Renault Scénic
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Renault
-
« Re: Original autoradio - zmena kodu
Ja jsem resetoval radio nekolikrat, ale nevsiml jsem si toho, ze by se dal zmenit kod! Jinak ten kod vlastni prodejce Renaultu(jestli mas original) a moznost pouziti do jineho auta nez Renault je 0! Nebal bych se toho, ze mi nekdo radio ukradne! -
« Original autoradio - zmena kodu
Zaujimalo by ma, ci niekto skusal zmenit kod autoradia. Poznam autopredajcou a nezriedka sa medzi nimi najde spekulant (ja tiez neviem, preco zlodejov nazyvam tak mierne), ktory dava typy zlodejickom. Kedze kod mi zadali oni, chcem ho zmenit, aby ho aspon nemohli pouzivat, ked ho aj ukradnu. Mozno to znechuti zlodejickov a zachrani vase radia. Skusal som podla navodu (presne si to nepamatam), nieco ako vypnut radio, stlacit 2 a 5 a zapnut radio, mal by sa tam objavit dialog na zmenu kodu - ale nic sa nedialo. Poradte prosim. -
« Re: Buchanie prednej napravy
Macek: Ty mas diesel? Ja s 1.6 16v mam po 2000 km nieco pod 8l/100km. Klesne to este? Udavate tu rozpravkove spotreby a ja zacinam byt skepticky, ci je vsetko v poriadku. Motor setrim, malokedy idem na viac ako pol plynu a spotreba je relativne vysoka. Aj keby klesla, ale o 2 litre? -
« Buchanie prednej napravy
Mam dotaz. Pri pomalej jazde po malo hrbolatej vozovke mi nieco v prednej naprave slabo bucha. Pripomina mi to zvuk ked som na R19 mal uz vybite silentbloky na priecom stabilizatore. Je to sice priskoro na takuto zavadu (10.000 KM!), al ev servise nic nenasli (ani moc nehladali). Su vase Scenicy bez takehoto problemu, alebo je to normalne?
Boledo -
« Re: Volnoběh - kolísání otáček
Cestou spat som na tej hranici skysol este na dlhsie, tak som mal cas to pozorovat. Asi to moze suvisiet s vetrakom, lebo motor sebou trhal len ked sa teplomer vysplhal nad normal, asi sa vtedy zapol vetrak, ale otacky sa nezvysili a odber prudu sa zvysil. Ked sa motor zase uchladil, vsetko bezalo uplne normalne. Asi fakt netreba robit z komara somara, na vibracie motora vo Fabii sa to nepodoba ani zdaleka. -
Já vím co asi myslí, prostě takové cuknutí. Známe, nic to není. Hlavně klid, Znám ten pocit, kdy člověk dělá z něčeho problém kde problém není. To dělá každé auto. Stačí když s autem někde zastavíš a budeš se soustředit, tak si za chvilku budeš myslet že motor jde nepravidelně, což není pravda... prostě klid :) -
Vratim sa k tejto teme. Dnes som stal dlho na hraniciach, pomaly som sa posuval, motor nikdy nevyliezol nad 1200 otaciek. Po cca. 15min som si vsimol, ze vonobeh uz nie je taky kludny a motor sebou obcas trhne. A s pribudajucim casom sa to zhorsovalo. Ale potom som presiel asi 10km a zastavil na semafore a volnobeh uz bol zase uplne kludny. Podobnu vec som si vsimol aj ked malo auto menej najazdene - ak som jazdil kludne, na nizkych otackach, volnobeh bol kostrbaty, ked som auto dobre pretiahol, na volnobeh som o motore ani nevedel. Co vy na to? Mate nejake mozne vysvetlenie? -
« SCENIC
Chcel by som sa opytat, ci ma Scenic Expression 12v zastrcku v kufri, alebo nie, popripade kde ju tam najdem. Inac sa mi nepaci, ako su rozmiestnene zastrcky - jedna pod krytom popolnika, kde sa tym padom neda zastrcit napriklad nabijacka na telefon a ked ju zastrcim vzadu pod zadne sedadla, tak sa bojim, ze mi na nu niekto stupi a odlomi. Je tam este nieco, o com neviem? Dalsia vec - kedze je tam chladeny odkladaci box pred rychlostnou pakou, neviem si dost dobre predstavit, ci je tam mozne domontovat nejaky dodatocny odkladaci panel. Taky medzi prednymi sedadlami by sa mi zisiel - asi som si na to zvykol na starom aute a teraz mi to tam chyba. Je tam sice nieco pod rucnou brzdou, ale ked tam mam nieco polozene, ze sa mi zle sklapa rucna brzda, popripade si pri tom pricviknem prsty. Poradite nieco? A nespite - uz som tuto rubriku vytiahol z cervenych!
Přihlásit se • Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!