Renault Scénic

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Renault

• « 00 Reagovat !

foto

02.01.02  23:28

« Re: Vsetko dobre vsetkym Scenic-om v roku 2002

Kto mi to tu neveril ze ESP v snehu na dialnici urobi z auta AUTO?
  • « 00 Reagovat !

foto

02.01.02  21:55

zizal> Vraj je moc široký pojem. Mrkni na www.oamtc.at a pak poreferuj, zda jsi nějaký Hankook na stupních vítězů nalezl ;o)
  • « 00 Reagovat !

foto

02.01.02  21:50

zizal - díky za odpověď, já však mám Scenice z roku 2000 pouze s ABS a tak se musím spolehnout na citlivou nohu a dlouholeté zkušenosti jízdy po horách. Ale se scénicem a na současných gumách, které jezdím druhou sezonu je to slabota.
    Do Rakouska pro gumy opravdu nepojedu, je to pro mne daleko.
  • « 00 Reagovat !

foto

02.01.02  21:23

To murdoc: Kupil som priamo v Renaulte Hankook W400, originalny rozmer (185x65x15), trochu som bol prekvapeny, ze Renault dava do znackovych servisov pneu "made in Korea", ale vraj to vyhralo testy rakuskeho automotoklubu, takze som sa ukludnil. Teraz uz som aj pocitil, ze to nie je smejd. Vraj sa daju lacno kupit v Rakusku, ako to tu ktosi asi pred mesiacom pisal. Jedna skusenost s hrabania - v hlbokom snehu na parkovisku sa mi po vypnuti kontroly presmyku auto rychlejsie vyhrabalo zo zaveja, asi vdaka tomu, ze kolesa dostali vyzsie otacky a rychlejsie odhrabavali sneh. Asi to chce vzdy vyskusat, co je lepsie - ci s alebo bez elektroniky. Ale normalnu jazdu bez, za sucasneho stavu na cestach neodporucam.
  • « 00 Reagovat !

foto

02.01.02  20:45

Přeji vše nejlepší v roce 2002.
    Zizal jaké máš gumy když ti to tak dobře razí cestu sněhem? Já jsem v přívalech sněhu u nás zažil několik trapných okamžiků a asi budu v polovině zimy muset přezout. Jezdím na Matadorech MP 56 taktéž můj syn je má na Octávii. On vyjede všude a já se Scénicem všude hrabu.
    Mracek zkoušel jsi koupit gumy přes internet z autozima cz ?
  • 00 Reagovat !

foto

02.01.02  20:12

« Vsetko dobre vsetkym Scenic-om v roku 2002

Co, tento rok nepokracujeme?
    Ked uz nic, aspon sa s vami podelim o super pocity s jazdy na snehu: na vlastnej kozi (vlastne na vlastnom Scenicu) som okusil nastrahy tohorocnej zimy v Nemecku. Mozem s kludnym svedomim prehlasit, ze Scenic patril medzi 10% aut na nemeckych dialniciach, ktory so snehom a ladom nemal ziadne problemy. Na ceste 10 cm vrstva snehu, na kazdom kroku odstavene auta, ostatne iba velmi tazko prechadzaju z pruhu do pruhu cez vrstvu snehu a Scenic vdaka ESP a inym lahodkam siel ako drak. O tom, ze pracuje, a na 100% casto signalizovala kontrolka ESP, ked robila korekcie mojej jazdy, ktora sa pokojne mohla na inom aute skoncit nie velmi slavne. Skratka som si uvedomil, ze peniaze, ktore som dal do bezpecnosti som nevyhodil von oknom. Skoda ze Scenic nema vpredu nejaku radlicu, ktorou by si prerazal cestu cez pomaly iduce auta vpredu :-).
  • « 00 Reagovat !

foto

24.12.01  13:50

« VESELE VANOCE

Tak stasne a vesele vanoce...
  • « 00 Reagovat !

foto

21.12.01  12:41

« Re: Jasne HUFe

ROMO> Nejsi nějaký divný? BTW, du diplomku jsi obhájil? ;o)
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 21.12.01  12:11

« Re: Jasne HUFe

romo: je fajn, ze vis, jak se pise pitting. Ale rekni mi, kolik je v motoru kulickovych lozisek? A odkdy se kulickova loziska mazou motorovym olejem, ja myslel, ze je na to tuk?
  • 00 Reagovat !

foto

21.12.01  11:14

« Jasne HUFe

Dik, verim ti, s turbodieselmi nemam ziadne skusenosti. Z lozisk som robil diplomovku, viem ako sa to pise, ale odkedy som sa stal transvestitom a nechal si narast nechty, to pisanie uz neni co byvalo :O)))
  • « 00 Reagovat !

foto

20.12.01  15:20

« Re: Varovne svetla

Jinak hotovo, pruzuto, Scenic jezdi jak drak a snih ho uz nezastavi, pokud sam nechce!... :-)
  • « 00 Reagovat !

foto

20.12.01  15:19

S ESP to nema nic spolecnyho, alespon myslim(:-)), je to soucast brzdoveho asistentu!
  • « 00 Reagovat !

foto matuS

matuS 20.12.01  04:49

na c5tke to po brzdeni samo zhlaslo a ked sa zaplo aj esp, tak to ostalo ist. ale skusal som iba raz, mozno nahoda
  • « 00 Reagovat !

foto

19.12.01  19:13

« Re: Volnobeh

Hufe, pitting, ne piting :-).
  • « 00 Reagovat !

foto

19.12.01  19:12

Ja to videl na Peguetu 307, kdyz se ritily po dalnici a s Octavkou a vjelo jim tam Facko, ta Octavka to videla, tak pribrzdila a s tim P 307 pribrzdil vic a vzadu to zacalo blikat! poroto by mne to taky zajimalo!
  • « 00 Reagovat !

foto

19.12.01  14:26

Ano, cital som to v manuale, ale nevidel som to v praxi. Ja radsej pozeram do spetaku, ked brzdim, ako na pristrojovku - z pochopitelnych dovodov. Ale ked to niekto bude skusat, nech napise, ako to funguje, hlavne by ma zaulimalo, ci ostanu blikat dlhsie, alebo iba pocas brzdenia.
    Inac prajem pekne Vianoce.
  • « 00 Reagovat !

foto

19.12.01  12:56

« Re: Volnobeh

ROMO> Piting, ne pittig. Ale to je možná jazykovou bariérou - vím, co myslíš :o)

Jde vidět, že neznáš moderní turbodiesely. Až poznáš, pochopíš. Jo, kdybych vrčel na volnoběh 2 hodiny, tak by se mžná ohřál...
  • « 00 Reagovat !

foto

19.12.01  10:14

Jinak Scenic to ma, elektronika je stejna jako v Lagune 2!
  • « 00 Reagovat !

foto

19.12.01  10:13

Ono zalezi, jestli neblikaji jen zadni a na palubce to neni videt, proto jsem se ptal u Peguetu, tem to dela casteji... :-)
  • « 00 Reagovat !

foto

19.12.01  10:08

Hmm, tak to jsem nikdy nepozoroval (resp. ani nezkousel, ale mozna az napadne snih, tak to zkusim). Uz jsem parkrat prudce brzdil, ale na palubce nic. Asi by te to v kriticke chvili jenom rozptylovalo. Ale zni to dost logicky, kdyz uz ma scenic takovy vymozenosti jako zapinani zadniho sterace pri couvani
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…