Renault Scénic
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Renault
-
« Re: Benzin
sorry ze pokracujem inou vecou s povodnym titulkom, ale neviem urobit novy, nieco je tu hnile, takze:ludia, ide o Picasso, PG 307 SW alebo Scenic do babskych ruk v nejakej asi 1.6 benzinovej verzii co radite? ... nebojte sa pohadat sa nech sa to vyjasni ... -
"-- skrytý --" 30.07.02 10:59
« Re: zaruka
mracek: Zaruka na 3 roky? Kupoval sis k tomu Zaruka + za .. nepletu-li se pro Tve auto za 10.600 Kc? Uz Ti poslali tu karticku?:-) Btw. cetl jsi v podminkach sluzby, na co vsechno se ta zaruka nevztahuje? Skoro by se vyplatilo napsat, na co ano .. nicmene taky o tom uvazuju pred koncem zaruky, ze do toho pujdu, tim spis, ze je v te cene i prodlouzena Renault Asistance. -
« Re: Benzin
Ako to uz bolo pisane v rubrike Clio II, stlac nulovanie denneho pocitadla a zapni klucom zapalovanie. Podla vsetkeho by sa mala palubka prepnut do modu, kde vsetky budiky podskakuju a ked v tomto mode prepnes tlacidlo nulovania, ukaze sa ti zostatok paliva v nadrzi. Inac, podla mojich skusenosti tam bude cca 10 litrov benzinu. -
« Re: Spolahlivost Scenica
Problemy temer zadne, teda vyjma toho ESP, ktere ale ted uz funguje bez problemu! Jel jsem s 1.9 dTi a mam 1.6 16V ve vybave Privilege, dTi neni spatny(jel jsem v te silnejsi verzi,ktera se dnes jiz neprodava), ale je to jiz stary motor, lepsi je dCi, ktere je vsak uz o dost drazsi! 1.6 16V je pekne svizny a dokaze prohnat mnohem silnejsi vozy! Co je lepsi? Zkus se projet, to same plati i o rozhodovani mezi Peugeot a Renault! Obe pekne auta, zalezi, co Ti padne lepe do oka a do rukou... :-)Jo a mam najeto pres 40t km.... Prohlidky jsou po 30t.km a zaruku mam nyni na 3 roky... :-) -
« Spolahlivost Scenica
Nazdar, uvazujem o kupe Scenica alebo P307 sw. V auditoriu P307 som sa docital o fatalnych problemoch, ktore s tym ludia maju. Preto by ma zaujimalo, ake problemy mate s vasimi Scenicmi. A dalej, u nas v SR je nejaka akcia, ze motor 1.9 DTI je za cenu 1.6. Vykon ale ma mensi asi o 30k. Uvazoval som o tej 1.6 nakolko moc nenajazdim a mala by mat > 100k. Ake su subjektivne pocity v tychto 2 motorizaciach? -
« Re: Motory pro Megane II
na M II jsem koukal. Popravdě řečeno, je to vážně moc pěkné auto. Tedy mluvím o 5dv. Vzhledem k tomu, že mi i Vel Satis padl do oka tak i design u M II uznávám. Nicméně co se týče 3dv. tak musím říci, že z profilu se je zadní část uměle designersky znásilněna a zvyraznění zadních proporcí přispělo spíše k dezharmonii a nevyváženosti než podtržení sportovního ducha. Nicméně neco jiného je soudit auto podle fotek a něco jiného je auto soudit v reálu. Uvidíme až ho uvidím na živo... -
« Motory pro Megane II
Dle idnes se bude novy Megane II prodavat zatim s motory: 1.4 16V zustane jako jediny stejny, nove jsou benzinove 1.6 VVT a 2.0 VVT s technologií proměnlivého časování ventilů VVT a vykonnem 115 respektive 136 koni. Dale 2 dieselove 1.5 dCi 80PS a podle mne zajimavy motor 1.9 dCi s Laguny 120PS! Uvidime, zda pribude do new Scenica 2.2 dCi, bylo by to zajimave...