Renault Scénic
« to mráček
Nemyslím, že 1,6 16V s turbem bude mít 230PS. A pokud jo, tak třeba 10.000km. Ten motor je podvyživený a po montáži turba s takovým plncím tlakem by se rozpraskl :o)))
Ad Clio 2.0 a jeho papá> No, Ibiza Cupra R s čipem na 210PS by ještě efektněji zamávala tomu Cliu :o))) -
« Re: to mráček
zizal, mam najeto pres 24t km a zatim vse super(tuk tuk tuk), spotreba jak kde, pokud jezdim kratke trate, tak okolo 7,5, delsi okolo7 a pri dlouhych se dostanu i pod 6 litru! Takze naprosta spokojenost, navic mne ani ted nelaka znicim zavodit, tak si jen uzivam pohody a pohodli Scenica! -
« Re: to mráček
Hufe, Scenic taha taky trochu kil navic nez tvoje Fabie a hlavne ve Scenicu je pohodli! Ono 2,0 16V Clio by ti udelalo papa a zmizelo, takze se to neda rovnat! Scenic jede pohodlne a nemam s nim potrebu zavodit. Ma dostatek vykonu pro rychle predjeti a to je dulezite! A jak psal luf, tak staci pridat turbo, a 1,6 16V ma 230PS a to uz jede taky jinak, ale neni to potreba! -
« Re: to mráček
Presne ako pises, ty si zavodil a on siel normalne :-). Mam 1.6, co ma predsa iba o 29kW viac, ako tvoje cierne I. Viem, ze moje auto taha lepsie, ako to tvoje, o 2.0 ani nehovorim. Inac, ako vam chodia auta? Ja mam 13500km, spotreba pri ryclosti 120-130km/h je nieco pod 7 litrov. Zatial bez problemov, zatial nelutujem, ze som si ho kupil. NApiste aj vy, ako sa spravaju vase auta, aspon ozivime rubriku. Majte sa. -
« Re: Megane Combi nebo Scenic?
Sadni si do Scenica a do Megana. Pozri si, ci sa niekto zmesti este aj za teba. Ja som tak utobil a nebolo o com viacej rozmyslat. A to, ci je to z turecka alebo odinakial - tazko poradit. Asi zavisi na tom, ako veris obchodnikom, ktori ti aj tak povedia iba to, co oni uznaju za vhodne... -
« Re: Megane Combi nebo Scenic?
nejstarsi modely Scenika - rocnik 97,98 se da sehnat do 300 000 v pohode, nejcasteji se ceny pohybovaly (bazar, annonce atd.) okolo 260-270 kKc, najeto lehce pres 100kKm. Dlouho jsem o nem uvazoval, ale nakonec zvitezila jistota vozu se zarukou.
Urcite bych se zkusil mrknout na leasingovky, u CAC meli fakt peknej model se super leasingem (zabavenej pro neplaceni). Je to na jistotu a nestoji to o tak moc vic (tusim byl za 315 000). -
« Megane Combi nebo Scenic?
Pomalu, ale jiste, se blizi doba, kdy budu muset koubit kombika nebo nejake trochu vetsi auto. Po vcelku dobrych zkusenostech s R19 a soucasnym Meganem hatchbackem bych docela rad u Renaulta zustal. Puvodne jsem uvazoval o Megane combi, trochu me u nej zarazilo, ze se vyrabi v Turecku (i kdyz dnes se vyrabi spousta veci vsude mozne), zrejme do svych uvah pridam i Scenica, i kdyz to bude asi cenove o dost vys. Jsem ochoten do toho dat okolo 250 000,-, nejaka lehka bouracka z venku u nas opravena, atd. Myslite, ze je realne, za tyhle penize neco sehnat? -
Vše by snad zvrátil až superman :o)))))