Vw Golf VR6 2.8 rady a konzultace (:

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Potřebuji poradit

• « 00 Reagovat !

foto

08.05.02  21:07

« Re: Re:

Rino prodá Kazimu převodovku za 180000 koňur a k tomu přidá zbytek auta zcela zdarma. Dávám ji zabrat i za tebe, dneska mi sežrala 40 litrů, ale projel jsem světa kraj... teda spíš Moravy kousek. Okamžitou spotřebu raději ani nevědět, ale jak se nastavuje, nevím. ???
  • « 00 Reagovat !

foto

08.05.02  20:00

« to rinaldino

Co za to? :-)
  • « 00 Reagovat !

foto

08.05.02  14:47

Já chci Tvojí převodovku Rino !!! Nebo celej motor (o:
    BTW to víš, jak si zapnout okamžitou spotřebu na VeRuně?
    * venku je tak krásně a já nemůžu prohnat VeRku ... )o:
  • « 00 Reagovat !

foto

08.05.02  11:53

No už jsem to tu někde psal, tak to jen shrnu: je to klasická 2,9tka, cca 200ps, 93/94, 17palcový kola, snížený a rozšířený a má najeto 89000 kiláků, takže je v good condition. A stejně jako u Kaziho - co zlobilo, bylo vyměněno.
  • « 00 Reagovat !

foto

07.05.02  22:57

« Re: VR6 is DEAD

Mi povidej o tom asfaltu )O: Trpím každým krokem!!!
  • « 00 Reagovat !

foto

07.05.02  21:17

libovka... ...to zni dobre ..ze-by sestikvalt + hlavou udelanej motor na 200 zlobidel uz od prodavajiciho? :-)) No ,uz abys neco koupil - venku je krasne suchej asfalt :-))))
  • « 00 Reagovat !

foto

07.05.02  21:10

« Re:

TO RINALDINO:Vic nez 4 valce v rade by se mi sikly ;-)) No, ale musela by to bejt aspon 95ka, ..a felda protiuctem...:-))) Co je to zac? jen informativne.. dik marabu
  • 00 Reagovat !

foto

07.05.02  19:13

« Bez nadpisu

Čaute lidičky! Dal jsem svého Corryho do 100% pořádku, aby ten hňup, co celý měsíc tvrdil, že ho kupuje všemi deseti, byl s mou Verunou spokojený a on mi na poslední chvíli cuknul, že prej nemá prachy. Takže kdyby měl někdo zájem, jedno Corrado by bylo na prodej. Kazi vidím, že se ti stále nedaří, tak držím palce ať má tvá duše co nejdříve klid. Zatím čau
  • « 00 Reagovat !

foto

07.05.02  14:06

Zatím nic kámo, sice jsou vyhlídky na jednu libovku, ale nechci nic zakřiknout.... sháním hlavně tu převodovku, ta je total, motor je ještě použitelnej...
  • « 00 Reagovat !

foto

06.05.02  19:09

Tak co? uz jsi neco privezl?
  • « 00 Reagovat !

foto

03.05.02  07:00

Než bych se podílel ma tom, aby dal VR6 do Feldy a pak Tě to někde zabilo, to ho radši rozbiju (o: hihi. Můj motor by jistě šel opravit, resp zrepasovat zgenerálkovat atd. Ale to bych se nedoplatil )o:. Takže spíš nevyplatí no. Čus
  • « 00 Reagovat !

foto

02.05.02  20:12

Co s tim motorem mas, ze uz se Ti neda (nevyplati) opravit? Mozna/..velice pravdepodobne:-) / je to tady nekde dole v diskuzi zmineno, ale ja jsem proste linej cist. Zlom vaz pri hledani, urcite tu potvoru najdes.. Jo a kdyby jsi nahodou obevil dva tak ten druhej kup pro me a ja si udelam feldu ala www.modifiedcars.com, a pak si budem moci treba utkat na kratky draze :-)) Ahoj
  • « 00 Reagovat !

foto

02.05.02  15:44

Nazdar Marabíne, jo jsme pečenej vařenej, živim se tim. Dneska jsem Tě asi zklamal, ale byl jsem v Praze a okolí atd... hádej proč.. sháněl jsem svůj motor .. a přivezl jsem? Houbelec!!! )o: Ach jo.
    VR6 byly 2.8 nebo 2.9. Do Golfů se dávali většinou 2.8 (128kw) a když 2.9 tak syncro tedy čtyřkolka. 2.9 předohrab se dával do Corrada.2.9 má těch 140kw. Ostatní modely (Venta, Passaty, Sharany atd) nemam zmáklý, ale bude to asi podobně jako u Golfu, předohraby 2.8, syncra 2.9. Proto sháním motor 2.9 s předohrabovou převdovkou z Corrada.
  • « 00 Reagovat !

foto

02.05.02  13:58

ty woole to je hustyy :-))) , Ty jsi za kompem taky asi pecenej varenej, ne?;-) No jentak si to tu ted prohlizim: nasel jsem VR6 rubriku a koukam na posledni prispevek: v 0:45 -nejdriv jsem si myslel ,ze je muj, ale pak... :-)) Fakt dobry!!:)
    Ted vazne. Chci se zeptat: ty 2,9ky jsou prvni verze nebo posledni? Stejne tak nevim jak je to s Kw: 128 -140. 140Kw melo jen syncro? Zatim cau, za pul hodky se sem juknu :-))
  • « 00 Reagovat !

foto

02.05.02  00:00

Uchvatnej cumacek ma ta tvoje Verunka. MNAM MNAM :-). Jeste by to chtelo tmavy cocky projektzwo. tot vse.
  • 00 Reagovat !

foto

02.05.02  00:00

Ty taky mám v plánu kámo, mám v plánu i novej lak, barvu už mám namíchanou...ale když kurvadrát furt kupuju díly místo vylepšování.. )o:
  • « 00 Reagovat !

foto

01.05.02  23:12

Vše najdeš tady v tom fóru, takže si počti a nebo stručně na www.vlnap.cz/kazan/vr6.htm
    Mám 1993.
    Neprodal jsem ji, jen v ní postupně měním všecko (co odchází). Naposledy to byla převodovka v závěsu za nemocným motorem... proto sháním tu 2.9ku komplet.
  • « 00 Reagovat !

foto

01.05.02  20:03

co se deje s tou tvou vercou? prodal si ji a kompletujes novou ,nebo co? :-) No ohledne tech dvou aut: no jo ,kdybych mel chechtaky, aaach ;-).... Co si vsecho na aute menil? jakej mas rok vyroby? tak Zatim....
  • « 00 Reagovat !

foto

01.05.02  19:11

Tak dneska je to už 14 dní, co jsem bez VeRuny. Je to jako by mi někdo umřel. Navíc mi nestojí před domem, ale pěkně daleko a tak ji ani nevidím každej den )o: chudinku.
    A motor furt nikde, když nepočítám ty podezřelý pokusy zlodějskejch střelců.
  • « 00 Reagovat !

foto

01.05.02  18:53

Na tvým místě a mít na to love, tak si tu feldu nechám k tý VeRuně. Nejen jako zálohu pro případnou poruchu či dlouhodobější úpravu VeRuny, ale i pro případ, že budeš chtít jezdit občas levněji (o: To třeb ajá bych občas těch svejch 25km do práce 25 zpátky klidně občas feldou snesl a za ušetřený koťata bych něco koupil VeRunce
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…