Renault Scénic
« Re: baterka
Hufe, jeste neco, kdyz jsme meli rozebranyho Scenica pri zapojovani zesilovace, tak peclive je tam udelany snad vsechno, navic mne prekvapilo, ze i kabely jsou svazany a uchyceny tak, aby nikde nemohlo nic mlatit a to co by relativne mohlo, je chraneny jeste molitanem! Alespon tak je to u Scenica! Na druhou stranu za ty penize jeste aby ne! :-))) -
« Re: baterka
Baterie (akumulátor) by měl svou životnost vydtžet bez externího dobíjení. BTW, jeho životnost bych při každodením častém používání ná víc než 3 roky neviděl.
A když baterii dobíjíš, měl bys jí odpojit (stačí jeden pól - většinou mínus). Pak není, co řešit. -
« Re: baterka
Ked som kupoval Megana, baterku mi museli vymenit hned pri kupeni. Ked doviezli auto na prebranie, tak mi to nevedeli nakopnut, ale povedali za ju do nasledujuceho dna dobiju, druhy den co som si bol pre auto, to fakt slo, ale nasledujuce rano ani neprdol. Tak som tam volal, nastala standardna komunikacia typu "nenechali ste na noc zapnute svetla?" ale nakoniec zo servisu dobehol manik s novou baterkou a odvtedy je po ftakach ... -
« Re: baterka
Na R25 jsem mel baterku 6 let (ale byla to AKUMA :-)). Pak jsem ho prodal. Na Meganu mi baterku menili v zaruce. Dostal jsem domu dopis, ze se meni baterka u cele serie aut. Misto turecky jsem dostal francouzskou a je to. Ted s ni jezdim druhou zimu a zatim o ni nevim (coz je O.K.).