Renault Scénic
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Renault
-
« Re: Mracku
to ukazuje u vetsiny modernich aut. U Octavky je taky porad v polovine a ani se nehne. Tohle bych fakt neresil. V polovine je to i z psyhologickeho hledistka aby uzivatel vedel ze je to v norme a nesune se to ani do tepla a ani do studena. To chce klid :-) Věř mi -
« Mracku
Mam cestu do Ptahy, kde parkujes ? No, aby som Ti mohol ten znak sroubovakom vylupnut :o)
Kua, ten Scenic nemozem zohnat, skusim Lagunu combi.
Teplomer chladiacej kvapaliny mi ukazuje presne polovicu stupnice. V servise mi tvrdili, ze je to O.K. Tuzobne cakam postrehy Vasich teplomerov. -
« Re: Zimni pneu
matuS - tie kamienky su zmiesane so solou, vsimni si niekedy (ked sa vratis z teplych krajin), ako sa po posypacom aute zacnu kamienky pomaly prepadavat do snehu, az nakoniec zostane iba voda a kamienky. Ked sa nesoli, kamienky zostavaju na povrchu snehu. Mam to overene - na miestach kde sa nesmie pouzivat chemicky posyp, sneh vydrzi na ceste ovela dlhsie aj ked je posypany. Ale posypanu cestu som zatial neochutnaval, ci je slana :-) -
matuS 28.11.01 02:38
« Re: Zimni pneu
boledo> nesuhlasim s tebou. hlinikovy raf neposkodis lahsie ako plechac. plechac lahko ohnes, a vybuchavat to kladivom je blbost=>musis kupit novy. zliatinovy disk podla mna vydrzi viacej.
ale ked ho niekde buchnes riadne, pravdepodobne sa poserie aj nieco na naprave a tym padom to iste cez poistovnu, a tym padom je jedno co mas obute, lebo platis len spoluucast.
nepatam si, ze by solili cesty. jazdil som v zime po slovensku kadetade a vzdy som videl len kamienky. mozno este niekto soli, neviem, ale tie disky to musia vydrzat. ked to vydrzi karoseria, musia aj disky.
a co sa tyka patiek pneumatik - 3 roky prezuvania musia tie gumy v pohode vydrzat. -
« Re: Chladiaca kvapalina
Jasne ze za studena a bolo okolo 0°C. Poriadne si ma ukludnil s tym organom :-). Na kontrolu asi pojdem, totiz od nova mam volant mierne vpravo a uz ma to zacina stvat. Nerovnako sa mi totiz unavuje prava a lava ruka :-). Ved je v zaruke, tak nech s tym nieco spravia. Inac vsetko v poriadku, az na ten znak vpredu. Dik.
Přihlásit se • Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!