Renault Scénic
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Renault
-
« Re: Chip Tuning
Nech ta tesi na dusi ta turbo uprava z grecka, tam vidis, kam az sa da s tymto motorom dostat :-)Chiptuning atmosferaku nema cenu, pokial ten motor nie je vyslovene uskrteny.
Pozri si rubriky o Thalii a Cliu, aby si vedel co ta caka. Moje ale zatial beha 17tis km bez akychkolvek problemov. -
« Chip Tuning
Ty chces tunig tohto auta? Preco si myslis, ze chiptuning je to najlepsie? Michal ti o tuningu tohto motoru moc nepovie, Kersher je nemec a ako taky sa specializuje na nemecke motory a na turbo motory. Vacsina tuningu sa robi tym, ze sa zvysi tlak turba a prida sa k tomu adekvatne mnozstvo paliva. A o tom, ze to nema vplyv na zivotnost a spotrebu mozu zakaznici snivat dalej. Skutocny tuning je o niecom celkom inom. Kedysi neboli vstekovania ale iba karburatory. A ti, co upravovali motory z nich dostali neuveritelne vykony. Ak chces upravovat, vemzi najskor do parady vacku, sanie, vyfuk, odhlahceny zotrvacnik, ventily a nakoniec chip presne na mieru. Ale vedz, ze s tym autom uz potom civilne jazdit nebudes moct. Mame v rodine jednu upravenu S Rapid, oproti serii to je neuveritelne vykonna masina, ale pod 4tis otacok ten motor vobec netaha. Je to joymachine, ale cestovat v nej 200km by som nechcel. Ale ak chces naozaj chip na toto auto, daj vediet a skusim nieco zistit priamo vo Francuzsku. Ostatne upravy robi jedna fitrma v Budapesti na mieru za take ceny, ze sa tam koli tomu oplati ist, bohuzial kontakt na nich som kdesi stratil. -
« Radio
Dalsi vec, kontaktoval jse Renault.cz s dotaz o vykonejsi radio, bylo mi receno, ze neni a ze se pripravuje, dale jsem kontaktoval Renault.sk(pod jinym jmenem, s moji jedinou chybou, ze uz jsem ho drive kontaktoval po mym jmenem a tam me preposlali na renault.cz, cili jsem si nezmenil vizitku, pozdeji se vsak stalo), kde mi bylo mozna i kvuli tomuhle receno, ze se autoradio nedodava a v bude az v cervenci(prakticky totez, co v CR, s tim rozdilem, ze v nabidce SK je!)! Kontaktoval jsem primo prodejce v SK, ktery mi rekl, ze neni vubec zadny problem toto autoradi objednat, ze uz se bezne v SK prodava! Vzapeti jsem kontaktoval prodejce u nas a ten tutez vec zjistoval jako ja na Renault.cz, vsak se stejnym vysledkem jako ja! Tak kde je teda pravda? -
« Re: to Hufnagl
Jinak jsem se dnes zase pobavil: Dne 16.4.2001 jsem se ptal na ministerstvu vnitra na ty zlute znacky, 17.4.2001 mi rekli, abych se informoval u Ministrestva dopravy, tak jsem tehoz dne, tedy 17.4.2001 posilal email na Ministerstvo dopravy, dnes, to je 7.6.2001 mi prisla odpoved:"Vážený pane,
k Vašemu dotazu ze dne 17.4.2001 sdělujeme:
v současné době se Vámi uvedenou problematikou zabývá Ministerstvo vnitra ČR. Převod této agendy na MDS a OkÚ proběhne od 1. 7. 2001.
Doporučujeme Vám tedy, na základě § 14, odst 3b, Zák. č. 106/1999 Sb., o svobodném přístupu k informacím kontaktovat MV ČR."
Tak jsem se zase nic nedozvedel=>nikdo nic nevi, nebo to nechce hledat!
-
« Re: to Hufnagl
Ve SM maji docela peknou chybu, ten vuz co testuji a popisuji neni totiz Privilege, ale Expression, ktery se od sebe docela lisi! A pak se mi libi jeste to, jak mu vytikaji, ze je spatny pristup k merce na olej, ale to, ze se hladina oleje zobrazuje na pc, tak to uz tam nenapisou=>na co mit pristupnou merku oleje, kdyz to clovek vidi na pc a normalni clovek se v techto aute uz vubec nehrabe(a to plati dvojnasob o fr. autech)! V servisu at si poradi jak chteji...:-)
Přihlásit se • Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!