Renault Scénic
« Re: Zimne pneu
Ja som zatial este nezistoval, ale urcite kupim plechove disky (zial pridem o kontrolu tlaku) a gumy asi kupim o nieco uzsie ako letne, mozno nejake 185-195. Mam s uzkymi gumami v zime dobre skusenosti - minimalne lepsie odvadzaju vodu. Mozno ze pojdem na 14 palcove disky, nech to nieje take tvrde (ale to je len spekulacia). Bude to palka tak ci tak...
Ulomene veci som mal na aute ja, ale to som si dal vymenit hned, necakal som na 10000 km. Ale uz sa mi to blizi a pojdem tam. Zda sa mi ze mi bucha stabilizator v pravo v predu takze to dam vsetko skontrolovat. -
« Re: Scenic
zizal- :-)))(mracek), ty tmavy okna jsou fakt pekny, videl jsem to v Brne a vypada to fantasticky! Jsou od druhe rady zabarveny do cerna, takova zvlastni, pruhledna ale hezka! Po 10tis. jsme nebyl, pujdu po 15tis, protoze v te dobe budu davat asi zimni pneu. Jen tak mimochodem pro vsechny, co pouzivate za zimni kola(viz boledo)? Ja na aute nic ulomenyho nemel, vsechno bylo a snad je OK! zaruku mas rok, ale muzes mit i 3 roky! -
« Re: Scenic
Tak sorry, asi to bol niekto iny s tou 1.6-tkou(zeby macek?). Boli ste na garancnej prehliadke po 10000km? Je sice nepovinna, ale zaujimalo by ma, co tam s autom robia, ci sa mi oplati tam potom ist.
macek: Dufam, ze to nebudu iba tie male okienka za zadnymi dverami, co som si priplatil ako dymove - este som auto nevidel a len tak ma napadaju cierne myslienky, ci je to podla mojich predstav, co som si objednal.
Ktosi kedysi este pisal, ze na novom aute mal nejake polamane packy a ze si to dal v zaruke vymenit. Co za packy to boli, aby som si to skontroloval? -
luf ma Clio 1.4 16V :-)
Ad olej - za cely cas az do vymeny neubudlo ani trochu.
Ad zabeh - tie nase motory su identicke, ibaze 1.4 ma znizene valce o cca 1 cm, takze ma trochu horsi priebeh tocaku, ale zase je tocivejsia. Takze zabeh bude priblizne rovnaky pre oba motory. BTW predajca mi urobil to iste, ja som dostal auto, ktore ked preslo branou bolo na znackach a poistene, takze stacilo zaplatit zakonnu poistku a kupit dialnicnu znamku :-) -
« Re: Scenic
No bude to 1.6 16v expression (myslim, ze luf ma taky), zelena abshnite (ci ako sa to pise), tmave zadne okna a radio s mono CD. Na viac som nenaskrabal, ale toto bohate pokryva moje potreby a tuzby. Tak sa tesim. Inac pochvala predajni Renault v KE, ja pridem iba vyplatit auto a oni mi urobia aj obhliadku auta na policii (este pred zaplatenim !!!) To sa mi paci. Kedze cestujete casto do Nemecka - ja tiez, tak sa mozno niekedy na A1 alebo A3 stretneme.
S tym olejom ma to tiez zaujima. -
« Scenic
Takze chalani, dalsi clen do partie na obzore. Telefonovali mi, ze pre mna uz maju v predajni odlozeneho zeleneho krasavca. O tyzden si idem pre neho. Mozme potom porovnat, co v Renaulte priniesla letna dovolenka, ale asi tie sirsie pneu to nebudu, ako to tu niekto pisal. Len sa teraz uz neviem dockat.
Ozaj, na co si treba dat pozor pri preberani auta (nejake vady, co skontrolovat, a p.). Tiez mi napiste nejake odporucania k zabehu, ak sa vam chce :-) -
« Re: CD měnič VDO Dayton CH0600
No ja sa im ani nedivim ze robia poriadok iba tam kde neni treba, ved keby to skusal na toho v bavoraku, tak by dostal bud po papuli alebo vyletel z roboty, zalezo kto ho riadil, v takej fasa krajine zijeme, a keby sa spiny aspon neschovavali, a postavili sa tam kde o nieco ide (teda aspon ja som mal pocit ze policajti su na to aby bol poriadok) oni ale zalezu do mysacej diery a tam striehnu na ftaka ako som ja, lebo brigita im zrejme vysvetlila ze oni su tu nie na ten poriadok, ale cim vecsi bordel-tim viac penazi do rozpoctu - teraz ma napadol ten rakusky papierovy policajt v Hainburgu - chodim okolo neho casto, ale furt si nie som isty ci neni naozajsty. Zacina to vyzerat ze byt policajto u nas staci ked vies tukat do pisacieho stroja - ked tedapride niekto nieco oznamit, to je secko - to mi aspon povedali ked mi slohli auto - "Jaj - toho my uz nenajdeme!" ... tak platte potom dane ... oni si za kupia ten radar a platite znova ... a hocikedy hocikoho odbachnu alebo podrezu ... ale toho oni uz nechytia ... a kazdy to vie, tak si starosti nerobi ... :-( ... bavme sa radsej o autach