Renault Scénic

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Renault

• « 00 Reagovat !

foto

04.12.02  09:28

« Re: novy scenic

V Turecku se toho robi podstatne vic, ale "stary scenic" (rozumej soucasny) ne. Ten se dela v Belgii a v Francii (tusim). Ale kdo myslis, ze to tam sroubuje dohromady (krome robotu)? Uz jsi nekdy videl Francouze pracovat? ;-). Mimoto v Turecku rozsiruji fabriku - proc asi? Stejne je to jedno - dily jsou stejne a kde to kdo smontuje je vcelku fuk. A kde se bude delat novy scenic - to stejne asi nikdo nevi. Jiste je jenom to, ze nove megany (Megane II) jedou v Turecku.
  • « 00 Reagovat !

foto

03.12.02  18:04

scenic sa robi v turecku ??? mal som pocit ze len megan kombi ... :-(((
  • « 00 Reagovat !

foto

03.12.02  17:48

Ked uz sme pri tom utahovani srub - spomenul som si, ze asi pri 33000 sa mi uvolnila sruba, co drzi zadny stierac na skle. Nastastie som ju nasiel a nasruboval naspat - s obrovskym strachom, ze mi praskne sklo pod rukami. Brrrr - ked si na to spomeniem. Ale uz 3tis. km drzi. Inac, okrem toho, ze ma stala povinna prehliadka pri 30tis. 5000, nic vazne sa nestalo a do nicoho sa nebabralo. Cvilku mi nieco vrzgalo v rychlostnej pake - ale zistil som, ze to bola ta kozena manzeta na pake o chladiaci box. Na obcasne piskanie brzdy pri nizkych rychlostiach a nebrzdeni som si musel zvyknut - asi material na brzdach - neviem. Takze moj SC vyzera takto :-)
  • « 00 Reagovat !

foto

03.12.02  17:09

to neni S120, tam nic utahovat nemusis. Poutahujou ti to Arabove a Turci, co to ve Francii nebo kde montujou dohromady ;-).
  • « 00 Reagovat !

foto

02.12.02  17:36

ja mam na mysli skorej aby v celku aj zostalo :-)))
  • « 00 Reagovat !

foto

02.12.02  16:41

No, ja mel auto v celku, to neni Kinder... :-)))
  • 00 Reagovat !

foto

02.12.02  15:53

« novy scenic

tak zena nakoniec kupila scenika ... piste na co davat pozor pri preberani, co odpadava najviac, kde to drepa podotahovat, podokupavat ... a ako to bolo s tymi nosicmi ?
  • 00 Reagovat !

foto

24.11.02  14:21

« tuning

Nemate nejaky linky na obrazky tunovanejch sceniku? Dikes!
  • 00 Reagovat !

foto

20.11.02  12:42

« Novy Scenic

V Autotipu je fotka noveho Scenica. Je mozne, ze se do Scenica bude montovat i novy 6-valec. S 6 valcem se pocita do Cabria, ktere by melo konkurovat novemu Peugeotu 307cc.
  • « 00 Reagovat !

foto

25.10.02  09:19

« Re: naklananie scenicu

luf> na tom nie je co vidiet, manik co mi to ukazoval mal v ruke taky kus gume a ten sa ma deformovat a tak riadit kolesa. Tak isto ma mat aj PG. Ale fungovat som to na vlastne bulvy nikdy nevidel. ... Len si nepametam ci to nebolo presne naopak ... bolo to ked som sa rozhodoval medzi PG 306 a Meganom.
  • « 00 Reagovat !

foto

25.10.02  09:15

« Re: 2yyyyy

Tak som to neska kukal a mozno ta tvrdost bude tym ze mam kombi, oni tam mamlasi asi davaju tvdsi zadok ... zeby sa to dalo vymenit???
  • « 00 Reagovat !

foto

24.10.02  21:24

Mozno preto, lebo samoriaditelny efekt ma aj zadna naprava Clia. Ale ked som ju skumal zospodu, nic extra sofistikovaneho som tam nenasiel.
  • « 00 Reagovat !

foto

24.10.02  16:22

« Re: 2yyyyy

nepovedal som ze tvrdsie uz nie su, ale rozhodne nie su meke, ja by som urcite chcel meksie ...
  • « 00 Reagovat !

foto

24.10.02  15:54

Lubos1-Renault ji ma, ale nechlubi se tim!
  • « 00 Reagovat !

foto Lubos-1

Lubos.1 24.10.02  15:47

Pokial viem, tak riadenu zadnu napravu ma napr.P307, ale Renaulty asi nie.
  • 00 Reagovat !

foto

24.10.02  15:30

« 2yyyyy

Megane ze je tvrde auto ? Dovol aby som sa zasmial. Vsetko ine, len nie tvrde. Ked presadnem do Opela, alebo Picassa, je to o poznanie tvrdsie.
  • « 00 Reagovat !

foto

24.10.02  08:43

Ne, ma ji Megane i Scenic, to je mozna ten duvod, proc hodne lidem prijde, ze se naklani! On se totiz nenaklani, ale ta zadni cast jede jinym smerem, proto je jiny polomer zataceni. Scenic ma dokonce daleko tvrdsi perovani a vyztuzenejsi podvozek nez Megane, bavil jsem se o tom v servisu v Praze(asi jediny servis, kde o tech autech neco vedi-AUTO FREIBERG).
  • « 00 Reagovat !

foto matuS

matuS 24.10.02  04:08

nema tu riadenu zadnu napravu premacy?
  • « 00 Reagovat !

foto

23.10.02  16:00

megany (to je aj scenic) su tvrde a nenaklanaju sa (ja by som rozhodne chcel meksie faro), ale specialne som sa na to pytal predajcu, a tvrdil ze to MA samoriadiacu napravu, tusim mi ukazoval take srandovne tvarovanu gumenny kus ktory to vraj cele robi ... alebo si to mylim s PG?
  • « 00 Reagovat !

foto

23.10.02  15:36

Ja si zase myslim, ze naklananie Scenica je vyplod konkurencie, ktora sa snazi nejako podporit ten ci onen automobil, ktory prave predava a Scenic sluzi ako meradlo kvality. Ja som si bud uplne zvykol, alebo sa nenaklana viac, ako by som v danej situacii cakal. Nemam s tym absolutne ziadne problemy. Tym netvrdim, ze SC je najlepsie auto vo svojej triede, to nie - jazdim na nom a vselico by som tam povylepsoval - ale su to drobnosti, ktorych pripadne vypiplanie zvysi cenu auta o minimalne o 30%. Ak by som chcel vypiplane auto, kupoval by sim niekde u Mercedesu ci BMW...
    Macek - odkial mas, ze ma SC riaditelnu zadnu napravu? To nema ani Picasso, kde by som to skor ocakaval, ze to zdedi od Xary, ale nestalo sa... (Alebo mi nieco uslo? :-) )
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…