Renault Scénic

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Renault

• « 00 Reagovat !

foto

10.12.01  16:31

« to mracek

To máš fuk, vždyť to máš skoro stejné jako to Lufovo Clio. Jen to máš trošku vyšší, delší, těžší a motor má o centimetr delší zdvih.
  • « 00 Reagovat !

foto

10.12.01  16:23

« Re: to luf

Neboj, pridem. Len teraz mam trochu ine starosti, vsak Huf vie ake. A ked uz pridem, tak si dam u teba namontovat sportovy podvozok (dufam).
  • « 00 Reagovat !

foto

10.12.01  16:22

ATX, zrychleni se resilo vedle v Cliu II...:-)
  • « 00 Reagovat !

foto

10.12.01  16:19

pardon "s Hufem"
  • 00 Reagovat !

foto

10.12.01  16:18

« to luf

Hele, díval jsem se na ty hodnoty zrychlení, co jsi naměřil u Clia a trochu se mi to nezdá... Však ho někdy dovez ukázat, nebo že bychom si z Hufem udělali výlet k sousedům...
  • « 00 Reagovat !

foto

10.12.01  16:02

« Re: to mracek

Vychazel jsem ze Skody... :-) Tech kabelu je tam fakt hafo... :-)))
  • « 00 Reagovat !

foto

10.12.01  15:19

« Re: to mracek

Aj u Renaultu 21 z roku 1986 to je tak. Tam ale tych kablov nie je ani zdaleka tolko ako v terajsich autach.
  • « 00 Reagovat !

foto

10.12.01  15:03

« to mracek

To řešení kabelů, co popisuješ je dnes už ve standardu. BTW u VW jsem to viděl u modelů 1992 a BMW 1990...
  • « 00 Reagovat !

foto

10.12.01  13:15

« Re: baterka

Hufe, jeste neco, kdyz jsme meli rozebranyho Scenica pri zapojovani zesilovace, tak peclive je tam udelany snad vsechno, navic mne prekvapilo, ze i kabely jsou svazany a uchyceny tak, aby nikde nemohlo nic mlatit a to co by relativne mohlo, je chraneny jeste molitanem! Alespon tak je to u Scenica! Na druhou stranu za ty penize jeste aby ne! :-)))
  • « 00 Reagovat !

foto

10.12.01  13:08

Huife, nekdo ma zase zkusenosti opacne...
  • « 00 Reagovat !

foto

10.12.01  11:26

Baterie (akumulátor) by měl svou životnost vydtžet bez externího dobíjení. BTW, jeho životnost bych při každodením častém používání ná víc než 3 roky neviděl.

A když baterii dobíjíš, měl bys jí odpojit (stačí jeden pól - většinou mínus). Pak není, co řešit.
  • « 00 Reagovat !

foto

10.12.01  11:15

Myslis, ze bude treba baterku dobijat? Ak je vsetko v poriadku, baterka funguje sama par rokov bez toho, aby ju bolo treba dobijat/kontrolovat. IMHO pocitac to urcite rozchodi :-)
  • « 00 Reagovat !

foto

10.12.01  09:29

tak me tak jeste napada (v navodu o tom nebylo ani slovo) - kdyz nabijim baterku, muzu ji vynadat z auta? Abych nezblbnul treba pocitac nebo tak neco.
  • « 00 Reagovat !

foto

10.12.01  08:11

matuS> Já takovou zkušenost nemám. Mám pouze zkušenost, že francouzské vozy jsou nespolehlivé a méně pečlivě vyrobené. Až někomu ze známých nebo (nedej bože) mně odejde turbo, možná změním názor.
  • « 00 Reagovat !

foto matuS

matuS 10.12.01  03:46

hufe> jojo, drobnosti. ale vzdy je lepsie taketo drobnosti za par korun, aj keby to bolo po zaruke. lebo ked sa ti stane po zaruke to co smartymu na skodovke, alebo ti odide turbo, co je klasicka choroba vw, tak to je troska viacej penazi...
  • « 00 Reagovat !

foto

08.12.01  17:15

Tuk, tuk, tuk, zatim nic, auto startuje perfektne! Bylo by skoda, kdyby takoveto auta ztroskotavaly na takovych blbostech!
  • « 00 Reagovat !

foto

08.12.01  13:12

Hmmm... To jsou Ti francouzi...
  • « 00 Reagovat !

foto

08.12.01  09:26

Ked som kupoval Megana, baterku mi museli vymenit hned pri kupeni. Ked doviezli auto na prebranie, tak mi to nevedeli nakopnut, ale povedali za ju do nasledujuceho dna dobiju, druhy den co som si bol pre auto, to fakt slo, ale nasledujuce rano ani neprdol. Tak som tam volal, nastala standardna komunikacia typu "nenechali ste na noc zapnute svetla?" ale nakoniec zo servisu dobehol manik s novou baterkou a odvtedy je po ftakach ...
  • 00 Reagovat !

foto

07.12.01  12:18

« Vymena

Ted me napadlo, ze v ramci prohlidky po 20000 mi vymenili nejakou hadicku u posilovace brzd - opet klasika - misto original turecky jsem dostal belgickou :-). Takze ted uz mam na aute turecky akorat bocni okna a kabel od baterky.
  • « 00 Reagovat !

foto

07.12.01  12:16

Na R25 jsem mel baterku 6 let (ale byla to AKUMA :-)). Pak jsem ho prodal. Na Meganu mi baterku menili v zaruce. Dostal jsem domu dopis, ze se meni baterka u cele serie aut. Misto turecky jsem dostal francouzskou a je to. Ted s ni jezdim druhou zimu a zatim o ni nevim (coz je O.K.).
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…