Renault Scénic

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Renault

• « 00 Reagovat !

foto

30.10.01  22:50

« Re: Skubani motoru

luf> ako vravis ... u noveho auta ... a dvoch uz vobec nie ....
  • 00 Reagovat !

foto

30.10.01  21:29

« co obujete na zimu?

Dnes jsem obrousil a natřel plecháče se zimním obutím, za loňskou zimu byly pěkně rezaté.
    Mám obuto Matador MP 56 v předepsaném rozměru, není to sice žádný zázrak, ale na vyjetí z hlubokého sněhu jsou dobrý zvlášt u nás na horách.
    Co obujete Vy?
  • « 00 Reagovat !

foto

30.10.01  10:56

No ono se toho tolik zas nepokazilo, problem byl v tom, ze jak pred prodejem myli motor, tak do civky nateklo. Takze ji vyfoukali a cestou domu uz jsem fakt zadny problem nepozoroval. Doufam, ze jsem na tom neodrusil katalyzator, pacto to spalovani asi nebylo nic moc.
  • « 00 Reagovat !

foto

30.10.01  10:13

Elektronika Renaultu je bohuzial made in Germany alebo made in USA (teda ja mam v aute elektrosuciastky BOSH a VDO). Tiez som kedysi nadaval na elektroniku v aute, ale ked si uvedomite, ake extremne podmienky musi znasat (napriklad odstavenie zohriateho auta v zime pri -5 ked pada mokry sneh, ved to musi byt postup korozie vidiet volnym okom), budete sa mozno divit, co vsetko prezije. Ale na novom aute by sa nemalo kazit nic.
  • « 00 Reagovat !

foto

30.10.01  00:00

Cievka, no to je pekne, takze som prorokoval spravne, to sme tu uz dvaja s rovnakou chybou, kdesi pisali ze renoltia elektrika nic moc, tak to asi bude pravda. ... :-( ... blbe co?
  • « 00 Reagovat !

foto

29.10.01  18:40

To jsi lidi asi moc nepotesil... :-)))
  • « 00 Reagovat !

foto

29.10.01  12:55

Nemusite sa o svoje auta bat, nemate predsa vykvet svetovej techniky - Fabiu MPI. Ktory uboziak zlodej by sa ulakomil na taky srot ako je Renault :-)

V anglicku podla poslednych statistik polovica ukradnutych aut je z triedy MPV. A aj objasnenost kradezi je v tejto triede najnizsia, tusim iba 50% (to by mali pocut nasi policajti!!!)
  • « 00 Reagovat !

foto

29.10.01  10:59

A čirou nahodu neparkujete někdo na Jižním Městě s hraškově zeleným Scenicem ?
  • « 00 Reagovat !

foto

29.10.01  10:03

ba ne, tak je to prej vadny civka (zapalovaci nebo startovaci nebo jak se to jmenuje). Zitra se s tim mam ukazat na diagnostice, doufam, ze to opravej v zaruce. Jinak dnes prvni noc na parkovisti pred panelakem, samozrejme se mi zdalo ve snu, ze mi auto kradou :-( Nastesti tam rano jeste bylo
  • « 00 Reagovat !

foto

26.10.01  13:57

sakra, to ti docela jezisek nadelil :-) Ja dokupoval vsechno krome immo, ktery je tam standardne. Ja zatim parkuju na parkovisti pred panelakem, ale sem z toho dost spatnej. Takze doufam, ze se mi nejak podari sehnat misto na hlidanym parkovisti, co je kousek od nas. Ale zatim je plno :(
  • « 00 Reagovat !

foto

26.10.01  13:18

Leptani na sklech mam, dostal jsem ho zadarmo k autu, stejne jako medved block a jeste jsem si dokoupil alarm!
  • « 00 Reagovat !

foto

26.10.01  13:17

:-))) parkuju v garazi u mych rodicu a snad zanedlouho budu parkovat v garazi me vlastni... :-)))
  • « 00 Reagovat !

foto

26.10.01  12:50

Parkuji na parkovisti (nehlidanem) pred panelakem. Kazde rano se klepu aby tam auto jeste stalo :-((. V dohledne dobe budu ale parkovat v nove garazi (sve vlastni), u noveho domu (sveho vlastniho) na oplocenem pozemku rodicu (mych vlastnich) :-))))).
  • « 00 Reagovat !

foto

26.10.01  10:26

Diky za snahu :-) Kazdopadne zitra jedu do servisu na leptani skel a hned je tam s tim potrapim.

Jinak stojite s autem normalne na ulici nebo si platite garaz ci parkoviste?
  • « 00 Reagovat !

foto

26.10.01  10:10

Dneska rano jsem asi 5 minut jak magor stal s hlavou u vyfuku a poslouchal. Zadne uprdavani se nekonalo, z vyfuku ta nepravidelnost volnobehu vubec neni slyset.
  • « 00 Reagovat !

foto

26.10.01  07:48

Taky mam 750 ot/min!
  • « 00 Reagovat !

foto

25.10.01  14:10

já bych to spíš odhadnul na vsugerování nějaké chyby, která nexistuje. Bych to neřešil, až to nepojede tak bude co opravovat :-) Ted ti každý řekne že je to OK. I když si myslím že to OK opravdu bude. Jen tem motor nespis tak vnimat. Žadný motor neběží úplně pravidelně...
  • « 00 Reagovat !

foto

25.10.01  12:06

No prostě takový blbý bublavý zvuky, přirovnal bych to k lehce prasklému vejfuku u škodovky 120cítky.
  • « 00 Reagovat !

foto

25.10.01  11:02

Neviem, co myslis tym "uprdnutim" do vyfuku, ale robi to kazde auto v nejakej rozumnej miere. Zvuk z vyfuku na volnobeh nikdy nie je uplne monotonny. Ale ak je to nieco vyrazne, tak to asi nejake problemy moze znamenat. BTW na tie sviecky by som sa na tvojom mieste pozrel sam, ak niektora nepali dobre, bude na pohlad ina od tych zvysnych.
  • « 00 Reagovat !

foto

25.10.01  10:22

no ja jakmile pridam, tak otacky jdou taky poslusne nahoru, ale auto nereaguje patricnou akceleraci, vetsinou az po chvili.
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…