Renault Scénic
« Re: Vystava
mam stejnej pocit - docela se mi ale zamlouval Trajet od "hjundaj" nebo co to bylo za znacku, ale to uz byl cistokrevny van. Scenic je neprekonanej i designem interieru, treba Zafira, ktera se mi jinak docela libi ma palubku fakt z 80 let :(
No, nejvic jsem ale postal u karavanu a obdivoval a obdivoval :-) Asi si nejakej budu muset pujcit ;-) -
« Re: Vystava
:-) ... pretoze sa to da povedat aj uplne naopak - scenik je o nicom - v porovnani s pikasom ma maly kufor, v porovnani so zafirou nema ani takie tie zadne sedadla ... ked mam teda zostat len u tych dvoch ... :-))) ... a ked sme pri tom, co tak PG 307 SW? -
« Re: zavazadlovy prostor u Scenica
mracek>Picasso je konkurent Scenica a ne Espacu, ten je o poznani vetsi!< sak prave preto, ked mi scenik nestaci zoberiem pikaso a ni epsejsa nie? ... a porovnavaj porovnatelne, aj na kombiku sa da vybrat zadne plato a zvecsi sa priestor, nie? ale naplnit auto po strop nechce kazdy, poniektori zoberu vecsi zakladny kufor ... -
« Re: zavazadlovy prostor u Scenica
td> presne tak, to u renoltu to poondili, inak by som uz mal noveho renolta doma. Zatial je jasne hviezda Megan kombi. Jedine ked vyhodis secky sedadla v sceniku a v megane kombi, potom sa karta obrati - scenik je vdaka vyske o znacny kus vecsi. Ale pokial mas auto pre styroch a potrebujes vela vozit a furt ma vsetky sedacky, tak u renoltu jedine megan kombi. Ak nie, potom uz musis ist do autobusov typu espace. Ale to uz radsej picaso, ale to je prilis "ine" na to aby sa dalo povedat "beriem" bez rozmyslania. A este jedna poznamka - ak sudis auta podla kufra, nezabudni si ich zmerat v realite, never velmi papierom, casto sa stava ze meraju roznymi metrami :-)