Renault Scénic

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Renault

• « 00 Reagovat !

foto

11.12.01  20:12

« Re: Re:

mráček> To nemyslíš vážně, že ne? Příčná stabilita vozu díky podélným drážkám na letních pneu :o)

BTW, kolik sněhu jsi s tím autem zažíl?
  • « 00 Reagovat !

foto

11.12.01  18:47

« Re: to mracek

meda, me rekli 2200KC/ks, ATX mi nabizi za 1000 az 1500Kc/ks
  • « 00 Reagovat !

foto

11.12.01  18:45

lufe, do Rakus daleko...:-) Nejhorsi to neni, da se jezdit i na tech letnich, jak jsem si dneska overil... Docela legrace...:-) Problemy s trakci nemam temer zadny diky ASR, vyjel jsem i kopce, kde staly S120 a to se tvrdi, ze vyjede vse:-))), Problem vzdy prichazi, kdyz mam brzdit, to jsou pak krusne chvilky! Jinak ty kola drzi pricnou stabilitu diky podelny vzorkum na pneu!
  • « 00 Reagovat !

foto

11.12.01  10:55

Ad baterka, podla mna jej viacej vadi, ked je dlho nevyuzivana ako ked ju stale dobijas atd. Mne vydrzala v R21 9 rokov, je to AFA, takze v podstate neznackovy vyrobok. Menil som ju, lebo originalna uz zomierala (7 rokov). V P309D je baterka uz 4 roky a tuto zimu prestala startovat. Ale stacilo doliat vodu, nabit a zase funguje. To auto najazdi 60tis rocne prevazne v noci, startuje aj pri -25. Tiez je tam neznackova baterka...
    to mracek - skus tie Semperity (nie TopGrip, ale Direction Grip) alebo Hankook W400, maju ich teraz v Metre (v rakusku) v akcii za dobre ceny. Na kazdej je nalepka vitaz testu OAMTC, bohuzial taky test som na ich stranke nenasiel a teda neviem v akom rozmere. Z vlastnych skusenosti mozem povedat - na snehu velmi dobre, taku istotu som uz davno na snehu nemal, na lade nic moc, ale vzdy aspon 3x lepsie ako letne, na suchu takmer zrovnatelne s CEC s vynimkou brzdenia, ktore asi nebude ich domenou (teda brzdia dobre, kym clovek neprekroci hranicu smyku, vtedy sa akoby utrhnu a brzdny ucinok je len velmi slaby, s ABS asi rozdiel ani nezbadas). BTW za 1680ATS som obul cele auto a som vysmiaty, za tu cenu by som kupil 1.5 Continetalky T790 :-)
  • « 00 Reagovat !

foto

11.12.01  09:24

« Re:

matuS> Že se někdy může stát, že vydrží víc, to nepopírám. Na první laguně, co jsme měli, vydržela 2roky. Žádné nové auto jsme dýl, než 2,75roku neměli. Taky nemyslím, že jezdíš tolik, co my a na tom životnost baterky hodně záleží.
  • « 00 Reagovat !

foto

11.12.01  08:50

Zkus jeste pouvazovat o Semperit Sport Grip (letosni model). Cena cca 2600. Nasadil jsem je pred mesicem - 185/60R15 i s plechacema, zkusil jsem je na lede - super, v brecce (naposled dneska rano) - super, na ujetem snehu - o vikendu Vrchlabi, Spindl - supersuper. Hluk - OK (trochu slyset jsou ale ne moc). Na vode nevim protoze zatim tak vyrazne nelilo abych to zkusil. Kupoval jsem je v Barumu i s plechacema a drobna perlicka - plechace staly cca 1500 jeden a jsou to ty z prvovyroby Renaultu - v prodejne Renault mi rekli cenu 2100 / kus. :-) Moc rad setrim. I kdys 1500 za kus plechu :-((.
  • 00 Reagovat !

foto matuS

matuS 11.12.01  01:13

« Bez nadpisu

hufe> Baterie (akumulátor) by mel svou životnost vydtžet bez externího dobíjení. BTW, jeho životnost
    bych pri každodením castém používání ná víc než 3 roky nevidel

na citroene (francuzske auto)
    diesel (vacsie namahanie baterky) mi baterka vydrzala 4 roky, velke namahanie (caste startovanie)
    a este stale tam ta baterka je, a funguje bez problemov.

michale, niesom si isty,
    ale nieje nahodou jedno klepanie vo fabii presne od neobalenych kablov?
  • « 00 Reagovat !

foto

11.12.01  00:00

mráček> To, co navrhl ATX, je ideální. Nech ty dietní 15" navždy na zimu a zjara zakup 17" (asi 215/45R17). Budeš mít nejpěknější Scenic daleko široko. Bohužel, pěkné ráfky nejsou nejlevnější a pneu už vůbec ne. 1ks 215/45R17 stojí cca 8-10,5tisíce Kč. (Bravura 225/45R17W stojí 5510Kč).
  • « 00 Reagovat !

foto matuS

matuS 10.12.01  22:49

mracek, ja ked nainstalujem windoze a hned office, tiez to ide ako blesk, a to bola len 733, ale ked tam naistalujem vsetky veci, ktore potrebujem, tak sa to zasa vlecie :(
  • « 00 Reagovat !

foto

10.12.01  20:42

Mozna tudy prolitnu jeste taky rano po pul osmy! Mej se a mysli na mne s tim pneu, nebot rano budu lyzovat! :-)
  • « 00 Reagovat !

foto

10.12.01  20:41

Jo ja jsem nastvanej i z myho, protoze jsem si na vystave vyzkousel PC P4 2GHz, 256MB RAM a Word se tam spustel jeste driv nez jsem ho spustil! To byla ma prvni a taky posledni zastavka na Invexu!
  • « 00 Reagovat !

foto

10.12.01  20:38

« to mracek

Dobře to běhá, oken otevírám spoustu a pořád to stihá... Vidíš, a to je přesně ten případ, když "někdo" komentuje něco, co neměl možnost porovnat s něcím jiným. Asi to stojí za prd, alespoň budu opět v úžasu z výpočetní techniky až pořídím nový model. Na druhou stranu, videa si nepouštím, grafiku nedělám, hry nehraji, k internetu se to připojí, chipy to programuje, učetnictví a OFFICE funguje, tak co?
  • « 00 Reagovat !

foto

10.12.01  20:37

ATX, ja uz poletim! Diky moc za rady a zitra se mi zeptej na ty pneu, prolitnu netem kolem poledne! Tak jeste jednou Diky Ti moc a zitra! Cau
  • « 00 Reagovat !

foto

10.12.01  20:35

A Felda mela taky Al motor a byl OK, navic ve Felde byly vetsi "nici" nez ma Scenic!
  • « 00 Reagovat !

foto

10.12.01  20:34

Nevim, nevim a nestras mne, nebo z toho nebudu celou zimu spat... :-)))
  • « 00 Reagovat !

foto

10.12.01  20:32

« to mracek

K motoru se sůl dostane také přes chladič!
  • « 00 Reagovat !

foto

10.12.01  20:32

« Re: Není lepší ICQ?

ATX a jak to beha? Tohle je sice jeste MMX verze, ale stejne! Nemuzu diky RAMce otevrit ani vic oken, jinak Game Over!
  • « 00 Reagovat !

foto

10.12.01  20:30

Hoši, hoši, já mám Pentium 166+tuning (cca 185), 32MB RAM a 2,7GB HDD a už ani nevrčím. Velmi dobrý z roku model 1995... Na druhou stranu, kdo měl v 1995 17" monitor...
  • « 00 Reagovat !

foto

10.12.01  20:29

Hufe, to je fakt docela dobry!
  • « 00 Reagovat !

foto

10.12.01  20:28

1)Kdyz existuji verze Scenica, ktery jezdi seriove na 16", tak ho 17" nemuzou vytrhnout! 2)uvidime, jezdil jsem s Feldou jeden rok na litacich a moc se nezmenily! Uvidime! 3) Motor bude dle meho OK, protoze zespoda je temer upne zakryty a nema se k nemu sanci nic dostat!
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…