Renault Scénic

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Renault

• 00 Reagovat !

foto

06.02.02  09:24

« "Vrzganie" riadiacej paky

Obcas mi na mojom Sceniku (r.v.2001) pri radeni divne vrzga riadiaca paka. Pozorovali ste to uzniekto ? Cim by to mohlo byt?
  • 00 Reagovat !

foto

05.02.02  16:52

« Cesky zraz Renaultov

Kluci uhadani, pridete niekto z vas na zraz Renaultov konecne? Naposledy som tam bol jediny so Scenicom, nic moc. Mracek, doval sa aspon ty, uvidime co to mas za delo.
    Z vlastnej skusenosti viem ze je to super sranda a clovek si tam vyskusa veci na ake normalne nema cas. Jazdy zrucnosti, nocny orientak, atd...
  • « 00 Reagovat !

foto

04.02.02  18:40

« to mráček

Nejsou.
  • « 00 Reagovat !

foto

04.02.02  17:35

« to Huf

Hufe, az pokecame, tak se uvidi! Do te doby jsou Tve pripominky bezpredmetne!
  • « 00 Reagovat !

foto

04.02.02  17:23

« to mráček

Tak to máš pravdu - s tou debatou.

Nebudu Tě tudíž ani nařkávat z toho, že couváš z předem prohraného boje ;o)

Hm... já to vlastně řekl ;o)
  • « 00 Reagovat !

foto

04.02.02  17:21

« Re: to mráček

Hufe, nebudu tu zatezovat ostatni, protoze tato diskuze stejne nema cenu! Pokud nekdy prijedes do Prahy, muzeme to probrat normalne! Ale takto NE!Hufe, jinak jsme rozebirali princip cinnosti ABS u kola, ale to je jedno, protoze co jsem napsal, zase vyjde dvojsmyslne a ty se chytnes toho, co je lepsi pro tebe! Takze pokud debata, tak ustni a ne pisemna!
  • « 00 Reagovat !

foto

04.02.02  17:14

« to mráček

No tak pokračuj! Rozeberem Tvé optické čidlo ABS do detailu. Nebo mi po pár příspěvcích, až Ti opět dojdou argumenty, vmeteš, že princip ABS jsi popsal správně?

Jen Tě upozorňuju, to aby nedošlo k mýlce:
    Nerozebíráme princip činnosti ABS, ale systém snímání otáček na kole. Nemusíš mě tudíž nařkávat z špatného popisu věcí, které vůbec nepopisuji :o)))))
  • « 00 Reagovat !

foto

04.02.02  17:06

« to Huf

Ale Hufe, skoda slov... :-)))
  • « 00 Reagovat !

foto

04.02.02  17:00

« to mráček

Nemohl, nemáš :o))))
  • « 00 Reagovat !

foto

04.02.02  16:47

« Re: to ATX

Jdu se tam podivat... :-)
  • « 00 Reagovat !

foto

04.02.02  16:45

« Re: to ATX

mohl bych psat dalsi argumenty 2 Huf, ale nema to cenu... Taktez koncim tuto diskuzi. Luf, mas pravdu. Boledo sorry!
  • « 00 Reagovat !

foto

04.02.02  11:46

« to ATX

Solidní debata, to se musí nechat... ;o)

Už jsem se tam byl podívat :o)
  • « 00 Reagovat !

foto

04.02.02  11:10

« Bez nadpisu

Konec debaty, nejlepší je přece Fiat Stilo(viz rubrika na MC)...
  • « 00 Reagovat !

foto

04.02.02  10:46

« to luf 2

Takový příklad. To kámošovo Clio je dobré auto, ale je v mnoha věcech poddimenzované. Když vletíš do díry, tak to v něm tak nějak bouchne. Fabia má hodně pevnou nápravu a jde to při jízdě dost poznat.

Kvalita sedadel už tu zmíněna byla. Zatím každý pozorovatel neváhal a označil mé sedáky jako o několik tříd lepší (a přes svou "sportovnost" také pohodlnější).

Taktéž když to clio kámoš patřičně ždímá (na 100% výkonu), tak je potom takové uhnané, hučí, praská, smrdí, lupká... ;o)

Já když taktéž jedu na plný knédl a pak zastavím, tak nic takového neprobíhá. Brzdy nesmrdí, ventilátor neběží, nic nepraská...
  • « 00 Reagovat !

foto

04.02.02  10:41

« to boledo, meda

Tak sorry. Už jsem zase hodný.
  • « 00 Reagovat !

foto

04.02.02  10:40

« to luf

Tak teď vážně. Já si myslím, že oproti Tobě a vůbec oproti většině lidí dávám autům trochu větší záhul. Nekurvím je lítáním po polňačkách nebo tak něco. Studený motor bych taky nikdy nedokázal vytočit výš než na 3tisíce. Využívám ale výkon i jízdní vlastnosti na víc %.

Při tomto způsobu užívání se mi opravdu zdají německé vozy (= i Škoda) poněkud bytelnější.
  • « 00 Reagovat !

foto

04.02.02  10:36

« Re: to all

Huf> Hele, co mas proti malejm Jardum? I kdyz ja jsem velkej Jarda, takze mi to muze byt jedno. :-). Je zajimave jak vandrujes z diskuse do diskuse a vsude dokazes lidi totalne rozestvat, takze se pak 14 dni pise o necem uplne jinem, nez o cem ta diskuse je (puvodne byla). :-))).
  • 00 Reagovat !

foto

04.02.02  10:33

« Podte si to konecne rozdat

Huf, Mracek a ostatni. Preco sa namiesto hadania a blbych naraziek na inteligenciu konecne nedostavite napriklad na zraz Renaultov (ked uz je to diskusia o Renaulte) a nerozdate si to tam. Rovnake discipliny, rovnake podmienky, na vykone nezalezi. Tam by sa aspon ukazalo kto je sikovny a kto je blby. A da sa to zmerat:-) Vdaka tymto hovadinam co si tu do nekonecna vypisujete som sem prestal pravidelne chodit. A myslim ze nie som sam...
  • « 00 Reagovat !

foto

04.02.02  10:31

« Re: to mrak - koumes

mracek - ze sa na nich nevykasles :-) Ty a ja sa budeme bit za Renault a oni sa budu bit za VW, a ani oni nas ani my ich nepresvedcime.
    Ad poruchovost - nasim "renckom" nebolo za dobu, od kedy kupujeme tuto znacku nic vazneho. Najstarsi ma uz 17 rokov, najvacsia zavada bola roztrhnuty rozvodak, ktory sme zabudli vymenit (v tej dobe mala vacsina ludi Skody, tam sa to nerobilo a o znackovych servisoch sa tu ani len nerozpravalo) a dalsi vacsi problem bol, ze nevedeli dat dokopy elektroniku po buracke na Espace. Inak v pohode. BTW nas prvy Renault bol kupeny po buracke, vyrobeny v nultej serii a jazdi dodnes, ako dlho ale este bude to netusim, foter sa o neho moc nestara (minule mu prestal kurit a nakoniec sa zistilo, ze nema v chladici vobec nic :-) )
  • « 00 Reagovat !

foto

03.02.02  12:03

« to mrak - koumes

Víš. To máš tak. Co je tvrzení někoho, komu někdo něco nakukal proti vlastním zkušenostem :o)))
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…