Renault Scénic

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Renault

• « 00 Reagovat !

foto

09.08.01  14:24

« Re: Radio

to boledo-to by bylo asi tezky, protoze tento model se vyrabi jen pro Renault!
  • « 00 Reagovat !

foto

09.08.01  14:17

Je to takto:
    moze to byt aj CD menic inej znacky. Napriklad ten co dodava Renault standartne je Apline a da sa v obchode kupit pod 10000 Kc. Takisto Phillips je s tym zlucitelny, ako aj Blaupunkt (aspon myslim). Musis vsak vediet presny typ radia ktory zistis tak ze to radio vytiahnes a pozries sa na stitok. To je treba aby ti vedeli podla katalogu zistit ci je CD menic pre toto radio vhodny a tiez aky kabel ti predat. Lebo k jednemu CD menicu mozes mat niekolko roznych kablov podla znacky radia.
    Dalsia moznost vsak je ze pojdes do specializovaneho kramu, kde ti to vsetko zistia a vyberu ten spravny model.
    Boledo
  • « 00 Reagovat !

foto

09.08.01  13:35

Podle mne, kdyz radio je philips, tak cd menic musi byt take philips!
  • « 00 Reagovat !

foto

09.08.01  08:34

Tohle radio mám taky. S kazeťákem. Nevíte někdo které CD měniče k němu jdou připojit? Ten originál od Renaultu (Alpine) stojí skoro 18000,-Kč. Koukal jsem, že v "normálním" krámě Philips na 6CD stojí od 8000,- Kč, ale žádného p(r)odavače jsem ještě nepřesvědčil, aby mi ukázal zadní stranu s konektory. Oni mají ty CD měniče většinou jenom podle katalogu.
  • « 00 Reagovat !

foto

08.08.01  16:32

Boledo&mracek - diky.
  • « 00 Reagovat !

foto

08.08.01  14:29

Jinak original radia jsou v CR jenom dve, jedno na kazety a druhy na CD! Jsou taky dost drahy, ale hrajou dobre. Jinak ti tam daji radia jake chces!
  • « 00 Reagovat !

foto

08.08.01  14:23

Na tom radiu je dobry, ze je vestaveny do palubky a nemusis nic vyndavat, o nic se starat! Jo a je i kodovany, tak by si s nim stejne nikdo moc neuzil!
  • « 00 Reagovat !

foto

08.08.01  14:21

Je to ten Philips, mam ho s CD. Zvuk je dobry, krasny vysky i stredy, jen nizkych kmitoctu je malo a to ted v blizke dobe budu resit subwooferem! Janak hraje fakt paradne a vykon je vic nez dostatecny!
  • « 00 Reagovat !

foto

08.08.01  09:22

Ja tam ma tiez fabricke radio, ale miesto standartneho CD radia som tam dal radio c kazetakom, aby sm k tomu prikupil CD menic. Toto radio bolo pre mna jedno z prijemnych prekvapeni. Nema to basy ako svina (13 cm repro...), ale hra to velmi seriozne. Funkcie to ma vsetky co asi mozes chciet, super vec je pridavanie hlasitosti podla rychlosti jazdy! Je to radio Philips, som s nim omnoho viac spokojny ako so Sony co mam v Cabriu. Oproti Sony to ma aj lepsi zvuk, Sony ma moc tvrde basy, musel som kvoli tomu prikupit zosilovac, aby som obisiel ten v radiu. No a to uz nepisem o tom aka super vec je dialkove pod volantom - absolutne jednoduche, ale funguje! Display na palubke je tiez velmi dobra vec, hlavne kvoli bezpecnosti. Hlavne vsak - zvuk na rodinne auto absolutne dostacujuci.
    Boledo
  • « 00 Reagovat !

foto

08.08.01  07:47

« Re:

mracek, Ty mas teraz namontovane fabricke radio ? Aky typ a ako Ti to hra ? Co repro ?
  • « 00 Reagovat !

foto

07.08.01  19:59

« Bez nadpisu

V Praze, v Legerce, tam prodavaj auto hifi, parkuje se v garazi, jenze tam bylo plno, no to je jedno, proste je to tam maly a strasne kluzka podloha(takovy ten nater), otocit se dalo, jen tak, kdyz jsem couvnul do sjezdu do garaze(dost prudky), kdyz jsem chtel vyjet, tak to ASR nechtelo pusti a snizovalo otacky az to chciplo uplne, tak jsem ho vypnul, po mne tam zbyla tak 8 metrova cerna cara a pekny cerny kour s pneu, ze ti bylo nejen citit v aute, ale pekne i videt(chudaci lidi inside :-))! Jinak Scenic jezdi jak drak!
  • « 00 Reagovat !

foto matuS

matuS 07.08.01  19:25

« Re:

to treba :-) ako sa to sprava?
  • « 00 Reagovat !

foto

07.08.01  15:45

« Bez nadpisu

Chudak Scenic, dneska jsem mu trochu vice sjel pneumatiky...
  • « 00 Reagovat !

foto

04.08.01  17:43

« Re: Spotreba

Kdyz to nebudes honit, tak se do 7l v pohode vejdes i se zaplou klima!
  • « 00 Reagovat !

foto

03.08.01  07:33

PeterM>Diky. Pokym sa moje decka vypracuju aspon na 70 kg, to este potrva, a moj styl jazdy je zrejme znacne pokojnejsi + minimum mesta (vzdialenost z domu do prace mam 50 metrov, do Carrefour 1 km...), takze verim v priemer 6.5-7.0, hoci to bude Scenic.
  • « 00 Reagovat !

foto matuS

matuS 02.08.01  22:35

peter> to mas ake psy preboha?
  • « 00 Reagovat !

foto

02.08.01  13:54

Uz som to tu pisal niekde nizsie - spotreba na 1.6 mi vychadza 7,5 litra pri jazdeni dialnica (cca 140) mesto (kolko sa da tak aby ma nenamerali :-) mimo mesto cca 100 v pomere 1:1:1. Pri obsadeni 2 ludia vpredu a vzadu dva velke psy (90 a 70 kg). Takze s deckami to mozno bude lacnejsie jazdenie ak ich nebudes velmi krmit. Pocitac ukazuje medzi 7.3 az 7.5 a ked preratam blocky za benzin a litre tak to cca sedi. O priemernej rychlosti tvrdi pocitac ze je 72 km/h. Ale ked s tym jazdi moja polovicka, tak dokaze jazdit aj za 7.0litrov v tom istom obsadeni, len trosku pomalsie. Uz sa daju kupit tieto auta aj s pohonom na plyn - namiesto rezervy je toroidna nadrz na LPG a to je potom lacnejsie jazdenie ako s dieslom. Skoda, ze ked som to auto kupoval tak sa to este nevozilo.
  • 00 Reagovat !

foto

01.08.01  07:38

« Spotreba

Pani, kto vlastnite Scenic 1.6 16V/79 kW, skuste sa vyjadrit (Mracek), aka je spotreba pri typicky
    rodinnom jazdeni, tj. v aute 2 dospeli, 2 male deti, na dialnici 110, mimo 90. Co ukaze pocitac a aka je skutocna spotreba.
    Inak som stale dost pevne rozhodnuty pre tento motor a vybavu Expression. Naviac pre mamu idem zrejme kupit nove Clio 1.2 8V Autenthique 3d (cena v SR predbezne 340000 Sk - ABS, 4xAirb., el.predne okna, posilnovac)
  • « 00 Reagovat !

foto

31.07.01  18:03

« Re: Privilege/Expression

Re JM9999: ja tomu nerozumiem. RAz ti povedie to raz toto. Podla coho si to mas potom objednat, ked ti oficialne cenniky klamu? Inak jedna rada: pozor na dealera z Nitry! Su to neskutocni diletanti (mna dokonca presviedcal predajca ze Scenic je auto za zenitom - keby to aj bola pravda tak od takeho si nic nekupim!!!!). Okrem toho maju problemy s koncesiou a nieje iste ako dlho este budu existovat. Myslim dokonca ze v Nitre sa niekde stavia novy Renault salon. Pisem to len preto, ze vlani bol na vystave prave Nitriensky Renault dealer ako zastupca znacky.
  • « 00 Reagovat !

foto

31.07.01  18:01

« Re: Co spotreba ?

To Mracek: do kolko to zrychluje ti nepoviem, lebo este som to nevyskusal. V Madarsku su pokuty, ze by som radsej tyzden nezral, ako by som tu mal platit. Ale mozem ti povedat, ze pri 140 to ma akurat 3750 otacok (ideal) a ked stupim na plyn tak zrychlenie je subjektivne lepsie ako na 4. rychlosti pri 100 km/h! Na 160 je to okamzite! Dobry pocit zo zrychlenia je aj pri 2. a 3. nad 3000 ot. ale to co sa deje na 5-ke ma prekvapilo najviac.
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…