Renault Scénic
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Renault
-
« Re: Megane Combi nebo Scenic?
Sadni si do Scenica a do Megana. Pozri si, ci sa niekto zmesti este aj za teba. Ja som tak utobil a nebolo o com viacej rozmyslat. A to, ci je to z turecka alebo odinakial - tazko poradit. Asi zavisi na tom, ako veris obchodnikom, ktori ti aj tak povedia iba to, co oni uznaju za vhodne... -
« Re: Megane Combi nebo Scenic?
nejstarsi modely Scenika - rocnik 97,98 se da sehnat do 300 000 v pohode, nejcasteji se ceny pohybovaly (bazar, annonce atd.) okolo 260-270 kKc, najeto lehce pres 100kKm. Dlouho jsem o nem uvazoval, ale nakonec zvitezila jistota vozu se zarukou.
Urcite bych se zkusil mrknout na leasingovky, u CAC meli fakt peknej model se super leasingem (zabavenej pro neplaceni). Je to na jistotu a nestoji to o tak moc vic (tusim byl za 315 000). -
« Megane Combi nebo Scenic?
Pomalu, ale jiste, se blizi doba, kdy budu muset koubit kombika nebo nejake trochu vetsi auto. Po vcelku dobrych zkusenostech s R19 a soucasnym Meganem hatchbackem bych docela rad u Renaulta zustal. Puvodne jsem uvazoval o Megane combi, trochu me u nej zarazilo, ze se vyrabi v Turecku (i kdyz dnes se vyrabi spousta veci vsude mozne), zrejme do svych uvah pridam i Scenica, i kdyz to bude asi cenove o dost vys. Jsem ochoten do toho dat okolo 250 000,-, nejaka lehka bouracka z venku u nas opravena, atd. Myslite, ze je realne, za tyhle penize neco sehnat? -
-
« no slava
Tak konecne mam prezuto, nakonec zvitezily Barum Polaris, pacto s nima mam praktickou a pozitivni zkusenost z Octavky a moc nestaly. Nakonec jsem je objednal pres pneushop.cz (jedna cca 2kKc), rychla korespondence i telefony, dodali je do 2 dnu po objednavce kuryrem az do pneuservisu (z brna do pha), kde uz jsem mel auto k prezuti, takze jsem prisel uz k hotovymu ;-) A porad se to jeste vyplatilo :-) (Skoro to vypada, ze bych mel pripsat na konec nenapadne -pr- ) ;-) -
« Re: to boledo
Hi from England... Je jasnz, ze v hlubokem snehu se auto jakobz dusi, ale vzdycky jsem se z neho vyhrabal, je fakt, ze otacky byly nizko, ale vzdy to vyslo. Nenapadlo mne ho vypnout... :-) PS. maji tu strasne blby klavesnice, uplne prehazeny, ale fast internet, verry fast! -
« Re: to boledo ad ASR
Huf, co ti mam verit? Ved si napisal to iste ako ja. ASR sa vypina aby ti zapadnute auto nezdochlo po prilisnom ubrati vykonu. NO a zrychlenie na asfalte je nieco o com sme sa tu vobec nebavili. Rec bola a je o klzkom povrchu. Aj ked dobre urobene ASR (zase priklad z Formule 1 ze to nie je lahke urobit dobre - vid McLaren na startoch) ti zabezpeci bezkonkurencny start aj na suchom asfalte. Skratka fyziku neoklames - ked sa zacnu kolesa pretacat, stratia trakciu. Kontrolna otazka: preco asi sa na drag race kazdy snazi o co najmensie pretocenie kolies?
Přihlásit se • Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!
Chudák, nemohl dohnat 1.4MPčernéI :o)))))))
Když jede tak blbě dvoulitr, co teprve 1.6 :o))))))))