Renault Scénic
« Re: Scenic
No bude to 1.6 16v expression (myslim, ze luf ma taky), zelena abshnite (ci ako sa to pise), tmave zadne okna a radio s mono CD. Na viac som nenaskrabal, ale toto bohate pokryva moje potreby a tuzby. Tak sa tesim. Inac pochvala predajni Renault v KE, ja pridem iba vyplatit auto a oni mi urobia aj obhliadku auta na policii (este pred zaplatenim !!!) To sa mi paci. Kedze cestujete casto do Nemecka - ja tiez, tak sa mozno niekedy na A1 alebo A3 stretneme.
S tym olejom ma to tiez zaujima. -
« Scenic
Takze chalani, dalsi clen do partie na obzore. Telefonovali mi, ze pre mna uz maju v predajni odlozeneho zeleneho krasavca. O tyzden si idem pre neho. Mozme potom porovnat, co v Renaulte priniesla letna dovolenka, ale asi tie sirsie pneu to nebudu, ako to tu niekto pisal. Len sa teraz uz neviem dockat.
Ozaj, na co si treba dat pozor pri preberani auta (nejake vady, co skontrolovat, a p.). Tiez mi napiste nejake odporucania k zabehu, ak sa vam chce :-) -
« Re: CD měnič VDO Dayton CH0600
No ja sa im ani nedivim ze robia poriadok iba tam kde neni treba, ved keby to skusal na toho v bavoraku, tak by dostal bud po papuli alebo vyletel z roboty, zalezo kto ho riadil, v takej fasa krajine zijeme, a keby sa spiny aspon neschovavali, a postavili sa tam kde o nieco ide (teda aspon ja som mal pocit ze policajti su na to aby bol poriadok) oni ale zalezu do mysacej diery a tam striehnu na ftaka ako som ja, lebo brigita im zrejme vysvetlila ze oni su tu nie na ten poriadok, ale cim vecsi bordel-tim viac penazi do rozpoctu - teraz ma napadol ten rakusky papierovy policajt v Hainburgu - chodim okolo neho casto, ale furt si nie som isty ci neni naozajsty. Zacina to vyzerat ze byt policajto u nas staci ked vies tukat do pisacieho stroja - ked tedapride niekto nieco oznamit, to je secko - to mi aspon povedali ked mi slohli auto - "Jaj - toho my uz nenajdeme!" ... tak platte potom dane ... oni si za kupia ten radar a platite znova ... a hocikedy hocikoho odbachnu alebo podrezu ... ale toho oni uz nechytia ... a kazdy to vie, tak si starosti nerobi ... :-( ... bavme sa radsej o autach -
« Re: CD měnič VDO Dayton CH0600
No co uz s nimi, * jedni. Tam, kde ich treba nie su, ale vyberat od ludi pokuty na to ich je. Minule som videl, ako chlapik odbocil na prazdnej ulici cez plnu ciaru, hned sa za nim rozbehli a inkasovali. A pritom tam nikto nebol a nikoho tym neobmedzil ani neohrozil. Ale ked sa po meste nahanali * na bavorakoch (priamo pri Tescu, vies aky je tam chaos a ist tadial 60 cez den mi pripada uz vrazedne tempo), ani ich nehlo nejako zakrocit. Asi je tvoj otec malo vplyvna osobnost :-), mozno si mal mat otca Pribilinca, potom by si mohol kludne ludi aj zabijat. -
matuS 17.09.01 13:32
« Re: CD měnič VDO Dayton CH0600
jaj, hajzel a chcel 300, ale hovorim, ze ci ho neukecam za 100 tak on ze zlaty stred 200.
a to chcel este po mne okuliare, ja nosim kontaktne sosovky, tak hovorim mam sosovky, a on ze mu mam ukazat nejaky preukaz od lekarky :-) ja ze nic take nemam, on na to, ze by ma mal zobrat na pohotovost a nechat vysetrit zrak. no proste * na eNtu -
matuS 17.09.01 13:31
« Re: CD měnič VDO Dayton CH0600
smolu mam len posledne 2 tyzdne, ale uz sa idem zasa krotit, ved im uz uplne *! kto ste pocuvali vcera radio, tak bolo v celom slovensku asi 30 radarov a same cestne kontroly. proste posledne vikendy=same akcie.
yyyy tolerancia je uz niekolko rokov do 9km/h nad limit, cize ked ides tacho 70, tak mas v reale tych 66-69, cize si v limite. ja uz som cvakal 200sk za 75km/h, v trnave. *
btw tito co ma chytili vcera v raci, to boli ti * co maju 3jky bavoraky, oni su priamo pod Krajskym riaditelstvom PZ -
« Re: CD měnič VDO Dayton CH0600
No pozeram ze nie len 200sk v *, ale aj my sme v dobrej * ked uz stopuju aj pod 20km/h nad. Ja jazdim furt presne 20 cez podla tachometra (podla nejakej normy ma ukazovat tusim 5% viac, alebo tak nieco). Takze som relativne spolahlivo pod 20km cez - bol som presvedceny ze je to spolahlive (aspon ma teda zatial nestopli ked som to dodrziaval) :-(

Tmavy zadni okna jsem chtel taky, ale uz bylo pozde!