Renault Scénic

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Renault

• « 00 Reagovat !

foto

08.07.02  15:04

« Re: Motory pro Megane II

ace 2- presne tak, uvidime... :-)
  • « 00 Reagovat !

foto

08.07.02  15:01

na M II jsem koukal. Popravdě řečeno, je to vážně moc pěkné auto. Tedy mluvím o 5dv. Vzhledem k tomu, že mi i Vel Satis padl do oka tak i design u M II uznávám. Nicméně co se týče 3dv. tak musím říci, že z profilu se je zadní část uměle designersky znásilněna a zvyraznění zadních proporcí přispělo spíše k dezharmonii a nevyváženosti než podtržení sportovního ducha. Nicméně neco jiného je soudit auto podle fotek a něco jiného je auto soudit v reálu. Uvidíme až ho uvidím na živo...
  • « 00 Reagovat !

foto

08.07.02  13:21

z Laguny... :-)))
  • 00 Reagovat !

foto

08.07.02  13:20

« Motory pro Megane II

Dle idnes se bude novy Megane II prodavat zatim s motory: 1.4 16V zustane jako jediny stejny, nove jsou benzinove 1.6 VVT a 2.0 VVT s technologií proměnlivého časování ventilů VVT a vykonnem 115 respektive 136 koni. Dale 2 dieselove 1.5 dCi 80PS a podle mne zajimavy motor 1.9 dCi s Laguny 120PS! Uvidime, zda pribude do new Scenica 2.2 dCi, bylo by to zajimave...
  • « 00 Reagovat !

foto

02.07.02  10:04

« zaruka

A uz mam zaruku na 3 roky, 3 roky bez starosti, to je parada... :-)
  • « 00 Reagovat !

foto

02.07.02  10:03

« Tema ozilo

Zodiax- to vedi v servisu... :-) Ja tam jezdim po 30 tis. km, ale az se dostanu k me servisni knizce, tak Ti to muzu napsat...
  • 00 Reagovat !

foto

02.07.02  09:18

« servisni knizka

Tak se zda, ze jsem nekde ztratil servisni knizku. Da se nekde nechat udelat jeji duplikat? Nevite intervaly servisu (po kolika km co)?
  • « 00 Reagovat !

foto

12.06.02  08:07

« Re: news about my car

Tak uz si jizdu zase uzivam... :-)))
  • « 00 Reagovat !

foto

11.06.02  11:52

Uvidime... :-) Auto Dispo
  • « 00 Reagovat !

foto

11.06.02  09:47

uvidime, jestli s nim taky odjedes :)

BTW: co to bylo vlastne za servis?
  • « 00 Reagovat !

foto

11.06.02  08:33

Tak dneska jsi jdu jiz pro my car... :-)))
  • « 00 Reagovat !

foto

06.06.02  12:21

« news about my car

Tak auto stale jeste neni, je objednano nejake cidlo ABS z Rakouska...
  • « 00 Reagovat !

foto

05.06.02  12:12

« Re: Spotreba + brzdy

Ano, mam vzadu kotuce. Mozno je to iba nekvalitnym materialom na oblozeni. Pojazdim este a ked sa zoderu - uvidim, co spravim. Mozno pri vymene kotucov zvazim, ci tam nedam nieco kvalitnejsie, ale to ma este cas. Apropo spotreba: ved to sedi - na megane 1,4 16v spotreba 7,9l/100km - je to podobne, ako scenic 1.6 - 8,3l/100km- trozku tazsi a vacsi odpor vzduchu... Ja som nepisal, ze zcasu na cas som mu doprial aj 200km/h :-) Ale to ide iba za dobrych povetarnostnych podmienok :-)))
  • « 00 Reagovat !

foto

05.06.02  10:43

To si zrovna nemyslim... :-) Kdyby jsi ted videl me blbnuti s Cliem,asi by jsi se divil. Jeste jsem se nikdy nesetkal s autem, ktere by mi tak sedlo do ruky, proste s tim jezdim jako s motokarou, motor se snazi, az mne to obcas udivuje, co to umi...:-)))
  • « 00 Reagovat !

foto

05.06.02  10:10

mracek - si prilis kludny vodic :-) Ja som na CLiaku urobil maximum 7,8l na nadrz, v lete za tepla. Proste som sa vyblbol dosytosti!
  • « 00 Reagovat !

foto

05.06.02  09:39

« Re: Scenic a 100 000 Km

Tak na prevodovku si vubec nemuzu stezovat, uplne presne a lehke razeni, proste zadny problem... Ja jsem naopak cetl o Scenicich, ktery maji najeto pres 250tkm temer bez problemu.O problemech s prevodovkou jsme fakt nikde necetl, o problemech s elektrickou instalaci ano, ale jinak nic...
  • 00 Reagovat !

foto

05.06.02  08:37

« Scenic a 100 000 Km

V najnovsom "Auto motor und sport" je dlhodoby test Scenica 1,6 16V (100000 km).Nedopadol prave najlepsie. Okrem ineho mu 2x menili prevodovku (po cca 30tis.km) co je vraj jeho typicka slaba stranka. Mate niekto podobne skusenosti ?
  • « 00 Reagovat !

foto

05.06.02  08:25

Scenic ma vzadu kotouce, temer stejne velke jako vpredu... Brzdy mi taky nepiskaji...
  • « 00 Reagovat !

foto

05.06.02  08:24

zizal, to musis docela hodne vyuzivat vykon, ja kdyz jezdim stejnym stylem jako tu pises, tak jezdim za 7,9l/100km
  • « 00 Reagovat !

foto

04.06.02  22:53

sorry, my vieme co kto ma, ale pre nezainteresovanych - mam megana kombi 1,4 16V. Tym stylom co pises chodim do nemecka a nazat, to som na asi 7,9l /100 minuly rok a teraz 3x za sebou na 7,4 a to mi je zahada - fakt to moze byt gumami??? Co sa tyka brzd, ja ich radsej nepouzivam, a aj tak nepiskaju. Neviem co je na scenicu ale megan 1,4 tam ma bubny.
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…