Renault Scénic

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Renault

• « 00 Reagovat !

foto

07.12.01  11:25

« Re: baterka

zodiax - zalezi na konkretnom kuse. Baterky su asi na Renaultoch dost biedne. Niektore uz prvu zimu strajkuju, ine funguju neuveritelne dlho. Ked ti zomrie, kup si nejaku dobru a mas vystarane. V R21 mi vydrzala baterka 9 rokov, tato zima bude jej 10ta a uvidime, ako to prezije. A to bola baterka domacej vyroby, teda vtedy este Ceskoslovenska :-)
  • 00 Reagovat !

foto

07.12.01  09:26

« Renault :-(

Tak mi zase posunuli termín dodání o týden... má člověk na světě nějakou radost ?
  • « 00 Reagovat !

foto

06.12.01  17:38

« Re: Dva dotazy

Kdyz mas leasing, tak se na nej stahuje urcite pojisteni a leasingova firma Ti neda leasing, pokud to auto nebude pojisteny pres ni, protoze leasing musi byt 100% kryty!
  • « 00 Reagovat !

foto

06.12.01  17:36

« Re: baterka

zodiax, toho bych se nebal...
  • 00 Reagovat !

foto

06.12.01  14:42

« baterka

hola fsichni, nespete. Stalo se vam nekdy, ze vam pres zimu chcipla mrazem baterka?
    U puvodni skodovky to bylo skoro 100% :), tak me zajima, jak moc sanci mam se scenicem.
  • « 00 Reagovat !

foto

06.12.01  09:03

taky mam ContiEcoContact.
    Jak je to s uznanim pres leasing to nevim, otazkou je si zjistit, jestli je pojisteni pres leasingovku vyhodnejsi, protoze treba pokud by sis to pojistil sam, tak se vsemi bonusi te to nakonec vyjde levneji. Zalezi na leasingovce, jestli ti to dovoli
  • « 00 Reagovat !

foto

04.12.01  17:37

« Re: Dobre zimne PNEU

ROMO, nebydlim primo v Praze, takze mne Dundee jen tak nenajde... :-)))
  • « 00 Reagovat !

foto

04.12.01  17:36

« Re: Cobra alarm

ace2, nestezuj si, bud rad, ze ten stir dole pod nohama spal... :-)))
  • « 00 Reagovat !

foto

04.12.01  17:34

vsw-pri koupi a do ted mam 205/55 R15 ContiEcoContact, nemuzu si stezovat. Pri koupi na leasing Ti pravdepodobne slevu neuznaji, protoze to je vzdy u ruzne pojistovny a leasingovka s ni ma smlouvu!
  • 00 Reagovat !

foto

04.12.01  16:23

« Dva dotazy

Chci se vás všech zeptat, jaké gumy jste měli na Scénicovi při koupi.
    Dál se chci zeptat na pojištění - nevíte někdo, jestli se dá započítat předchozí bezeškodní průběh pojištění? Mám potvrzení od ČP na 48 měsíců, při uznání by mohlo být levnější aspoň havarijní pojištění. Ovšem, platí při koupi na leasing?
  • « 00 Reagovat !

foto

04.12.01  16:16

V nedeli jsem nejdiv musel prohledat vsechny schranky u jeho Scenika nez jsem vsechny hady nasel. A to že má Scenic schránek... :-) Nicméně pomohlo že had je studenokrevnej živožich a ve studenem prostředí není agresivní. Zato ty vlky co ma na zahradě :)
  • « 00 Reagovat !

foto

04.12.01  15:55

Myslis, ze ma Mracek i Cobra alarm? ;-) Predstav si nez to rano vsechno pochyta a co kdyz na nejakou zapomene :)
  • 00 Reagovat !

foto

04.12.01  11:09

« Dobre zimne PNEU

vo vacsine pripadov postaci (pokial nesplhas s nalozenym kombikom na Snezku) Na 19-ke som mal Micheliny - boli to riadne drapaky a na suchej ceste dost hucali, ale na snehu spica. Na megane mam Michelin Proalpin, nehucia maju velmi makku zmes a spotreba je !!!nizsia!!! nez na letnych Continentaloch (samozrejme na suchej ceste)
    Ozaj Mracku, ked odparkujes svojho milacika do tej bastily, nechavas na prednych sedadlach aj nejake kobry ? pocul som ze Krokodil Dundee kradne auta po Prahe.
  • « 00 Reagovat !

foto

03.12.01  13:35

« Re: Snehove retezy

Nema to cenu. Vloni jsem celou zimu odjezdil s (asi 2 krat nasazenymi) retezy znacky Razant (tusim, ze je to od Beskydsportu)za cca 1100 Kc. Jsou to celoobvodove 'V' retezy s takovym tim kruhem na vnitrni strane kola. Nandane jsou za 10 min. oba, bez najizdeni, lehani si pod auto apod. Akorat je dobre dat si bacha na rozmer (cislo) tech retezu, na 185/60R15 je to tusim c.5.
  • 00 Reagovat !

foto

03.12.01  10:42

« Snehove retezy

Kdo jaky pouzivate, resp. mate nejaka doporuceni? Ma vubec smysl uvazovat original Renault retezy za 2.5kKc?
  • « 00 Reagovat !

foto

30.11.01  19:07

« Re: Mracku

Jasne, bude tenisova rezba... :-)))
  • « 00 Reagovat !

foto

30.11.01  19:02

OK OK upresnim
  • « 00 Reagovat !

foto

30.11.01  18:59

Sobota by byla good, mozna i sobota odpoledne!
  • « 00 Reagovat !

foto

30.11.01  18:55

Neboj jasne ze se ozvu. Jenom cekam kdy mi da vedet tappaja, ze podivame na ten starter, abych si mohl naplanovat weekend. Ale asi bych to videl s nejvetsi pravdepodobnosti na sobotu vecer. Nebo nedele odpoledne. Neb jsem v nedeli do 13hod v praci
  • « 00 Reagovat !

foto

30.11.01  18:52

Jo jasne ,ale nezapomen 3x zazvonit, 3x zaklepat, rici heslo a dat vedet o tom tennise... :-)))
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…