Škoda Felicia TUNING

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > ŠKODA Felicia

• « 00 Reagovat !

foto

07.04.01  14:35

« Re: rychlost

3-5% procent :o))))))))))))))))))))))))))))))))))))))… tady je sranda cim dal vetsi :o)))
  • « 00 Reagovat !

foto

07.04.01  11:50

Sportovy filter da maximalne 3-5% vykonu naviac.
  • « 00 Reagovat !

foto

06.04.01  17:56

« Re: Tunění maximálky na Feldě

Nebo by taky pomohlo připsat za čísla na tachometru nulu (nebo několik), potom by to jelo třeba 20.000 km/h. Převodovku bych rovnou vyhodil, asi i diferák, všechno žere výkon. Rovnou kliku na kolo a bude to žihadlo.
  • 00 Reagovat !

foto

06.04.01  16:50

« Tunění maximálky na Feldě

Tuněnní motoru je dobré ale výkon se ztrácí i cestou na kola.
    Obrovský výkon požírá převodovka, dají se s ní dělat různé čachry, ale opravdu nejvíce zabírá, pokud se změní převodové kolečko náhonu tachometru to stím autem dělá pravé divy. Máte někdo zkušenosti? Jak to chodí v reálu?
  • « 00 Reagovat !

foto

04.04.01  12:23

8% navic filtrem, tak dobre jsem se uz dlouho nanasmal:..o)))))))))))) to jezdis asi porat z kopce a jeste ti fuci do zad :o)))
  • « 00 Reagovat !

foto

04.04.01  12:02

« Re: pneu

185/60 R14 mam na facku a zatim kdyz meli fizlove blbe kecy tak jen ke stavu vzorku. Ale pokud ty gumy budes kupovat nove, kup radsi 175/60R14 maj lepsi vlastnosti...
  • « 00 Reagovat !

foto

04.04.01  09:50

fulan, ja hovorim o realnej rychlosti a nie o rychlosti na tachometri, ved staci si pozriet testy tachometrov na roznych autach, niekedy je odchylka 10 - 15 km/h, caf
  • « 00 Reagovat !

foto

04.04.01  07:50

Dovolím si opravit tě. Filtr přímého sání vzduchu má až o 40% větší propustnost vzduchu při zachování fitračního efektu. V praxi to vypadá asi tak že ti to přidá až o 8% výkonu navíc. Nevím ovšem jak to funguje na FELDÁCH,. Na normálním autě jo.
  • 00 Reagovat !

foto

03.04.01  14:05

« pneu

Má někdo zkušenosti s pneu 185/60 R14 na feldě?
    Co na to poldové?
  • « 00 Reagovat !

foto

03.04.01  09:32

Taky jedne prispevek, kdyz jsem jel do Brna na vystavu s moji tunningovou feldou a je to porad s kopce, tak 20 km usekl byla prumerna rychlost 173,6km/h podle PC a tachometr se pohyboval stalem mezi 170 a 180, niz nesel a vys uz taky ne!
  • « 00 Reagovat !

foto

03.04.01  08:46

Autokomplex:moje rec... spis v posledni kreci:o)))
  • « 00 Reagovat !

foto

03.04.01  08:21

Ako ktora !!!
    Ja mam 40kW BMM a po rovine 150, z kopceka 160 a raz sa mi podarilo z velmi velkeho kopceka 170. Ono urcite dost zalezi na tom ako je ten motor zabehnuty.
  • « 00 Reagovat !

foto

03.04.01  00:00

to akfarko: mysli si co chceš, na budíky si vidím dobře, samozřejmě to je tachometrová rychlost a né skutečná, kterou změřej jen s přístroji! A jestli myslíš, že Felicie jede max. 150, tak jsi asi ve Felicii v životě nejel. S pozdravem
  • « 00 Reagovat !

foto

03.04.01  00:00

no 40kW jede 140 v křeči...
  • « 00 Reagovat !

foto

02.04.01  11:04

prepac skomolil som ti nick fulan
  • « 00 Reagovat !

foto

02.04.01  11:03

fulek, sa spamataj, alebo ta na tej nemeckej dialnici tahal viper??? ale nech zije skoda
  • « 00 Reagovat !

foto petous

petous 30.03.01  07:52

« Re: Ladeny vyfuk na Feldu

Ja bych to spis poradne navoskoval. Pak se snizi treni o vzduch a pojede vam to minimalne tak, jako kdyz sklopite zrcatka.
  • « 00 Reagovat !

foto

30.03.01  06:46

Nazdárek, tady se bavíte o maximálce vašich autíček. Tak já se přidám s mou Feldou, která jezdí na LPG. V Německu na dálnici 170 Km/h po rovině, 180 Km/h z mírnýho kopce. Je to 1.3 Mpi bez jakých koliv úprav !!!
  • 00 Reagovat !

foto

28.03.01  13:42

« Bez nadpisu

Ja mam 1,6 bez uprav a ma max. pri 175 km/h. Tak nevim, mozna ma moje tacho silenou odchylku :-))
  • « 00 Reagovat !

foto

28.03.01  09:32

fakt mi nejde o maximalku ale o ciastkove zrychlenie atd, ved ist s feldou na maximalku -- citil som sa akoby som riadil kozmicku raketu, v celku mi vsak felda vyhovuje aj cenovo aj vykonovo
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…