Renault Scénic

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Renault

• « 00 Reagovat !

foto

23.04.02  13:36

« Re: Vystava

zodiax-presne tak!:-)))
  • « 00 Reagovat !

foto

23.04.02  13:11

ludia, zatial zlahka ignorujete >PG 307 SW<
  • « 00 Reagovat !

foto

23.04.02  13:04

mam stejnej pocit - docela se mi ale zamlouval Trajet od "hjundaj" nebo co to bylo za znacku, ale to uz byl cistokrevny van. Scenic je neprekonanej i designem interieru, treba Zafira, ktera se mi jinak docela libi ma palubku fakt z 80 let :(

No, nejvic jsem ale postal u karavanu a obdivoval a obdivoval :-) Asi si nejakej budu muset pujcit ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto

23.04.02  10:30

>Picassa v uzitkove verzi < ja som ten kus plechu vzdy chapal ako nieco co si musim kupit aby som mal lacnejsie auto, a vzdy som kukal iba na to ci sa to da ciste vymontovat :-)))
  • « 00 Reagovat !

foto

22.04.02  14:21

yyyy-schvalne jsem se zameril na Picassa v uzitkove verzi a ten kufr neni o moc vetsi! Mozna to delala ta kovova prepazka, ktera zasahovala dost do kufru! Jina Zafira ma pomerne velky kufr, ale malo mista v kabine a silene tvrdy sedadla!
  • « 00 Reagovat !

foto

22.04.02  13:58

:-) ... pretoze sa to da povedat aj uplne naopak - scenik je o nicom - v porovnani s pikasom ma maly kufor, v porovnani so zafirou nema ani takie tie zadne sedadla ... ked mam teda zostat len u tych dvoch ... :-))) ... a ked sme pri tom, co tak PG 307 SW?
  • « 00 Reagovat !

foto

22.04.02  13:28

2 yyyyy-proc? :-)))
  • « 00 Reagovat !

foto

22.04.02  13:17

mracek = provokater :-)
  • « 00 Reagovat !

foto

22.04.02  12:36

« Vystava

Tak jsem se vratil z vystavy s pocitem, ze Scenic je zatim neprekonany MPV! Zafira-malo mista, lacine plasty, zastarala palubka, neutulna, Picasso-interier na mne pusobi ponekud lacine...
  • « 00 Reagovat !

foto

19.04.02  12:08

« Re: zavazadlovy prostor u Scenica

yyyyy- :-)))
  • « 00 Reagovat !

foto

19.04.02  11:13

Mracek> tak to mas blbe, v tom pripade aspon "ASK FOR MORE" - cola ta zdravi, ak sa rano poriadne neprebudis, prechrapes cely den a buduce zase nestihas tu kavicku ... no proste dead lock
  • « 00 Reagovat !

foto

19.04.02  09:39

yyyyy-OK, na kavicku nemam ale cas, skoda...:-)))
  • « 00 Reagovat !

foto

19.04.02  09:01

Maracek> nepis maily tak skoro rano, daj si kavicku, zobudis sa precitas si starsie prispevky a uvidis preco - bavime sa o velkosti kufra :-))))
  • « 00 Reagovat !

foto

19.04.02  08:19

ace: Teda kam ty všude nevlezeš? :-) Musím potvrdit slova mrackova: VAN je zcela samostatná kategorie, kterou žádnej SUV nenahradí. Pouze vlastnosti VANu 4WD se malinko SUV podobají, ale jinak VAN je VAN.
  • « 00 Reagovat !

foto

19.04.02  08:06

Ted Ti uz vubec nerozumim, Picasso je levnejsi nez Scenic!!! Proto nevidim duvod, pro by Ti Scenic nestacil...
  • « 00 Reagovat !

foto

18.04.02  16:57

mracek>Picasso je konkurent Scenica a ne Espacu, ten je o poznani vetsi!< sak prave preto, ked mi scenik nestaci zoberiem pikaso a ni epsejsa nie? ... a porovnavaj porovnatelne, aj na kombiku sa da vybrat zadne plato a zvecsi sa priestor, nie? ale naplnit auto po strop nechce kazdy, poniektori zoberu vecsi zakladny kufor ...
  • « 00 Reagovat !

foto

18.04.02  10:43

« Servis

A jeste jste mi nikdo nerekl, kolik Vas stal servis po 30tiskm!
  • « 00 Reagovat !

foto

18.04.02  10:43

ace2-jak ktere SUV, hodne jich je na tom hure nez VANy! :-)
  • « 00 Reagovat !

foto

18.04.02  10:41

Kdyz vyndas vrchni desku, tak je ten prostor obrovsky, navic muzes u Scenika posouvat vsechny sedadla! yyyy-ted jsem Te nepochopil! Picasso je konkurent Scenica a ne Espacu, ten je o poznani vetsi!
  • « 00 Reagovat !

foto

18.04.02  10:18

td> presne tak, to u renoltu to poondili, inak by som uz mal noveho renolta doma. Zatial je jasne hviezda Megan kombi. Jedine ked vyhodis secky sedadla v sceniku a v megane kombi, potom sa karta obrati - scenik je vdaka vyske o znacny kus vecsi. Ale pokial mas auto pre styroch a potrebujes vela vozit a furt ma vsetky sedacky, tak u renoltu jedine megan kombi. Ak nie, potom uz musis ist do autobusov typu espace. Ale to uz radsej picaso, ale to je prilis "ine" na to aby sa dalo povedat "beriem" bez rozmyslania. A este jedna poznamka - ak sudis auta podla kufra, nezabudni si ich zmerat v realite, never velmi papierom, casto sa stava ze meraju roznymi metrami :-)
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…