Renault Scénic
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Renault
-
« to all
Doporučuju přečíst si mráčkovu teorii o čidlech ABS. Zábavná četba. Nejzajímavější je, že když zjistil, že stojí v *, tak obrátil a začal mi tvrdit, že princip ABS popsal správně. Jako na ZŠ. My mluvíme o čidlech, neboť princip zná kde kdo (tedy asi i mráček) a ten v momentě, kdy pod nezvratnou tíhou faktů musí uznat porážku, se zachová jako malý Jarda :o)))) -
« Re: to mrak
ATX, znam minimalne 3 ktere se setkavaji se Skodovkam, z toho 2 pracuji primo v servisu Skody a 3 ma servis, kde se zabyva prakticky vsema autama. Ani jeden z nich nejezdi Skodovkou! Me zkusenosti byly s Felicii, kde kdyz neco odeslo, tak to bylo kvalitou(pravda, presto jsem s ni byl spokojenej a nemohu na ni nadavat). Casto jsem vsak byl svedkem, kde si stezovaly na kvalitu majitele Octavii a odpovedi casto bylo:" To vite, to je motor 1,8T, na to to auto neni stavene, tyto soucastky odejdou rychle, zkratka je budete muset menit casteji, protoze nejsou tak kvalitni, jak by mely byt."" Jo ty kotouce, to vite, material je prilis mekky, rychle se osoupava, zkratka to musite menit casteji" atd...
Přihlásit se • Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!