Renault Scénic
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Renault
-
« Brzdy
Nepiskaju vam? Mne bohuzial ano. Prave zadne koleso po jazde v meste piska. Skusil som prudsie stlacit brzdovy pedal a prestalo to - bohuzial len na kratko. Skusil som poriadne zatiahnut rucnu brzdu - tiez prestalo, ale po par km je to znova. Proste pri pomalej jazde to piska ako koliesko na furiku! Asi sa zapiekol brzdovy valcek, alebo co a nevracia sa na dostatocnu vzdialenost od brzdneho kotuca. Co vy? Mate s tym problem? (...najazdene 25t km) -
« Re: Vnitrni nosic kol
Mam ho. Je na 2 kola. Jsou do dva kusy jeklu - jeden je v aute na furt - (kus zeleza pres cely kufr), ktery se upevni misto kotevnich ocek a za ktery se popruhem pritahuje kolo ve stredu. Druhy se upevnuje do kotvicich bodu 2 sedadel a k nemu se kola chytaji za predni vidlu. Je to docela fajn vec, kola drzi dobre, muzes si jet jak chces a z auta se kola kradou prece jen hur.
(kolegovi ukradli za dobu obeda ze strechy 2 novy kola (treti srot JOKO tam nechali) i kdyz je mel mimo zamku nosice jisteny jeste lankovym zamkem ).
-
« Re: Test poruchovosti
To jsou testy ojetych aut - 4 az 5 let starych. Klasicky nemecky "objektivni" test. A cesky vlezdo prdelkovsky komentar typu "Renault by se mel vice zamerit na kvalitu nez na designerske kreace" apod. :-)). BTW Octavia tam chybi uplne. Proc asi? -
« Novy Renault
to Zodiax: mas pravdu - Renault uz ma v TV reklamu na Vel Satis - je to naozaj nieco, co sa nepodoba na ine auta - ak sa to vobec na auto podoba... Priserne! Ale mozno si na neho postupom casu zvyknem, ako to bolo pri Megane, ktory sa mi spociatku tiez nepacil a dnes ho zaradujem medzi tie - najvydarenejsie. -
« Zodiax
no jestli se mi neco ted moc libi, tak je to novy 807 od Peugeotu. Poprve bych si troufnul rict, ze ma neco navic nez Renault. Ale hned na druhou stranu bych si tipnul, ze Renault uz take neco chysta a ze to nebude jen pouha kopie neceho, jak to vetsinou delaj ostatni automobilky (viz. MPV a miniMPV).
Přihlásit se • Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!