Vw Golf VR6 2.8 rady a konzultace (:
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Potřebuji poradit
Rino prodá Kazimu převodovku za 180000 koňur a k tomu přidá zbytek auta zcela zdarma. Dávám ji zabrat i za tebe, dneska mi sežrala 40 litrů, ale projel jsem světa kraj... teda spíš Moravy kousek. Okamžitou spotřebu raději ani nevědět, ale jak se nastavuje, nevím. ??? -
Čaute lidičky! Dal jsem svého Corryho do 100% pořádku, aby ten hňup, co celý měsíc tvrdil, že ho kupuje všemi deseti, byl s mou Verunou spokojený a on mi na poslední chvíli cuknul, že prej nemá prachy. Takže kdyby měl někdo zájem, jedno Corrado by bylo na prodej. Kazi vidím, že se ti stále nedaří, tak držím palce ať má tvá duše co nejdříve klid. Zatím čau -
« Re: VR6 is DEAD
Co s tim motorem mas, ze uz se Ti neda (nevyplati) opravit? Mozna/..velice pravdepodobne:-) / je to tady nekde dole v diskuzi zmineno, ale ja jsem proste linej cist. Zlom vaz pri hledani, urcite tu potvoru najdes.. Jo a kdyby jsi nahodou obevil dva tak ten druhej kup pro me a ja si udelam feldu ala www.modifiedcars.com, a pak si budem moci treba utkat na kratky draze :-)) Ahoj -
« Re: VR6 is DEAD
Nazdar Marabíne, jo jsme pečenej vařenej, živim se tim. Dneska jsem Tě asi zklamal, ale byl jsem v Praze a okolí atd... hádej proč.. sháněl jsem svůj motor .. a přivezl jsem? Houbelec!!! )o: Ach jo.
VR6 byly 2.8 nebo 2.9. Do Golfů se dávali většinou 2.8 (128kw) a když 2.9 tak syncro tedy čtyřkolka. 2.9 předohrab se dával do Corrada.2.9 má těch 140kw. Ostatní modely (Venta, Passaty, Sharany atd) nemam zmáklý, ale bude to asi podobně jako u Golfu, předohraby 2.8, syncra 2.9. Proto sháním motor 2.9 s předohrabovou převdovkou z Corrada. -
« Re: VR6 is DEAD
ty woole to je hustyy :-))) , Ty jsi za kompem taky asi pecenej varenej, ne?;-) No jentak si to tu ted prohlizim: nasel jsem VR6 rubriku a koukam na posledni prispevek: v 0:45 -nejdriv jsem si myslel ,ze je muj, ale pak... :-)) Fakt dobry!!:)
Ted vazne. Chci se zeptat: ty 2,9ky jsou prvni verze nebo posledni? Stejne tak nevim jak je to s Kw: 128 -140. 140Kw melo jen syncro? Zatim cau, za pul hodky se sem juknu :-)) -
« Re: VR6 is DEAD
Vše najdeš tady v tom fóru, takže si počti a nebo stručně na www.vlnap.cz/kazan/vr6.htm
Mám 1993.
Neprodal jsem ji, jen v ní postupně měním všecko (co odchází). Naposledy to byla převodovka v závěsu za nemocným motorem... proto sháním tu 2.9ku komplet. -
Na tvým místě a mít na to love, tak si tu feldu nechám k tý VeRuně. Nejen jako zálohu pro případnou poruchu či dlouhodobější úpravu VeRuny, ale i pro případ, že budeš chtít jezdit občas levněji (o: To třeb ajá bych občas těch svejch 25km do práce 25 zpátky klidně občas feldou snesl a za ušetřený koťata bych něco koupil VeRunce