Vw Golf VR6 2.8 rady a konzultace (:
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Potřebuji poradit
-
« Re: VR6 is NOT dead
A kde sem sehnal? Každý jinde. Motor sehnal můj VW Guru Max, děkuju moc a na převodofku jsem narazil čistě náhodou u jednoho staršího pána, měl to doma skovaný kdysi do foroty na svýho Pašíka, ale Pašíka mu prej šlukli, tak mu to zbylo... Prostě KaZaN měl štěstí jako sviňa... -
« Re: VR6 is NOT dead
Bohžel je to "jen" 2.8. 2.9ky nerostou, měl jsem jen asi jednu nabídku na 2.9, ale nebyla kabeláž a chtěli za to strašnou řachu vyděrači... )o: ...takže na 2.9ku platí poptávka i nadále, ovšem pokud bude vše fungovat s tím co jsem sehnal, tak budu asi nevrlejší s cenou (o: -
« to kazan
Hele, Ty casanovo :-)), nech mě bejt :-)).
Moje auto teď bylo v servisu, odešel mi krokovej motorek na volnoběh, chcípalo to a nedrželo otáčky, což v Praze za provozu bylo velmi dobrodružný. Kromě toho mi praskla žárovička pod kontrolkou diagnostiky motoru, takže nesvítila a já nevěděl, že je něco špatně dokud motor nezdechnul. Oprava 8K, ale teď jsem objevilo kontrolky, o kterých jsem ani nevěděl :-)). Plány? Žádný .. na podzim auto (snad, musí!), ať už to bude novota (Civic Type-R) nebo jetina ze Švajcu (330i nebo M3) :-).
A ženský .. škoda mluvit .. ;-) -
« Re: VR6 is DEAD
Ericu, budiž Ti útěchou, že žádnej sex z toho nebyl, páč jela až do AŠe, takže mám jen telefon (o:
Ale hned druhej den... neeee, nebudu Tě zhnusovat (o:
A co Tvoje kára, co? Už jsi o ní dlouho nemluvil, o ní a o svých plánech... A co moje anténkový plány? Nemáš pro mne nějaký info? Už se mi to začíná rýsovat, až to bude vypadat funkčně, určitě se pochlubím....
Věřil bys tomu, že jsem už dva tejdny ani neviděl svoji VeRku. Je skovaná tak daleko, že nemám možnost se tam nějak normálně dostat, aniž bych zabil skoro celej den... ale dneska už to asi nevydržím.. (o:
Tak se mějte frajeři autíčkový a užívejte víkenda, když je tak krásně... -
« Re: VR6 is DEAD
Koukám, že s VeRunkou mi umřelo i fórum, co )o: Co je novýho? Já si možná už brzo pojedu pro převodofku... tak zase budu třeba pár dní pak VRčet. Dneska jsem musel jet do Prahy busem a pak i zpátky a zítra to samý..brrr..přes dvě hoďky v nacpaným spařeným busálišti..aspoň, že se na mne lepila nějaká holčička (o: -
« Okamžitá spotřeba na VR6
Na VeRuně se to dělá prej takto (zdroj VWCLUB):
"Podarilo se mi aktivovat okamzitou spotrebu na me vr6. Staci kdyz pri vypnutem zapalovani stisknete a podrzite prepinac funkci na pacce steracu, stale drzite a zapnete zapalovani. Po uvolneni packy by mela byt funkcni pouze spodni linka ukazatelu na displeji. Na te prvni kde je normalne prumerna spotreba bude okamzita a ty ostatni jsem jaksi nevylustil. Pokud to po uvolneni packy nebude fungovat, skuste vicekrat zapnout zapalovani pri stisknutem tlacitku nebo cely postup opakovat.
Je to takzvaný měřící a kontrolní mód, záleží ještě na tom, co máš zvoleno /jestli pozici 1 či 2/. U G60 se tím dá měřit tlak géčka. Existují dokonce i tabulky, co všechno se tím dá zjistit. Ale asi nejužitečnější je tlak géčka a okamžitá spotřeba. Ale co to ukazuje u VR6 místo tlaku géčka nevím. " -
« Re: Re:
Mě zase ta cena přijde docela dobrá nato, co ti to auto dokáže na oplátku nabídnout... ale na druhou stranu ho možná snad ani nechci prodat a možná právě proto je ta cena tak "vysoká" - protože každé auto je za určitých okolností prodejné. Nevím, jestli je VR6 perla, do 3000 otáček je to jako ve tvé Feldě, pak ale přichází vichřice a to už se o perle hovořit dá (pokud se ti ovšem VeRuna nesere jako Kazimu). Mám to auto rád, ale před Corradem jsem měl Superblackbirda - stovka pod 3sekundy, zrychlení takové, že se nemůžeš ani nadechnout a to ti pak každé auto připadá příšerně pomalé, takže láska na celý život asi ne. Měj se! -
« Re: Re:
TO RINO:Neber to spatne, ale chci se jen tak trosku zeptat... ...proc se prodavaji tyhlety kary? Vzdyt takovahle perla se stava laskou na celej zivot, ne? Jestli chces lepsi vozitko tak, prosim napis co, a ja si udelam obrazek o evoluci VeRmana :-)) Dik Marabu.
Jo, jeste: 90tis najetejch jse sakra malo, no ale tech 180 mi prijde zas dost..(???) ..takze zatim...
Přihlásit se • Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Moje Zlute prokleti ztratilo kus laku ze strechy, takze to ten nerad lakyrnicka predelava.