Renault Scénic
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Renault
-
« Re: Motory pro Megane II
na M II jsem koukal. Popravdě řečeno, je to vážně moc pěkné auto. Tedy mluvím o 5dv. Vzhledem k tomu, že mi i Vel Satis padl do oka tak i design u M II uznávám. Nicméně co se týče 3dv. tak musím říci, že z profilu se je zadní část uměle designersky znásilněna a zvyraznění zadních proporcí přispělo spíše k dezharmonii a nevyváženosti než podtržení sportovního ducha. Nicméně neco jiného je soudit auto podle fotek a něco jiného je auto soudit v reálu. Uvidíme až ho uvidím na živo... -
« Motory pro Megane II
Dle idnes se bude novy Megane II prodavat zatim s motory: 1.4 16V zustane jako jediny stejny, nove jsou benzinove 1.6 VVT a 2.0 VVT s technologií proměnlivého časování ventilů VVT a vykonnem 115 respektive 136 koni. Dale 2 dieselove 1.5 dCi 80PS a podle mne zajimavy motor 1.9 dCi s Laguny 120PS! Uvidime, zda pribude do new Scenica 2.2 dCi, bylo by to zajimave... -
« Re: Spotreba + brzdy
Ano, mam vzadu kotuce. Mozno je to iba nekvalitnym materialom na oblozeni. Pojazdim este a ked sa zoderu - uvidim, co spravim. Mozno pri vymene kotucov zvazim, ci tam nedam nieco kvalitnejsie, ale to ma este cas. Apropo spotreba: ved to sedi - na megane 1,4 16v spotreba 7,9l/100km - je to podobne, ako scenic 1.6 - 8,3l/100km- trozku tazsi a vacsi odpor vzduchu... Ja som nepisal, ze zcasu na cas som mu doprial aj 200km/h :-) Ale to ide iba za dobrych povetarnostnych podmienok :-))) -
To si zrovna nemyslim... :-) Kdyby jsi ted videl me blbnuti s Cliem,asi by jsi se divil. Jeste jsem se nikdy nesetkal s autem, ktere by mi tak sedlo do ruky, proste s tim jezdim jako s motokarou, motor se snazi, az mne to obcas udivuje, co to umi...:-))) -
« Re: Scenic a 100 000 Km
Tak na prevodovku si vubec nemuzu stezovat, uplne presne a lehke razeni, proste zadny problem... Ja jsem naopak cetl o Scenicich, ktery maji najeto pres 250tkm temer bez problemu.O problemech s prevodovkou jsme fakt nikde necetl, o problemech s elektrickou instalaci ano, ale jinak nic... -
sorry, my vieme co kto ma, ale pre nezainteresovanych - mam megana kombi 1,4 16V. Tym stylom co pises chodim do nemecka a nazat, to som na asi 7,9l /100 minuly rok a teraz 3x za sebou na 7,4 a to mi je zahada - fakt to moze byt gumami??? Co sa tyka brzd, ja ich radsej nepouzivam, a aj tak nepiskaju. Neviem co je na scenicu ale megan 1,4 tam ma bubny.
Přihlásit se • Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!