Renault Scénic

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Renault

• « 00 Reagovat !

foto

25.02.02  17:21

« Re: Novy cennik

Ten cenik je novy i v CR! V CR uz neni verze Privilege. Zkusil jsem taky moji vybavu a dostal jsem se o 20 tis vic a jeste ve verzi privilege jsou veci, ktere k expresionu neloze objednat!
  • « 00 Reagovat !

foto

25.02.02  17:16

to zizal a pokud pouzijes chip, jaky tu nabizel ATX, tak se dostanes nad vykon 1.8!
  • « 00 Reagovat !

foto

25.02.02  16:20

opravujem 6kW vykonu za 55000,-Sk. Drahy spas...
  • 00 Reagovat !

foto

25.02.02  16:19

« Novy cennik

Videli ste uz novy cennik? Scenic 1,6 expression uz neexistuje (aspon na SK). Takze ked som si zostavil auto s vybavou, aku mal 1,6 expression, vyslo mi to o rovnych 55000 viac, pricom som musel zvolit 1,8 motor, co je 6kW vykonu viac za 550000!!!! Trochu dahy spas, co myslite?
  • 00 Reagovat !

foto

25.02.02  12:50

« zima

Tak letos prvne na horach se Scenicem, je to fakt mensi tank, nebyly jedine problemy, vyjma lidicek na letnich a autobusu, co se na nas pomalu zacal zklouzavat. Tak rychle jsem zpatecku jeste neradil :)
  • « 00 Reagovat !

foto

18.02.02  10:36

« Re: kontrolka kvapaliny

Ja ked otvorim dokoran predne dvere, tak na blatniku vidno cast nadobky ostrekovaca. Mozno ak tam nalejete nieco farebne tak bude viet pokial to je. Inak mi kontrolka funguje, ked mam malo kvapaliny tak svieti.
  • « 00 Reagovat !

foto

16.02.02  14:29

zodiax, prave proto si myslim, ze by ta kontrolka mela fungovat, jinak nema clovek nikdy sanci zjistit, kolik tam toho je!
  • « 00 Reagovat !

foto

15.02.02  10:26

Kde ma Scenic nadrzku ostrikovace? Taky v PP blatniku jako vsechny "lepsi" Renaulty ?
  • « 00 Reagovat !

foto

14.02.02  15:10

no je fakt, ze pri dolejvani kapaliny do ostrikovacu je houby videt kolik tam toho je :-( Vsechno ostatni ok, jenom tohle nejak nevychytali :(
  • « 00 Reagovat !

foto

13.02.02  19:50

« Re: Český sraz Renaultů

Krovaku, nevim asi se tam nedostanu, mam moc prace a musim se moc ucit! :-)
  • « 00 Reagovat !

foto

13.02.02  19:46

boledo, ostrikovace svetel nemam, protoze ve vybave v CR neni! Pokud by to nekontrolovalo hladinu kapaliny, tak pak by mne zajimalo, jak mam zjistit, kolik ji tam je!
  • « 00 Reagovat !

foto

13.02.02  18:03

Myslim ze ta kontrolka je v pravo, asi 2. z hora.
  • « 00 Reagovat !

foto

12.02.02  08:08

A ktora kontrolka to je? :-) JA som si este nevsimol, hoci vodu som minul do dna. Ma to aj Expression? Je cas pozriet si navod na pouzivanie? :-))))
  • « 00 Reagovat !

foto

11.02.02  15:11

Jasne ze svieti, na to je tam:-) Ale este som neodpozoroval, ci kontroluje aj nadobu ostrekovaca svetlometov, alebo iba okno...
  • 00 Reagovat !

foto

11.02.02  13:03

« Český sraz Renaultů

Mráčku, Ty příšerko, doufám, že na ten sraz pojedeš a že mě vezmeš s sebou!
  • « 00 Reagovat !

foto

08.02.02  16:44

« Re: Re:

Co rikate na novy motor do Laguny 2,2dCi 150PS? To by byl moturek do Scenica... :-)))
  • « 00 Reagovat !

foto

08.02.02  16:29

« Re:

Nevrze mi. Mam k Vam dotaz, sviti Vam kontrolka hladiny ostrikovacu, kdyz mate malo vody?
  • « 00 Reagovat !

foto

06.02.02  17:19

« Re: Cesky zraz Renaultov

No urcite bude v kvetnu. Je to otazka len teoreticka, ale som zvedavy, ci by vobec bol zaujem. Urcite bude viac detailov na www.renaultclub.cz.
  • « 00 Reagovat !

foto

06.02.02  09:44

« Re: "Vrzganie" riadiacej paky

Tak asi 0d 12000km mi to vrzga tiez. Je to niekde v klbe paky, ale este som to nepozeral. Proste ked motor cukne, alebo poskakuje pri povoleni plynu, tak to vrzga. Tiez, ked v urcitej polohe kyvam pakou, tak to vrzga. Pojdem do servisu niekedy v marci-aprili - dam sa im na to pozriet, ak to budes vediet skor, napis. Pre ostatnych - je to zvuk, ako keby sa kus koze suchal o nieco.
  • « 00 Reagovat !

foto

06.02.02  09:35

« Re: Cesky zraz Renaultov

a gdy je? Nikde jsem nic nenasel :(
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…