekdy i deste kiláků než by na to mohl víc šlápnout. To mne někdy štve no. Ale to je asi u každýho auta. Takže sebekázeň by Ti mohla spotřebu snížit a životnost motoru a převodovky zvýšit (o: No nějak jsem se rozkecal, jsou to samozřejmě jen mý názory, možná se najde někdo kdo mi bude oponovat. Mluvím samozřejmě o spotřebaách krátkodobě průměrných, páč VeRuna (díkybohu) neukazuje spotřebu okamžitou.
    V kostce tedy, jezdím s VeRunou za průměr tak kolem 12-13 litrů. Pokud jedu daleko, tak jsem rozhodně pod devíti.
    Ale ač zacházím s VeRunčetem s citem a láskou, stejně mám motor vyřízenej a převodovka se mi rozlítla, takže ... obrázek si udělej sám.
  • « 00 Reagovat !

foto

30.04.02  09:06

« Re:

Co se na VeRunách "sere"? No prakticky to může bejt cokoliv, ale typicky to bývají vodní pumpy, převodovky, teplotní čidla, plastový příruby. Na stranu druhou,pokud to auto je v good stavu a nemělo ho nějaký prase, který se o něj nestaralo. Pokud to kupuješ z Germánie a má to fakt sto litrů najeto, tak máš zajetou VeRunu a buď happy. U nás bych nevěřil ani vlastní mámě, aspoň co se kilometráže týče. Vostřikovače jistě najdeš, to není problém, dyžtak se máš kde zeptat, rádi poradíme (o: . Každopádně VeRuna potřebuje dobrou péči, kvalitní náplně, kvalitní díly (minimálně pro motor a podvozek) a to všecko není zrovna levný. Stejně tak tunning VeRuny je nákladnější než jinejch Golfáku, či Corrad, mluvím o tunningu motoru, samozřejmě, plasty můžeš naflákat na cokoliv (o: .
    Na stranu druhou je VeRunka super kára, která jede jak vzteklá, má nádhernej chod motoru, no a ten zvuk šestiválu, mňamy, neměnil bych ani za nic a to jsem do ní zahučel za majlant.
    Každopádně než koupíš, vrať se ještě pro pár rad co zkontrolovat, případně si sežeň nějakýho VR6 frajera co se vyzná, aby Ti ji prohlíd (o: abys neskončil jako já a nedával ji postupně komplet dohromady....
  • « 00 Reagovat !

foto

29.04.02  21:08

« Bez nadpisu

nazdar lidi: mam jeden dotaazek. kolik ta veruna zere? a co by stala s natocenejma sto litrama(zeptam se radsi vas nez abych chdil po aackach:))/, r.v. 95? Co rychle odchazi? Vyplati se vubec kupovat, kdyz si nejsem na aute schopnej ani dolejt vostrikovace? Dik marabu:-)
  • « 00 Reagovat !

foto

29.04.02  12:53

« Re: VR6 is DEAD

Trochu bych se bál, že mi tam ta VeRuna bude ležet sto let...než ji rozprodám.. No uvidíme, snad to nějak dopadne. Radši bych , kdyby se našel někdo s tou 2.9...
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 29.04.02  12:46

No, vždyť povídám, vzal si motor s přev. a pár věcí co potřebuješ, a zbytek rozprodal... Já vim, na to musí bejt nátura, ale přijde mi to lepší než shánět jednotlivý díly. No nic, už jsem toho tu navykládal dost, měl bych zas jít něco dělat... Tak ať se ti daří dát VeRunu dohromady co nelíp a nejlevnějc!
  • « 00 Reagovat !

foto

29.04.02  12:34

45? A co bych s tím dělal? Moje VeRka už má všecko nový (o: . Jo to kdyby to bylo Corrado, to by byla jiná... ..ale na druhou stranu toho kluka chápu, když si vezmu kolik peněz VeRuna umí sežrat....tak i těch šede je málo..)o:
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 29.04.02  12:10

Hm. To je za papíry tak 30-35tis, kastle je skoro bezcenná. To si teda moc nedovedu představit, co bude chtít za ten motor s převodovkou. Podle mě to za 60 vcelku neprodá - i když třeba se pletu, v Golfech se nevyznám. Nabídni mu 45 :))
  • « 00 Reagovat !

foto

29.04.02  12:04

Na výbavu jsem se neptal, zajímal mne motor. Je to 93.
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 29.04.02  11:54

To mi přijde moc. Co to je za rok a výbavu???
  • « 00 Reagovat !

foto

29.04.02  11:48

60.. a to nemám..už tak jsem zadluženej )o:
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 29.04.02  11:45

Jé, vidíš, to mi ušlo. A nevyplatilo by se to vzít celý a papíry se zbytkem prodat na svý triko? Já to taky tak dělám. Co za to chce?
  • « 00 Reagovat !

foto

29.04.02  11:32

Já přece nemám třídvířko..(o:
    Sehnal jsem fajn kluka, co má to třídvířko nabouraný a prodává ho. Když seženeme někoho kdo koupí ten zbytek s papírama, tak mi možná prodá motor s převodovkou. Sice je to "jen" ta 2.8, ale vzhledem k tomu, že zatím nic jinýho se nesehnalo, tak bych byl rád i za to.
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 29.04.02  11:29

Počkej, ty se toho chceš zbavit? A co místo toho?Neměl jsi to náhodou na leasing, a nebo se pletu? Nějaká kačka by za to dostat šla - vzpomeň si, co po tobě kdysi chtěli za noty - ale zázrak to asi nebude...
  • « 00 Reagovat !

foto

29.04.02  11:14

A třeba VeRunu Golfa 3dvířko mírně buchlý ze stran vepředu, s papírama, bez motoru a převodovky, by někdo nechtěl?
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…