Renault Scénic
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Renault
-
« Re: FABIA
No my máme ve firmě Octavku má nejeto 244 tis a šlape jako hodinky. Pár věcí se vyměnit muselo, ale nic nenormálního (mimo větráku chladiče, nějak začal pri 200tis dělat rámus) ted se jen měnila Lamda aby to proslo emisema. Jinak pohoda. Je to 1.6 55kw a je to velice služení auto... Docela pohoda. Až teda na ten užasně pomalej motor... -
« Re: FABIA
Kdyz jsme u toho, tak dneska jsem mluvil s kamaradem a jeho tata mel v praci firemni Clio, potom koupili Megana a na obe dve auta si nemohl stezovat, nikdy se mu nic neporouchalo, ted dostal Octavii a stezuje si kudy chodi, porad na ni neco je! A kdyz to porovnam s Feldou, kterou jsem vlastnil, tak nemela zadne velke problemy, jenom samy blbosti a s nima jsem byl taky obcas v servisu, se Scenicem zatim ani jednou(tuk tuk tuk)!!! -
« Re: dlho to teda nevydrzalo Ad 432
Huf , aj ja by som este pred mesiacom tvrdil, ze moj podvozok je neznicitelny(nemam Clio). Jazdim len v meste!!! a v BA su cesty otrasne. Myslim, ze keby som mal skodovku tak uz mam asi zlomenu polo-os. Zaujimave je ze odisiel lavy cap a to som pravym kolesom vletel do otvoreneho kanala! Su samozrejme vynimky kamarat ma Feliciu a najazdenych 120t a este nemenil ani jeden cap(otazne je ci neojebava), ale to musel byt asi omyl od SKODy, ze vobec nieco take mohla vyrobit. -
« Re: dlho to teda nevydrzalo Ad 432
Huf - ty mas asi zazracnu Fabiu, lebo co maju Fabiu znami a kolegovia, stale sa na nieco stazuju (teda okrem jedneho, ktory ma asi tiez vydareny kus alebo to zamlcuje). BTW cap som si odrovnal sam, ale v servise som o tom ani nemukol, iba som povedal ze nieco zacalo buchat a riadenie taha dolava. Najprv spravili geometriu a tvarili sa, ze je vsetko v poriadku (aj bolo okrem toho buchania), teraz som na nich pritlacil a mam novy cap.
Přihlásit se • Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!