rsion="1.0" standalone="yes"?> CAS.sk {literal}

Škoda Felicia TUNING

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > ŠKODA Felicia

• « 00 Reagovat !

foto

04.07.01  09:22

« Re: antirezin

Riadne to ocisti od hrdze (hlavne zadne bubny - najlepsie az na cisty kov, poriadne odmasti)jednoducho natri aspon 2x a medzi natieranim to nechaj riadne zaschnut. A potom to preziej cele auto.
  • 00 Reagovat !

foto

03.07.01  18:55

« antirezin

Ahoj vsem do fora. Koupil jsem si antirezin (zluty) s tim, ze si natru bubny a predni celisti na Felde. Barva auta je modra hlubinna metaliza. Nemate nekdo pozitivni zkusenost, nez s tim zacnu? Diky za info.
  • « 00 Reagovat !

foto

03.07.01  13:43

« Re: Řidicí jednotka 1.3MPI

175/65 R14 mám obuté s lehce tvrdšími tlumiči a ve spojení se stabilizátory přední a zadní nápravy je to na Škodovku velmi dobré, v porovnání s jinými auty srovnatelné. S normálníma tlumičema a bez stabilizátorů je to jedno, to Ti stejně nepomůže. PTD
  • 00 Reagovat !

foto

02.07.01  19:37

« Řidicí jednotka 1.3MPI

Chci se zeptat, kdo má nějaké zkušenosti s úpravou řidicí jednotky (spíš výměny) SIEMENS od Renocaru pro 1.3MPI? Jo a ještě co by mi kdo poradil jaky pneu koupit na feldu se standadníma tlumičema (ja se rozhoduju mezi 175/65 R14 a 185/65 R14)?
  • 00 Reagovat !

foto

02.07.01  16:33

« Maximálka

Kolik se dá jet se seriovou Felicii Combi 1,6 max? Myslím tím po rovině. Jede mi to na pětku 5.000 otáček 160km/hod. Víc ani ťuk. Je to normální? Podotýkám se zapnutou klimačkou a posilovačem co jede furt. PTD
  • 00 Reagovat !

foto

01.07.01  20:50

« Bílý podklad přístrojů

Zdar všichni, mám dotaz, a týká se výměny podkladu budíků ve Feldě za sportovnější bílý místo originálního (šedýho). Vyměňoval si to někdo sám ? Zkoušel jsem ty budíky rozdělat a musejí se sundat ručičky z osiček přístrojů . Nechce se jim dolů, a mám obavy, abych je neulomil. Poraďte jak na to. Díky :)
  • « 00 Reagovat !

foto

23.06.01  21:05

« Re:

dakujem za informaciu ohladom piateho spojlera na felicii
  • 00 Reagovat !

foto

22.06.01  10:56

« Bez nadpisu

myslim, ze je na 99% prilepene sklenarskym silikonovym tmelem.
  • 00 Reagovat !

foto

15.06.01  19:43

« Pomoc pri tuningu

Chcel by som dat dole zadny spojler horny na piatych dverach na Skode
    Felicii - originalny od vyrobcu a nechcem ho poskodit. Co mam robit??? Ma uz s tym niekto nejake skusenosti?
  • 00 Reagovat !

foto

14.06.01  18:36

« Vzduchové filtry zdarma

Akce pro návštěvníky této rubriky. Při nákupu nasávače pro vůz Felicia prostřednictvím stránek www.martinek-auto.cz můžete získat zdarma vzduchový filtr interiéru v ceně 69,6 Kč. Do poznámky připište
    Návštevník www.auto.cz - filtr zdarma.
  • « 00 Reagovat !

foto

10.06.01  21:02

« Re: lak

Dakujem za vsetky informacie.
  • « 00 Reagovat !

foto

04.06.01  08:30

Kamarat na Š100 natrel zadne bubny touto farbou a ta Š100 uz davno cela zhrdzavela, ale bubny su stale ako nove....nieco na tom bude. Ja som na Felinke natrel bubny a predne papuce Antirezinom a vizera to, ze to tiez dobre drzi.
  • « 00 Reagovat !

foto

04.06.01  08:10

Kdysi jsem se zacal zajimat take o Hammerite (lenost cistit kotouce), ale matlat to pres rez jsem "nedokazal". Byly mi doporuceny zaruvzdorne (vypekaci) barvy od MOTIPu primo na brzdy. Ocistil jsem brzdy (pakarna), koupil spray(150,- lidovka) nastrikal a drzi perfektne, barevna stalost skvela. Delaji cernou, cervenou, zlutou a asi stribrnou. Barvy dela take nemecky Foliatec (ale ta cena Ouu)Zato ma i reflexni :o) Hodne stesti.. PS: jaka barva auta X brzd to bude?
  • « 00 Reagovat !

foto

03.06.01  20:27

farba sa vola HAMMERITE. Chcel by som to aj ja vyskusat, ale mam trochu pochybmosti.
  • « 00 Reagovat !

foto

03.06.01  20:24

« lak

na stranke www.tuning.cz som cital clanok o nafarbeni prednych a zadnych brzd farbou hameraid. Uz to niekto robil??? Ak ano, ake ma skusenosti.
  • « 00 Reagovat !

foto

28.05.01  21:56

« Re: Vačka pro 1.6 Mpi

V příspěvku č. 110 a 116 jsem se zmínil o úpravě motoru 1.6Mpi, kterou na mé Feldě provedl MOTOR EXCEL. Tady dávám k dispozici další praktické poznatky, které jak doufám budou i pro ostatní zajímavé. Měřil jsem některé hodnoty zrychlení a pružného zrychlení a to před úpravou a po úpravě a to za identických podmínek, takže se domnívám, že mnou zjištěné výsledky mají vcelku dobrou vypovídací hodnotu. Jen pro pořádek uvádím, že každé měření bylo provedeno vždy 2x a bral jsem průměr, přičemž výsledky jsem zaokrouhloval stejnou metodikou na celé vteřiny, resp. půlvteřiny a to směrem vzhůru (t.j. k horšímu času). Tak tady jsou výsledky: série/úprava zrychlení 0-80 8,5/7,5 , 0-100 12/10, pružné zrychlení 60-100 na IV. 9,5/8 , 80-120 na IV. 10,5/9 , 80-100 na V. 11/7,5 , 100-130 na V. 15/10,5. Tak toto jsou holá fakta. Můžete mi věřit, že skutečné svezení je opravdu parádní a pro "machýrky" které v případě potřeby necháte daleko za sebou asi těžko uvěřitelné.
  • « 00 Reagovat !

foto

22.05.01  23:27

« Re: Tlumiče hp sporting

Policajti kola nekountrolujou, alespon mne se to nikdy nestalo!
  • « 00 Reagovat !

foto

22.05.01  22:03

Díky Vici, je to dilema. Sériový tlumiče mají najeto asi 103.000 km, podle testu jsou ještě dobrý, ale proč je nevyměnit. Že jo. A ty kola 14" bez problémů s policajtama a jsou schválený, ale když už je kupovat, tak ty 15" nejsou už zas o tolik dražší a policajti mě zas tak často nestavějí. Ještě se uvidí. Zatím čau
  • « 00 Reagovat !

foto

21.05.01  21:14

jestli ale myslis HPcka+175/60R14 kontra 195/45R15 se seriovym podvozkem, tak kombinace s HPckama vitezi
  • « 00 Reagovat !

foto

21.05.01  21:12

no to nemyslim ty 15ky jsou daleko lepsi,ale ty 14ky jsou na feldu povolene z fabriky, a 175/60 R14 zas nesedi tak spatne, oproti serii (165/70R13) primo skvele). a neriskujes problemy s policii....
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…