Renault Scénic
« Zapalovaci civky
temer pred rokem (po 40tkm) odesly naraz 2 civky,
dnes (60tkm) dalsi (motor je 1.6 16V, r.v.2000). Pred rokem servisman trvrdil, ze je to neprosto vyjimecna zalezitost a dal 50% slevu, dnes ze je to velmi casta zavada (pry civky co maji nekde 3 dirky jsou na ...). Mate s tim nekdo zkusenost? -
« Trhnutie prednej napravy
Huh, to bola fuska vytiahnut to z archivu - server je dnes nejako lenivy... Ale k veci: Zazil niekto podobnu situaciu? Pohynam sa pri naplno zatocenych kolesach dolava a pri neopatrnom pusteni spojky (motor skoro, casto aj celkom zdochne) sa ozve z prednej napravy silna rana, ako keby sa tam nieco spriecilo (snad nevyboci kardan). Este castejsie je to, ked sa pohynam na dvojke. Spociatku som si myslel, ze je to tym, ze mi zdochne motor a pri tazkom prevode to poriadne trhne, ale teraz sa mi to stalo zase a motor ostal bezat... Mate niekto podobne problemy? -
« Re: novy scenic
to je mozne, megan kombi ma daleko najvecsi paklak medzi "normalnymi" autami, vzdy sa dost pobavim na roznych testoch kombikov vyssej strednej triedy ake maju "velkoryse priestory" ledva dosahujuce meganie cisla ... :-) ... cest vynimkam ako su C5 :-) ... som zvedavy na novy megan kombi -
« Re: novy scenic
yyyyy > naopak, ossie maji mnohem radeji "starsi" echt nemecke vozy. Tak Golf I - II, Passat I, Vectra I apod. Proste co natahaji z vrakovist. Nekdy mam pocit, ze maji jeste mnohem horsi auta nez my. Meg. kombi jsou k videni maximalne tak v Berline - videl jsem ho i v prodejne. Je pravda, ze se obecne v Nemecku pouzivaji spise jako uzitkove vozy pro chudsi podnikatele. -
« Re: novy scenic
meda> tak to asi vychodni nemci maju radi megany kombiky kvoli cene - asi pre to iste co ja :-) ... ja chodim z bartislavy cez rakusko frankfurt na zapad az k holandsku, tam to fakt je sviatok ked takeho kombika vidim, ale zato scenikov je dost, aj kolega ho ma, inak ked videl tie kumy tak neveril vlasnym ociam :-) ... v poslednom case ale lietame, lebo letenka z viedne do kolina vychadza za take smiesne peniaze, ze nam auto uz nechcu platit tak v nemecku jazdime firemnymi ... ale oni magori tam poznaju len dizle, jediny benzinak je tam golf kombi 1,6 16V ale niekedy mam pocit ze proti mojej 1,4 to ma slabe pajsle ... :-( -
« Re: novy scenic
yyyyy > taky jsem mohl napsat, ze do Cech jezdim tak 3 x do mesice ;-)). Nema cenu se stosovat, kdo travi v odpornem Nemecku vic casu - ja se za to osobne spis stydim. Jinak tech 12 - 15 dni v mesici, co tam stravim vetsinou pendluju mezi Berlinem, Frankfurtem a Mnichovem. Kde se nachazis Ty?