Škoda Felicia TUNING

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > ŠKODA Felicia

• « 00 Reagovat !

foto

09.03.01  14:22

« Re: Se mi tak zda,

staci mi podekovat jednou Martine :-))))))
  • « 00 Reagovat !

foto

09.03.01  12:52

« Se mi tak zda,

ze se mi Vlami nejak vice kouka na prsty. Vlami to snad nemyslis vazne, jestli si tu rubriku cetl od zacatku, tak snad vis jakym zpusobem komentuju marnou snahu a nezmerny optimismus radoprojecta. fija dik a cau.
  • « 00 Reagovat !

foto

09.03.01  12:51

« Se mi tak zda,

ze se mi Vlami nejak vice koka po prsty. Vlami to snad nemyslis vazne, jestli si tu rubriku cetl od zacatku, tak snad vis jakym zpusobem komentuju marnou snahu a nezmerny optimismus radoprojecta. fija dik a cau.
  • 00 Reagovat !

foto

09.03.01  12:34

« rachot - výfuk

To jste měli vydět ten rachot, když jsem sundal(no, von mi vlastně upad) tenkráte vejfuk u mýho Pincka (Dachl, Pekáč,Chrochl .. atd). To jelo, fšichni pukali závistí a mně se to zvedalo na zadní i na trojku, když jsem nepatrně škubnul s plynem. To byl TUNING !!! Až z toho hořela tráva. A vod tý doby mám taky strašně vytahaný ruce, jak jsem se urputně držel řídítek v tý rychlosti.
    Nicméně zlepšení průchodnosti výfukového potrubí má evidentně vliv na zvýšení výkonu, ale jen do určité meze, pak už je lepší vyměnit motor. Nejlépe z nějakého staršího letadla. V Blesku doporučují MiG 21 ... To pak jezdí fakt super ... (:o)
  • « 00 Reagovat !

foto

09.03.01  11:49

« Re: VYFUKove potrubi

mfilip si dela srandu :-))))))))
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 09.03.01  11:11

« VYFUKove potrubi

Ale to snad nemyslis [mfilip] vazne? Ja teda nejsem technik, ale delka a velikost potrubi a taky pocet tlumicu a (ne)pritomnost katalyzatoru - to musi byt ladene pro kazdy typ motoru zvlast. Kdyz nema potrubi patricny odpor, tak treba do vyfuku unika i palivo apod..... S vykonem to take souvisi, takze pak skutecne jde jen o psychologicky efekt ("Ty vole, to je rachot, to jede!"). Hodte kamenem, jestli to tak nei. Jinak tohle tema je fakt sranda sledovat :))
  • « 00 Reagovat !

foto

09.03.01  10:02

« Re: Od Radoproject.com - doplnujuce informacie

ale LOGICKY to prece musi vice jet, kdyz to muze vice "vyfukovat" ....
  • « 00 Reagovat !

foto

08.03.01  16:31

to vici: presne:-))) ladeny vejfuky nepridavaji na vykonu (no kdyz tak max 5 koniku), ALE JINAK (A VETSINOU VIC) rvou, a tak si pak manik mysli, ze mu to jede lip ... tomu rikam psychologicky tuning :-))))
  • « 00 Reagovat !

foto

08.03.01  15:37

fija:jasna vec. ja mam vyfuk se svodama, pak trubka 50mm s rezonakem,a koncak...na zakazku (15000 v *). A i tak to ztratilo spodek, i kdyz v otackach je to vyrazne lepsi. Pokud se jen vyhodi kat a prvni tlumic tak kara totalne ztrati vykon v otackach..akorat to vic rve a kazdy si mysli ze mu to i vic jede... to je cela veda nekterych panu "upravcu" ....
  • « 00 Reagovat !

foto

08.03.01  15:26

to je o cem mluvim, vyfuk, kdyz neni spocitany, tak na vykonu sakra ubere, ale rozhodne neprida :-)))
  • « 00 Reagovat !

foto

08.03.01  14:46

vici: to s tema lesenarskyma trubkama, to bylo fakt dobre :-)))
  • « 00 Reagovat !

foto

08.03.01  14:39

s lesenarskyma trubkama sem tady prni prisel ja ;-))) v prispevku cislo 5. jednou sem totiz takovy "vyfuk" videl na facku jednou pana machra... zralo mu to s tim 20 litru a jelo hur nez 105ka :o)))
  • « 00 Reagovat !

foto

08.03.01  12:53

fija: to s tema lesenarskyma trubkama, to bylo fakt dobre :-)))
  • « 00 Reagovat !

foto

08.03.01  12:52

nemyslis ty troubo, ze zmenou vacky nedosahnes zvetseni objemu ? Zacinam verit, ze tato rubrika nezdechne, ona musi zit. Nech uz toho lhani a nesmyslu. Clovek, ktery v prvnim prispevku, napise, ze uvazuje o chiptuningu, si uplne v pohode zmeni vacku. Jen tak a jeste se mu zvedne obsah valcu. Je videt, ze si toho o tuningu cetl fakt velmi vela ......
  • « 00 Reagovat !

foto

07.03.01  23:00

Beztak je to maskovany OCTAVIE a dela si z nas *... vic takovych ..piiiiip... snad ani nemuze zit... (muze..ja vim..) :o((
  • « 00 Reagovat !

foto

07.03.01  22:57

uz sem z toho magor. takze kdyz mam ted 1450 a necham si udelat vacku, (samozrejme uz mam) tak muzu mit i 1800 a pak to nandam i Mfilipovi,ze? :o))))))))))))) ))))))))))))))))))))))) ))))))))))))) )))))))))))))) )))))))))))))))))))))) ))))))))))))))) ))))))))
  • « 00 Reagovat !

foto

07.03.01  22:57

uz sem z toho magor. takze kdyz mam ted 1450 a necham si udelat vacku, (samozrejme uz mam) tak muzu mit i 1800 a pak to nandam i Mfilipovi,ze?:o)))))))))))))))))))))))))…
  • « 00 Reagovat !

foto

07.03.01  22:55

mala rada, sadni si do tej tvojej krasavice, zozpal to na 100 za pet vterin a porad s plynem v podlaze to napal do toho nejvetsiho stromu co tam mate...leda tak budes mit ten nejlepsi tuning kteremu i ja uverim.........
  • « 00 Reagovat !

foto

07.03.01  21:31

« Od Radoproject.com - doplnujuce informacie

UPS, to som tomu ale dal. Ospravedlnulem sa vsetkym! Asi som uz stary, alebo mam
    sklerozu, ale zabudol som napisat v prvom clanku, ze som si nechal v jednej firme
    prerobit vacku, aby som z motora dostal 1400cm. Ved mi to ani neislo-do hlavy sa mi aj tak skoro nic uz nevojde-,
    preco su ludia v tejto rubrike stale prepocitavaju
    kolko ma moja Felda PS?
    ESTE RAZ SA OSPRAVEDLNUJEM ZA KIKS CO SOM SPOSOBIL!!!
    Nove auto, ma to zmysel prerabat, alebo je to jen v peniazoch?
    Moje prve auto - stale ho aj mam - je LADA 2107. Na tej som tiez
    urobil par malych zmien - priame nasavanie, olej 0W/40, 4-kontaktove sviecky,
    prerobena prevodovka, zmeneny zadny diferencial, vyladeny sportovy vyfuk. Zmeny nastali aj v hmotnosti vozidla - mierne isli dole.
    Motor z povodnych 76 PS narastol na 85PS. Zrychlenie z 18s. na 15s. Tuning sa hlavne odrazil na spotrebe
    mierne pod 8l/100km. Predtym ma ,,zral,, ovela viac.
    Mala odbocka od temy, ale vratme sa k Felicii a chcel by som vediet VAS nazor na rozsirenie naprav pomocou kruzkou.
    Prejavy sa to nejako na aute???
    Pripravujem www stranku o mojej felde, ale chybaju my obrazky - cim skor tu krasavicu musim vyfotit.
    Peniaze nie su vsetko. Feliciu som si chcel upravit preto, lebo som sa chcel odlisit od druhych Felicii,
    ktore MOJ NAZOR - vyrezaju trocha jednotvarne.
    Znizenie podvozku. Aj nad tym som uz uvazoval, ale pohlad na kvalitu slovenskych ciest som od toho upustil.
  • « 00 Reagovat !

foto

07.03.01  20:02

« Re: Skoda felicia - TUNING -- od Radoproject.com

Jde mi o to, že právě to kroucení poznáš, až když se to nehoupe... (ani na pérách, ani na balónech - pneumatikách)...
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…