Vw Golf VR6 2.8 rady a konzultace (:

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Potřebuji poradit

• 00 Reagovat !

foto

07.02.04  11:02

« Kde je nějaký šrotiště aut v Brně?

Kde je nějaký šrotiště aut v Brně, do kterého je volný přístup?
    Díky předem!!!
  • « 00 Reagovat !

foto

01.02.04  13:54

« Re: back

Ty jo, sem tu dlouho nebyl....
    Smudlo mail sem jako napsat nemuzu, najdi si ICQ 45525876.ÄDIOS
    VR6 Still Rulezzzz
  • « 00 Reagovat !

foto

20.06.03  13:32

« Re: back

novy mondeo 2.5 V6 ? Jestli je to toto tak co na to rikas? Ja teda ze je to dost velkej propadak... vubec se mi ten motor nelibil a vubec ford... nechapu jak muze tempomat stlacovat PEDAL!! a taky do mondea za 800kkc dali PP s jiz 3mi nebo 4mi udaji... óóóóóó proste ford, nic navic
  • « 00 Reagovat !

foto

19.06.03  10:55

« back

kazane žiješ ještě? ja taky někam založil tvou adress... . Jó, sierru jsem svrhnul do propadliště dějin, momentálně si užívám Mondea 2.5 Ghia.
  • « 00 Reagovat !

foto

29.04.03  09:53

« Re: Automobilový software

Nezajímá jen pro informaci... kluka sem ještě neviděl, zkus vydržet, snad poradím...
  • « 00 Reagovat !

foto

29.04.03  09:53

« Re: Spiknutí? to smudla

Pošli mi mail Šmudlo, já někam zarochal adress, pošlu Ti specifikaci. Jako G4 by taky bodl, otázkou jest cena, že ano (o:
  • « 00 Reagovat !

foto

28.04.03  14:16

Zadírám zadírám, neni moc času na písankování.Momentálně mám rozdělaného Golfiště IV ropáka, o Polu nevim čéče,podívám se.
  • « 00 Reagovat !

foto

24.04.03  13:40

Prečo ťa to zaujíma. Zo SVK.
  • « 00 Reagovat !

foto

24.04.03  08:35

OK, zkusím zjistit, snad mi to řeknou, oni lidi sou v tomhle dost tajnůstkáři. Odkud jsi?
  • « 00 Reagovat !

foto

24.04.03  08:34

Život jde super, až na ty chechtáky, ty furt někam zdrhaj...ale nenaděláš nic. Jak Ty a autíka Šmudloicz? Zrovna včera jsem zase vzpomínal na toho Oettingera )o:
    Teďka sháním pro kámoše manželku Polo tak kolem 97, nejlíp 1.6, NIKDY nebouraný, pětidvéř, pořádná výbava, neulítaný, nezničený...atd... tak kdybys něco zahlíd... (o: dej vědět. A kdybys zahlíd něco pro mojí VeRunu...tak..však víš...
    A jak u Tebe? Makáš? Zadíráš? Asi jo, když nepíšeš (o:
    Ciao KaZaN on VR6
  • « 00 Reagovat !

foto

23.04.03  15:58

šmudla isn´t dead pánové, šmudla forever.jak de život??
  • « 00 Reagovat !

foto

23.04.03  13:53

AHOJ KaZaN. Som veľmi rád, že som našiel niekoho ako teba. Chcel by som to na VW a AUDI. V podstate by to mal byť jeden soft na AUDI, VW, Seat a Škoda (mal). Teda ak vieš, bolo by to najlepšie pre tieto uvedené, ale ak vie len na niečo iné, nevadí. Určite sa dohodneme. !!! S pozdravom
  • « 00 Reagovat !

foto

23.04.03  11:33

Nevyjádřil sem se zjevně přesně, takže opravuju to nevím z hlavy na nevím to, ale vím kdo to ví. Otázkou jest, na jaký to chceš vozy.
  • « 00 Reagovat !

foto

22.04.03  17:19

Ak mi povieš aspoň názov, vraj ho nevieš z hlavy, ale možno ho máš niekde napísaný, tak ti poviem na čo a možno ti dám aj odmenu. Som aj za poslanie dobierkou, ale musí to byť 100%
  • 00 Reagovat !

foto

22.04.03  16:24

« ELSA

BTW nemáte někdo softík ELSA?!
  • « 00 Reagovat !

foto

22.04.03  16:24

Umí to některý diagnostiky, která, to ale nevím z hlavy... A k čemupak to potřebuješ? (o:
  • 00 Reagovat !

foto

19.04.03  16:29

« Automobilový software

Potreboval by som poradit. Chcel by som vedieť názov programu, pomocou ktorého sa dá prestaviť stav digitálneho tachometra (stav najazdených kilometrov). Ak niekto pozná názov, prosím, ako sa volá? ĎAKUJEM (deus17@sinet.sk)
  • « 00 Reagovat !

foto

16.04.03  13:24

« Re:

Bohužel jen už instalovaného a střeženého (o:
  • 00 Reagovat !

foto

10.04.03  11:54

« Bez nadpisu

a panáčka Elvise na zrcátko (z jisté reklamy) jste neviděli?
  • « 00 Reagovat !

foto

01.04.03  08:10

« Re: ufoun II

No Ty jo a je to ten co byl na fotkach na mym webu? Odkud si? Mozna ted do Prahy pojedem, tak se tam snad stavim nebo co.. DIKES
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…