Renault Scénic
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Renault
-
« Re: baterka
zodiax - zalezi na konkretnom kuse. Baterky su asi na Renaultoch dost biedne. Niektore uz prvu zimu strajkuju, ine funguju neuveritelne dlho. Ked ti zomrie, kup si nejaku dobru a mas vystarane. V R21 mi vydrzala baterka 9 rokov, tato zima bude jej 10ta a uvidime, ako to prezije. A to bola baterka domacej vyroby, teda vtedy este Ceskoslovenska :-) -
« Re: Dva dotazy
taky mam ContiEcoContact.
Jak je to s uznanim pres leasing to nevim, otazkou je si zjistit, jestli je pojisteni pres leasingovku vyhodnejsi, protoze treba pokud by sis to pojistil sam, tak se vsemi bonusi te to nakonec vyjde levneji. Zalezi na leasingovce, jestli ti to dovoli -
« Dva dotazy
Chci se vás všech zeptat, jaké gumy jste měli na Scénicovi při koupi.
Dál se chci zeptat na pojištění - nevíte někdo, jestli se dá započítat předchozí bezeškodní průběh pojištění? Mám potvrzení od ČP na 48 měsíců, při uznání by mohlo být levnější aspoň havarijní pojištění. Ovšem, platí při koupi na leasing? -
« Re: Cobra alarm
V nedeli jsem nejdiv musel prohledat vsechny schranky u jeho Scenika nez jsem vsechny hady nasel. A to že má Scenic schránek... :-) Nicméně pomohlo že had je studenokrevnej živožich a ve studenem prostředí není agresivní. Zato ty vlky co ma na zahradě :) -
« Dobre zimne PNEU
vo vacsine pripadov postaci (pokial nesplhas s nalozenym kombikom na Snezku) Na 19-ke som mal Micheliny - boli to riadne drapaky a na suchej ceste dost hucali, ale na snehu spica. Na megane mam Michelin Proalpin, nehucia maju velmi makku zmes a spotreba je !!!nizsia!!! nez na letnych Continentaloch (samozrejme na suchej ceste)
Ozaj Mracku, ked odparkujes svojho milacika do tej bastily, nechavas na prednych sedadlach aj nejake kobry ? pocul som ze Krokodil Dundee kradne auta po Prahe. -
« Re: Snehove retezy
Nema to cenu. Vloni jsem celou zimu odjezdil s (asi 2 krat nasazenymi) retezy znacky Razant (tusim, ze je to od Beskydsportu)za cca 1100 Kc. Jsou to celoobvodove 'V' retezy s takovym tim kruhem na vnitrni strane kola. Nandane jsou za 10 min. oba, bez najizdeni, lehani si pod auto apod. Akorat je dobre dat si bacha na rozmer (cislo) tech retezu, na 185/60R15 je to tusim c.5.
Přihlásit se • Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!