Renault Scénic

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Renault

• « 00 Reagovat !

foto

15.11.01  19:42

« Re: Re> Meda

ace2> Jo. Kvuli motoru (2.0IDE je drahý) a taky převodovce. Na první pohled to vypadalo tak na 200.000Kč škodu, ale pak při ohlodání se to prodražilo. Tak jsem to ale vlastně chtěl... mít bourané auto bych nesnesl.

mracek> A sakra. Vidíš. A je to venku. Nikomu to neříkej!!! :o)
  • « 00 Reagovat !

foto

15.11.01  18:02

Tak to je smutne :-( Škoda ježka. Naštěstí mé auto takhle rychle nejezdí neb má omezovač na 185, ale stejně bych se mu asi taky snažil vyhnout ... A to byla totálka ?
  • « 00 Reagovat !

foto

15.11.01  17:41

Tak to jsi nam sveril po 3/4 roce i rychlost, kterou jsi nam nechtel prozradit... :-)))
  • « 00 Reagovat !

foto

15.11.01  17:10

Neotvírej staré rány. To je dlouhá historie. Byla to má první a doufám, že i poslední mnou zaviněná nehoda v mém životě. Fuj. Prostě jsem ve 190km/h na rovném useku (ta ostuda) objížděl ježka. Nevyšlo to, rozmázl jsem ho a šel do svodidel. -2st.C. = nízká přilnavost letních pneu (konec dubna), Ježek se motal a nešel, kam to vypadalo, že půjde atd. I have learned.
  • « 00 Reagovat !

foto

15.11.01  17:05

a jak ti zemřelo coupátko ?
  • « 00 Reagovat !

foto

15.11.01  16:58

Musím souhlasit. Scenic se povedl a za Ty prachy je navíc dost výhodný. Když ještě odečteš DPH, jsi vysmátý. Však luf ví, že jsem o něm po zkonu mého Coupé uvažoval.
  • « 00 Reagovat !

foto

15.11.01  14:40

No to sa nediv, asi nestihaju frantici vyrabat, taky je po nich dopyt. Scenic je fakt pekne auto a za svoju cenu ponuka daleko viacej ako konkurencia.
  • « 00 Reagovat !

foto

15.11.01  14:27

« Re> Meda

Lepsie auto som este nemal, vo vsetkych smeroch fantazia. Priemer spotreba za 2 roky zima-leto 6,8. Rodinna dovolenka, plne nalozene auto na jednu nadrz 1.025 km, to je priemer podla PP 5,8l/100. Na to sa pomaly ani diesly nechytaju.
    Prave som prisiel z predajne Renault. Kua, na celom Slovensku nie je jediny Scenic ! Teraz, pred koncom roka nemaju !!!
  • « 00 Reagovat !

foto

15.11.01  14:03

« Re: Nazdar pani...

A co ten kombík - spokojenost? Já mám totéž. Konečně je tady někdo se stejným autem :-).
  • « 00 Reagovat !

foto

15.11.01  13:16

« Re: Zozen si inde

jezdi bez altíku a dobíjej baterku!
  • 00 Reagovat !

foto

15.11.01  12:53

« Zozen si inde

Remen kup novy. Remenicu si zozen inu z vrakoviska, alebo z Polska. Mas to za par korun.
  • « 00 Reagovat !

foto

15.11.01  11:57

« Re: Kuriozita

Za alternator 20tis??? Najdi si nejaky servis, ked ti budu vediet dat dokopy ten stary, verim ze to urobia za desatinu ceny. Alebo zozen alternator z niekadial inakial ako zo servisu Renault. Znackove servisy su nehorazne predrazene a "originalne" nahradne diely tiez. Bohuzial je to kritika do vlastnych radov, ale je to tak :-(
  • « 00 Reagovat !

foto

15.11.01  11:09

« Re: Kuriozita

To uz nemas v zaruce? Je lepsi si vzit tu zaruku na 3 roky a mel by jsi ji zaplacenou!
  • 00 Reagovat !

foto

15.11.01  11:03

« Kuriozita

Zdravim vsechny Scenisty,
    az do vcerejsiho dne (tedy 1,5 roku, 32 000km) jsem byl spokojeny spoluuzivazel Scenika (1,6 16V, automat - jezdi s nim i zena - rucni razeni nejak nezvlada), ktery servis navstivil jen jednou pri prohlidce po 20k (na rozdil od predchoziho Opel Astra). Vcera vecer ale v motoru neco zachrastilo, prestal jit posilovac a auto nedobijelo. Rekl jsem si - praskl klinak, auto jede, spousta hodin, mrnous vzadu v sedacce -treba to 30km na baterku dojede. Dojelo. Jake vsak bylo doma me prekvapeni, kdyz jsem se podival pod kapotu a nasel tam volne se povalujici remenici od alternatoru. Sama od sebe se vysroubovala. Oprava teto zavady bude stat 20 000Kc za novy alternator - u stareho remenice po opetovnem nasroubovani haze. V servise rekli, ze neco takoveho jeste nevideli.
  • « 00 Reagovat !

foto

15.11.01  10:52

Dakujem To ho tam pekne :o)
  • « 00 Reagovat !

foto

15.11.01  10:25

ROMO, tak vitej v klubu... :-)))
  • 00 Reagovat !

foto

15.11.01  10:20

« Nazdar pani...

Moj nick je Romo a po niekolkych rokoch stravenych na roznych pocitacovych webovych strankach som nasiel tuto. Mam uz treti Renault. 2x 19ku, teraz MeganCombi 1.6 16V. Do konca roku by som chcel este kupit do firmy Scenica (asi to svedci o kvalite tejto znacky v mojich ociach - Fabia je pre mna nieco strasidelne). Precital som si vsetky Vase prispevky a nechal som sa inspirovat. Odo dnes sa budeme stretavat pravidelne.
  • « 00 Reagovat !

foto

14.11.01  23:26

« Re: dlho to teda nevydrzalo Ad 432

matuS> Abys nalákal co nejlepší samičku, ne? Ale pokud jsi spokojený, je to jen dobře.
  • « 00 Reagovat !

foto matuS

matuS 14.11.01  22:28

huf, praveze na vsetko stacim, takze neviem naco by som si mal tak richtovat telo
  • « 00 Reagovat !

foto

14.11.01  19:49

Jinak jsem se jeste do Renaulta nedostal... Snad v patek! To by jste totiz neverili, jaka je prace nechat zapsat stavbu do katastru...
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…