Renault Scénic
« Re: Re> Meda
Neotvírej staré rány. To je dlouhá historie. Byla to má první a doufám, že i poslední mnou zaviněná nehoda v mém životě. Fuj. Prostě jsem ve 190km/h na rovném useku (ta ostuda) objížděl ježka. Nevyšlo to, rozmázl jsem ho a šel do svodidel. -2st.C. = nízká přilnavost letních pneu (konec dubna), Ježek se motal a nešel, kam to vypadalo, že půjde atd. I have learned. -
« Re> Meda
Lepsie auto som este nemal, vo vsetkych smeroch fantazia. Priemer spotreba za 2 roky zima-leto 6,8. Rodinna dovolenka, plne nalozene auto na jednu nadrz 1.025 km, to je priemer podla PP 5,8l/100. Na to sa pomaly ani diesly nechytaju.
Prave som prisiel z predajne Renault. Kua, na celom Slovensku nie je jediny Scenic ! Teraz, pred koncom roka nemaju !!! -
« Re: Kuriozita
Za alternator 20tis??? Najdi si nejaky servis, ked ti budu vediet dat dokopy ten stary, verim ze to urobia za desatinu ceny. Alebo zozen alternator z niekadial inakial ako zo servisu Renault. Znackove servisy su nehorazne predrazene a "originalne" nahradne diely tiez. Bohuzial je to kritika do vlastnych radov, ale je to tak :-( -
« Kuriozita
Zdravim vsechny Scenisty,
az do vcerejsiho dne (tedy 1,5 roku, 32 000km) jsem byl spokojeny spoluuzivazel Scenika (1,6 16V, automat - jezdi s nim i zena - rucni razeni nejak nezvlada), ktery servis navstivil jen jednou pri prohlidce po 20k (na rozdil od predchoziho Opel Astra). Vcera vecer ale v motoru neco zachrastilo, prestal jit posilovac a auto nedobijelo. Rekl jsem si - praskl klinak, auto jede, spousta hodin, mrnous vzadu v sedacce -treba to 30km na baterku dojede. Dojelo. Jake vsak bylo doma me prekvapeni, kdyz jsem se podival pod kapotu a nasel tam volne se povalujici remenici od alternatoru. Sama od sebe se vysroubovala. Oprava teto zavady bude stat 20 000Kc za novy alternator - u stareho remenice po opetovnem nasroubovani haze. V servise rekli, ze neco takoveho jeste nevideli.
« Nazdar pani...
Moj nick je Romo a po niekolkych rokoch stravenych na roznych pocitacovych webovych strankach som nasiel tuto. Mam uz treti Renault. 2x 19ku, teraz MeganCombi 1.6 16V. Do konca roku by som chcel este kupit do firmy Scenica (asi to svedci o kvalite tejto znacky v mojich ociach - Fabia je pre mna nieco strasidelne). Precital som si vsetky Vase prispevky a nechal som sa inspirovat. Odo dnes sa budeme stretavat pravidelne.
mracek> A sakra. Vidíš. A je to venku. Nikomu to neříkej!!! :o)