Renault Scénic

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Renault

• « 00 Reagovat !

foto

29.01.02  18:17

« to mráček

Dnes jsem si solidně zazávodil s maníkem ve Scenicu 2.0 16V :o))))))

Chudák, nemohl dohnat 1.4MPčernéI :o)))))))

Když jede tak blbě dvoulitr, co teprve 1.6 :o))))))))
  • « 00 Reagovat !

foto

29.01.02  17:18

« Halo

Ale lidi, co je s Vama?
  • « 00 Reagovat !

foto

25.01.02  15:40

« Re: Megane Combi nebo Scenic?

Vsem diky za doporuceni a nazory. TD
  • « 00 Reagovat !

foto

25.01.02  11:25

jinak ojetiny na [odkaz] a tez na [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto

25.01.02  08:22

Sadni si do Scenica a do Megana. Pozri si, ci sa niekto zmesti este aj za teba. Ja som tak utobil a nebolo o com viacej rozmyslat. A to, ci je to z turecka alebo odinakial - tazko poradit. Asi zavisi na tom, ako veris obchodnikom, ktori ti aj tak povedia iba to, co oni uznaju za vhodne...
  • « 00 Reagovat !

foto

24.01.02  09:28

nejstarsi modely Scenika - rocnik 97,98 se da sehnat do 300 000 v pohode, nejcasteji se ceny pohybovaly (bazar, annonce atd.) okolo 260-270 kKc, najeto lehce pres 100kKm. Dlouho jsem o nem uvazoval, ale nakonec zvitezila jistota vozu se zarukou.
    Urcite bych se zkusil mrknout na leasingovky, u CAC meli fakt peknej model se super leasingem (zabavenej pro neplaceni). Je to na jistotu a nestoji to o tak moc vic (tusim byl za 315 000).
  • 00 Reagovat !

foto

23.01.02  14:44

« Megane Combi nebo Scenic?

Pomalu, ale jiste, se blizi doba, kdy budu muset koubit kombika nebo nejake trochu vetsi auto. Po vcelku dobrych zkusenostech s R19 a soucasnym Meganem hatchbackem bych docela rad u Renaulta zustal. Puvodne jsem uvazoval o Megane combi, trochu me u nej zarazilo, ze se vyrabi v Turecku (i kdyz dnes se vyrabi spousta veci vsude mozne), zrejme do svych uvah pridam i Scenica, i kdyz to bude asi cenove o dost vys. Jsem ochoten do toho dat okolo 250 000,-, nejaka lehka bouracka z venku u nas opravena, atd. Myslite, ze je realne, za tyhle penize neco sehnat?
  • « 00 Reagovat !

foto

21.01.02  13:14

« Re: Nastupca Scenicu

oprava: nejstarsi - modely 97-98 atd. (maly uzky svetlomety)
  • « 00 Reagovat !

foto

19.01.02  12:26

Cemu ted rikas starej design?
  • « 00 Reagovat !

foto

17.01.02  09:45

To je fakt, me se soucasny vzhled moc nelibil a chtel jsem zasadne toho stareho (mala svetla). Ted uz se na nej nemuzu vynadivat ;-) Zvlast se mi moc libi potkavacky, kdyz jsou rozsvicene jak jsou umistene. Ne ne ne, starej design uz nexci ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto

16.01.02  17:07

luf nevypada spatne, ale je hodne podobny tomu soucasnymu, vyjma ty zade. Mne se ten soucasny libi moc a ani bych ho nevymenil... :-)
  • « 00 Reagovat !

foto

15.01.02  13:22

« Nastupca Scenicu

Trochu som sa bal, aky design bude mat, ale nie je to zle. Pozrite si ho na [odkaz] /newnews/media/1-3820.jpeg Zrejme to bude jaho buduca podoba, lebo som nasiel aj Megane Cabrio a predok je stejny. Takze sa mame na co tesit, tento Scenic si kupim :-)
  • « 00 Reagovat !

foto

15.01.02  10:23

« Re: no slava

Jo, poprve jsem poradne prohnal scenicka na snehu. Par smyku, proste test toho, co od nej muzu cekat. Docela me prekvapilo, ze se byl docela stabilni v zatackach, prece jen je vyssi a na malem podvozku. Na budku jsem nastesti nesel ani jednou ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto matuS

matuS 11.01.02  05:02

« Re: to boledo

mracku, to "verry" je tutovka! :))
  • 00 Reagovat !

foto

10.01.02  11:46

« no slava

Tak konecne mam prezuto, nakonec zvitezily Barum Polaris, pacto s nima mam praktickou a pozitivni zkusenost z Octavky a moc nestaly. Nakonec jsem je objednal pres pneushop.cz (jedna cca 2kKc), rychla korespondence i telefony, dodali je do 2 dnu po objednavce kuryrem az do pneuservisu (z brna do pha), kde uz jsem mel auto k prezuti, takze jsem prisel uz k hotovymu ;-) A porad se to jeste vyplatilo :-) (Skoro to vypada, ze bych mel pripsat na konec nenapadne -pr- ) ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto

09.01.02  21:48

qwertz je fakt chore, anglicka klavesnica ma qwerty, ale mam ju na DELL noteboku a je to fakt chore, teraz mam americky drajver a pisem po pameti, nastastie niektore klavesy su dvojmo (napr "") :-)
  • « 00 Reagovat !

foto

09.01.02  17:24

mracek>Tobe prijde normalni QWERTZ?
  • « 00 Reagovat !

foto

09.01.02  15:39

Hi from England... Je jasnz, ze v hlubokem snehu se auto jakobz dusi, ale vzdycky jsem se z neho vyhrabal, je fakt, ze otacky byly nizko, ale vzdy to vyslo. Nenapadlo mne ho vypnout... :-) PS. maji tu strasne blby klavesnice, uplne prehazeny, ale fast internet, verry fast!
  • « 00 Reagovat !

foto

08.01.02  12:31

« to boledo

Tak vidíš. Možná ta jazyková bariéra. O hlubokém sněhu jsi ale nic nepsal :o)))
  • « 00 Reagovat !

foto

08.01.02  10:08

« Re: to boledo ad ASR

Huf, co ti mam verit? Ved si napisal to iste ako ja. ASR sa vypina aby ti zapadnute auto nezdochlo po prilisnom ubrati vykonu. NO a zrychlenie na asfalte je nieco o com sme sa tu vobec nebavili. Rec bola a je o klzkom povrchu. Aj ked dobre urobene ASR (zase priklad z Formule 1 ze to nie je lahke urobit dobre - vid McLaren na startoch) ti zabezpeci bezkonkurencny start aj na suchom asfalte. Skratka fyziku neoklames - ked sa zacnu kolesa pretacat, stratia trakciu. Kontrolna otazka: preco asi sa na drag race kazdy snazi o co najmensie pretocenie kolies?
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…