Renault Scénic

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Renault

• « 00 Reagovat !

foto

30.01.02  10:14

« to mráček pokračování

A pak by přijel Majkl Najt s KITTem, zmáčkl by "TURBO" a udělal by papá té Cupře.

Vše by snad zvrátil až superman :o)))))
  • « 00 Reagovat !

foto

30.01.02  10:12

« to mráček

Nemyslím, že 1,6 16V s turbem bude mít 230PS. A pokud jo, tak třeba 10.000km. Ten motor je podvyživený a po montáži turba s takovým plncím tlakem by se rozpraskl :o)))

Ad Clio 2.0 a jeho papá> No, Ibiza Cupra R s čipem na 210PS by ještě efektněji zamávala tomu Cliu :o)))
  • « 00 Reagovat !

foto

30.01.02  10:06

« to mráček

Však já neprotestuju :o)

Jen jsi chtěl oživit rubriku, tak jsem do provedl :o)))))))
  • « 00 Reagovat !

foto

30.01.02  09:29

« Re: to mráček

zizal, mam najeto pres 24t km a zatim vse super(tuk tuk tuk), spotreba jak kde, pokud jezdim kratke trate, tak okolo 7,5, delsi okolo7 a pri dlouhych se dostanu i pod 6 litru! Takze naprosta spokojenost, navic mne ani ted nelaka znicim zavodit, tak si jen uzivam pohody a pohodli Scenica!
  • « 00 Reagovat !

foto

30.01.02  09:25

Hufe, Scenic taha taky trochu kil navic nez tvoje Fabie a hlavne ve Scenicu je pohodli! Ono 2,0 16V Clio by ti udelalo papa a zmizelo, takze se to neda rovnat! Scenic jede pohodlne a nemam s nim potrebu zavodit. Ma dostatek vykonu pro rychle predjeti a to je dulezite! A jak psal luf, tak staci pridat turbo, a 1,6 16V ma 230PS a to uz jede taky jinak, ale neni to potreba!
  • « 00 Reagovat !

foto

30.01.02  09:17

zizal-Huf ma jen napis 1,4 MPI, ale ve skutecnosti ma chiple TDI s vykonem okolo 140PS a to je na tak male auto hodne!
  • « 00 Reagovat !

foto

30.01.02  08:12

Presne ako pises, ty si zavodil a on siel normalne :-). Mam 1.6, co ma predsa iba o 29kW viac, ako tvoje cierne I. Viem, ze moje auto taha lepsie, ako to tvoje, o 2.0 ani nehovorim. Inac, ako vam chodia auta? Ja mam 13500km, spotreba pri ryclosti 120-130km/h je nieco pod 7 litrov. Zatial bez problemov, zatial nelutujem, ze som si ho kupil. NApiste aj vy, ako sa spravaju vase auta, aspon ozivime rubriku. Majte sa.
  • « 00 Reagovat !

foto matuS

matuS 30.01.02  03:41

hufe, porozpravaj sa s nim, ked pojdete 600-800km k moru, lebo on vystupi a pojde sa okupat, ty vystupis, poratas si kosti a pojdes spat.
  • « 00 Reagovat !

foto

29.01.02  18:17

« to mráček

Dnes jsem si solidně zazávodil s maníkem ve Scenicu 2.0 16V :o))))))

Chudák, nemohl dohnat 1.4MPčernéI :o)))))))

Když jede tak blbě dvoulitr, co teprve 1.6 :o))))))))
  • « 00 Reagovat !

foto

29.01.02  17:18

« Halo

Ale lidi, co je s Vama?
  • « 00 Reagovat !

foto

25.01.02  15:40

« Re: Megane Combi nebo Scenic?

Vsem diky za doporuceni a nazory. TD
  • « 00 Reagovat !

foto

25.01.02  11:25

jinak ojetiny na [odkaz] a tez na [odkaz]
  • « 00 Reagovat !

foto

25.01.02  08:22

Sadni si do Scenica a do Megana. Pozri si, ci sa niekto zmesti este aj za teba. Ja som tak utobil a nebolo o com viacej rozmyslat. A to, ci je to z turecka alebo odinakial - tazko poradit. Asi zavisi na tom, ako veris obchodnikom, ktori ti aj tak povedia iba to, co oni uznaju za vhodne...
  • « 00 Reagovat !

foto

24.01.02  09:28

nejstarsi modely Scenika - rocnik 97,98 se da sehnat do 300 000 v pohode, nejcasteji se ceny pohybovaly (bazar, annonce atd.) okolo 260-270 kKc, najeto lehce pres 100kKm. Dlouho jsem o nem uvazoval, ale nakonec zvitezila jistota vozu se zarukou.
    Urcite bych se zkusil mrknout na leasingovky, u CAC meli fakt peknej model se super leasingem (zabavenej pro neplaceni). Je to na jistotu a nestoji to o tak moc vic (tusim byl za 315 000).
  • 00 Reagovat !

foto

23.01.02  14:44

« Megane Combi nebo Scenic?

Pomalu, ale jiste, se blizi doba, kdy budu muset koubit kombika nebo nejake trochu vetsi auto. Po vcelku dobrych zkusenostech s R19 a soucasnym Meganem hatchbackem bych docela rad u Renaulta zustal. Puvodne jsem uvazoval o Megane combi, trochu me u nej zarazilo, ze se vyrabi v Turecku (i kdyz dnes se vyrabi spousta veci vsude mozne), zrejme do svych uvah pridam i Scenica, i kdyz to bude asi cenove o dost vys. Jsem ochoten do toho dat okolo 250 000,-, nejaka lehka bouracka z venku u nas opravena, atd. Myslite, ze je realne, za tyhle penize neco sehnat?
  • « 00 Reagovat !

foto

21.01.02  13:14

« Re: Nastupca Scenicu

oprava: nejstarsi - modely 97-98 atd. (maly uzky svetlomety)
  • « 00 Reagovat !

foto

19.01.02  12:26

Cemu ted rikas starej design?
  • « 00 Reagovat !

foto

17.01.02  09:45

To je fakt, me se soucasny vzhled moc nelibil a chtel jsem zasadne toho stareho (mala svetla). Ted uz se na nej nemuzu vynadivat ;-) Zvlast se mi moc libi potkavacky, kdyz jsou rozsvicene jak jsou umistene. Ne ne ne, starej design uz nexci ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto

16.01.02  17:07

luf nevypada spatne, ale je hodne podobny tomu soucasnymu, vyjma ty zade. Mne se ten soucasny libi moc a ani bych ho nevymenil... :-)
  • « 00 Reagovat !

foto

15.01.02  13:22

« Nastupca Scenicu

Trochu som sa bal, aky design bude mat, ale nie je to zle. Pozrite si ho na [odkaz] /newnews/media/1-3820.jpeg Zrejme to bude jaho buduca podoba, lebo som nasiel aj Megane Cabrio a predok je stejny. Takze sa mame na co tesit, tento Scenic si kupim :-)
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…