Renault Scénic
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Renault
-
« Re: Spotřeba - pojištění
To: mracek
r.v. 03/2000 myslel jsem ne děravé , ale zvlněné silnice. Na dálnici OK. Také já dokážu s velmi lehkou nohou jet asi za 6.5 l , ale větší náplň mojich jízd je tak do 10 km délky a proto ta vyšší spotřeba . Mám originál radio s CD a vadí
mě výrazně slabší projev mluveného slova oproti hudbě, ještě že je "SUPER" ovládání pod volantem na rychlé změny hlasitosti. -
« Re: Spotřeba - pojištění
mracek - ta spotřeba je opravdu velmi nízká , jezdím 7,5 l a nejvíce jsem z 1,6 16V vyždímal asi 190 km/h, mám permanentně namontovaný originál střešní nosič, pneu Dunlop.
Mám najeto 25 000 km ana nerovných silnicích, kterých je většina se už dost kolíbe.Scénica mám u Český pojišťovny s s 50% bonusem
a MUL - T - LOCKEM asi za 10 000,- Kč.
-
« Re: Vitam se v klubu
1,6 16V
jinak v CP mi pojisteni ted spocetli na nejakejch 22 000. S tim, ze neni zvyhodneny placeni rocne, takze budu platit ctvrtletne. Alarm vubec nechtej, ale imobilizer ano. A za medveda je 10% dolu.
Uz se tesim jako pes :-) Kazde rano si cvicne prendam nebo vyndam sedadlo, nastavim zrcatko a otevru vsechny ty kapsicky, co jich scenic ma ;-) -
« Vitam se v klubu
Tak sem se dovolil privitat se v klubu. V patek si jedu pro Scenica, sice ojeteho, ale nakonec je to novy model misto starsiho a je od autorizovaneho dealera jako predvadeci vuz. R.v. 6.2000, najeto 25000, plna vybava vcetne klima, certifikat kvality. Jsem ale koukal, ze rocne vydam nejakejch 30 000 za to, aby mi to auto neukradli a nemusel se prilis bat. A to nepocitam jeste jednorazove sedmicku za Medved blok. Kolik vas stoji rocni pojisteni a u ktere pojistovny? Jake mate zabezpeceni? Ja zatim standardne imobilizer, medved-blok, necham si vyleptat kod na skla (ma to smysl?) a stojim na hlidanym parkovisti (sem spis vice vikendak nez pres tyden). Premyslim jeste o nejakem peknem airbrushi, ktery auto zjedinecni, ale ceny jsou kriticky :-( Mate nekdo nejakou predstavu, jak moc se scenic krade? Jestli totiz nejsem trosku prehnane ustrasenej. -
« Re: Original autoradio - zmena kodu
Ja jsem resetoval radio nekolikrat, ale nevsiml jsem si toho, ze by se dal zmenit kod! Jinak ten kod vlastni prodejce Renaultu(jestli mas original) a moznost pouziti do jineho auta nez Renault je 0! Nebal bych se toho, ze mi nekdo radio ukradne! -
« Original autoradio - zmena kodu
Zaujimalo by ma, ci niekto skusal zmenit kod autoradia. Poznam autopredajcou a nezriedka sa medzi nimi najde spekulant (ja tiez neviem, preco zlodejov nazyvam tak mierne), ktory dava typy zlodejickom. Kedze kod mi zadali oni, chcem ho zmenit, aby ho aspon nemohli pouzivat, ked ho aj ukradnu. Mozno to znechuti zlodejickov a zachrani vase radia. Skusal som podla navodu (presne si to nepamatam), nieco ako vypnut radio, stlacit 2 a 5 a zapnut radio, mal by sa tam objavit dialog na zmenu kodu - ale nic sa nedialo. Poradte prosim. -
« Re: Buchanie prednej napravy
Macek: Ty mas diesel? Ja s 1.6 16v mam po 2000 km nieco pod 8l/100km. Klesne to este? Udavate tu rozpravkove spotreby a ja zacinam byt skepticky, ci je vsetko v poriadku. Motor setrim, malokedy idem na viac ako pol plynu a spotreba je relativne vysoka. Aj keby klesla, ale o 2 litre?
Přihlásit se • Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Uz vam nejakyho scenika ukradli? Je o tyhle velky auto mezi zlodeji vubec zajem?