Vw Golf VR6 2.8 rady a konzultace (:
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Potřebuji poradit
-
« Re: back
novy mondeo 2.5 V6 ? Jestli je to toto tak co na to rikas? Ja teda ze je to dost velkej propadak... vubec se mi ten motor nelibil a vubec ford... nechapu jak muze tempomat stlacovat PEDAL!! a taky do mondea za 800kkc dali PP s jiz 3mi nebo 4mi udaji... óóóóóó proste ford, nic navic -
« Re: Spiknutí? to smudla
Život jde super, až na ty chechtáky, ty furt někam zdrhaj...ale nenaděláš nic. Jak Ty a autíka Šmudloicz? Zrovna včera jsem zase vzpomínal na toho Oettingera )o:
Teďka sháním pro kámoše manželku Polo tak kolem 97, nejlíp 1.6, NIKDY nebouraný, pětidvéř, pořádná výbava, neulítaný, nezničený...atd... tak kdybys něco zahlíd... (o: dej vědět. A kdybys zahlíd něco pro mojí VeRunu...tak..však víš...
A jak u Tebe? Makáš? Zadíráš? Asi jo, když nepíšeš (o:
Ciao KaZaN on VR6 -
« Re: Automobilový software
AHOJ KaZaN. Som veľmi rád, že som našiel niekoho ako teba. Chcel by som to na VW a AUDI. V podstate by to mal byť jeden soft na AUDI, VW, Seat a Škoda (mal). Teda ak vieš, bolo by to najlepšie pre tieto uvedené, ale ak vie len na niečo iné, nevadí. Určite sa dohodneme. !!! S pozdravom
Přihlásit se • Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Díky předem!!!