Renault Scénic
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Renault
-
« Re: "Vrzganie" riadiacej paky
Tak asi 0d 12000km mi to vrzga tiez. Je to niekde v klbe paky, ale este som to nepozeral. Proste ked motor cukne, alebo poskakuje pri povoleni plynu, tak to vrzga. Tiez, ked v urcitej polohe kyvam pakou, tak to vrzga. Pojdem do servisu niekedy v marci-aprili - dam sa im na to pozriet, ak to budes vediet skor, napis. Pre ostatnych - je to zvuk, ako keby sa kus koze suchal o nieco. -
« Cesky zraz Renaultov
Kluci uhadani, pridete niekto z vas na zraz Renaultov konecne? Naposledy som tam bol jediny so Scenicom, nic moc. Mracek, doval sa aspon ty, uvidime co to mas za delo.
Z vlastnej skusenosti viem ze je to super sranda a clovek si tam vyskusa veci na ake normalne nema cas. Jazdy zrucnosti, nocny orientak, atd... -
« Re: to mráček
Hufe, nebudu tu zatezovat ostatni, protoze tato diskuze stejne nema cenu! Pokud nekdy prijedes do Prahy, muzeme to probrat normalne! Ale takto NE!Hufe, jinak jsme rozebirali princip cinnosti ABS u kola, ale to je jedno, protoze co jsem napsal, zase vyjde dvojsmyslne a ty se chytnes toho, co je lepsi pro tebe! Takze pokud debata, tak ustni a ne pisemna! -
« to mráček
No tak pokračuj! Rozeberem Tvé optické čidlo ABS do detailu. Nebo mi po pár příspěvcích, až Ti opět dojdou argumenty, vmeteš, že princip ABS jsi popsal správně?
Jen Tě upozorňuju, to aby nedošlo k mýlce:
Nerozebíráme princip činnosti ABS, ale systém snímání otáček na kole. Nemusíš mě tudíž nařkávat z špatného popisu věcí, které vůbec nepopisuji :o)))))
Přihlásit se • Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!