Renault Scénic

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Renault

• « 00 Reagovat !

foto

14.11.01  19:16

« Re: dlho to teda nevydrzalo Ad 432

Huf no prave, proto Renault zase vyhrava 2:0!
  • « 00 Reagovat !

foto

14.11.01  19:16

Huf na prave, proto Renault zase vyhrava 2:0!
  • « 00 Reagovat !

foto

14.11.01  15:20

Jo, tak na to musíš přijít sám :o)
  • « 00 Reagovat !

foto matuS

matuS 14.11.01  08:33

huf napis tie hladiska plz
  • « 00 Reagovat !

foto

14.11.01  07:57

« Re: to huf

mracek> No tak vidíš.
  • « 00 Reagovat !

foto

14.11.01  07:57

matuS> Jde vidět, že jsi natom jinak, než já. Ono je to naopak velmi přínosné a to hned z několika hledisek.
  • « 00 Reagovat !

foto matuS

matuS 13.11.01  23:03

ze ti potom zostava sila na sex...
  • « 00 Reagovat !

foto

13.11.01  17:38

Hufe, ona to neni jedna pani povidala, je to kamarad, s kterym jsem chodil 5 let tridy!
  • « 00 Reagovat !

foto

13.11.01  15:47

ATX> Certainly.
  • « 00 Reagovat !

foto

13.11.01  13:47

« to huf

Hufe, ty jsi skoro prototypem mladého amerického hocha, co?
  • « 00 Reagovat !

foto

13.11.01  13:20

matuS> Posilka (3xtýdně), floorball (1x), squash(2x) a plavání(2-3x) mi to vynahradí a cítím se opravdu skvěle. Stačí?
  • « 00 Reagovat !

foto matuS

matuS 13.11.01  10:30

hufe, kolko hodin denne teda vlastne jazdis? lebo mne to vychadza 168km denne, vratane sobot, nediel a vsetkych sviatkov. co na tie zaplaty+tvrdy podvozok tvoja chrbtica?
  • « 00 Reagovat !

foto

12.11.01  22:23

« Re: FABIA

No my máme ve firmě Octavku má nejeto 244 tis a šlape jako hodinky. Pár věcí se vyměnit muselo, ale nic nenormálního (mimo větráku chladiče, nějak začal pri 200tis dělat rámus) ted se jen měnila Lamda aby to proslo emisema. Jinak pohoda. Je to 1.6 55kw a je to velice služení auto... Docela pohoda. Až teda na ten užasně pomalej motor...
  • « 00 Reagovat !

foto

12.11.01  21:34

Jedna paní povídala. Info z x té ruky má váhu raní mlhy.
  • « 00 Reagovat !

foto

12.11.01  20:16

Kdyz jsme u toho, tak dneska jsem mluvil s kamaradem a jeho tata mel v praci firemni Clio, potom koupili Megana a na obe dve auta si nemohl stezovat, nikdy se mu nic neporouchalo, ted dostal Octavii a stezuje si kudy chodi, porad na ni neco je! A kdyz to porovnam s Feldou, kterou jsem vlastnil, tak nemela zadne velke problemy, jenom samy blbosti a s nima jsem byl taky obcas v servisu, se Scenicem zatim ani jednou(tuk tuk tuk)!!!
  • 00 Reagovat !

foto

12.11.01  19:07

« FABIA

povodne som si chcel kupit FABIU, lebo vychadzala cenovo celkom dobre, Odhovoril ma od toho kamarat, ktory robi v servise SKODA a ten na FABIE tak nadava, ze uz by ma nepresvedcil asi nikto o ich "kvalite".
  • « 00 Reagovat !

foto

12.11.01  18:54

Huf , aj ja by som este pred mesiacom tvrdil, ze moj podvozok je neznicitelny(nemam Clio). Jazdim len v meste!!! a v BA su cesty otrasne. Myslim, ze keby som mal skodovku tak uz mam asi zlomenu polo-os. Zaujimave je ze odisiel lavy cap a to som pravym kolesom vletel do otvoreneho kanala! Su samozrejme vynimky kamarat ma Feliciu a najazdenych 120t a este nemenil ani jeden cap(otazne je ci neojebava), ale to musel byt asi omyl od SKODy, ze vobec nieco take mohla vyrobit.
  • « 00 Reagovat !

foto

12.11.01  11:52

luf> Já nevím. Řídím se podle toho, co jsem viděl, zažil a Clio je prostě skořápka. Proč váží o 150kg míň než moje Fabia? BTW, jízdní vlastnosti se ani u nového modelu nezlepšily...
  • « 00 Reagovat !

foto

12.11.01  10:32

Huf - ty mas asi zazracnu Fabiu, lebo co maju Fabiu znami a kolegovia, stale sa na nieco stazuju (teda okrem jedneho, ktory ma asi tiez vydareny kus alebo to zamlcuje). BTW cap som si odrovnal sam, ale v servise som o tom ani nemukol, iba som povedal ze nieco zacalo buchat a riadenie taha dolava. Najprv spravili geometriu a tvarili sa, ze je vsetko v poriadku (aj bolo okrem toho buchania), teraz som na nich pritlacil a mam novy cap.
  • « 00 Reagovat !

foto

12.11.01  10:02

matuS> Zase vedle. 85% najezdím po okrese a dobrou půlku z toho po III. třídě, kde je víc záplat než normálního asfaltu. Clio už by asi nežilo.
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…