Škoda Felicia TUNING

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > ŠKODA Felicia

• « 00 Reagovat !

foto

18.01.02  07:08

« Re: Jak to jezdi se sportovni vackou?????

Problém je v tom,že normálně si vybereš kombinaci čip+vačka k sobě vhodnou.Teď je těžký určit,která vačka se hodí k tvýmu čipu.Nebudu tady házet čísla,který Ti stejně nic něřeknou.U vačky záleží na zdvihu,úhlu otevření sacích a výf.ventilů a křivce zrychlení při otvírání.Zkrátka mraky kombinací.Opravdu zkus Motor Excel,Motordesing nebo jestli jsi z Moravy tak CMT (Chovanec).Ještě k tomu čipu.Čip ti motor neudělá,tos asi poznal.Největší vliv má právě vačka a taky případná úprava hlavy, u 1.3 vhodná.
  • « 00 Reagovat !

foto

17.01.02  22:09

Mam 1.3 BMM a chipem.Jakou vacku do ni dat.Jaky jsou moznosti???Diky beavis
  • « 00 Reagovat !

foto

17.01.02  10:25

Mně šlape 1.6 s vačkou a ŘJ od Excelu skvěle,0-100 asi 10,5s,spotřeba 7.5l.U 1.3 to bude chtít asi i něco udělat s hlavou.Jinak těch vaček je spousty,ale dobrejch tolik není.
  • « 00 Reagovat !

foto

17.01.02  00:00

« Jak to jezdi se sportovni vackou?????

cau vsichni, pochlubte se jak vam slape Felicie se sportovni vackou. jak to tahne, jaka je akcelerace, spotreba a vubec.
  • « 00 Reagovat !

foto

12.01.02  01:57

« Re: Tuning - výfuk

Souráč - překlepl jsem se. Jasně že je to 150,- kus.
  • « 00 Reagovat !

foto

08.01.02  13:22

PR asi myslel spíš 150 Kč/ks,jinak souhlas na delší stání na místě ty 90/100 nejsou.
  • « 00 Reagovat !

foto

08.01.02  09:17

nejake moc levne H4 za 15,- Kc. Nejlevnejsi H4 jsem videl za 50 Kc. Ale je to uz 2 roky. 15 Kc mne stoji 10W obrysovka
  • « 00 Reagovat !

foto

07.01.02  17:50

S potěšením sleduji, že to tady zase konečně trochu ožilo. Já osobně používám H4 Super od Osramu 55/60W. Jsem s nimi spokojen a subjektivně mám pocit, že svítí o něco lépe než obyč. H4ky. O nebezpečí zničení světlometů při použití silnějších žárovek jsem také slyšel. H4 Super Osram stojí cca 15,- kus.
    Jaké máte zkušenosti se sport výfuky na Feldu (nejlépe 1.6) a s použitím hladkého středního dílu - jde mi hlavně o hlučnost a životnost koncových dílů jednotlivých výrobců (o výkonovém přírůstku si nedělím iluze). Dík za poznatky.
  • 00 Reagovat !

foto

07.01.02  13:12

« Bez nadpisu

mno puvodni majitel s oblibou s temi zarovkami svitil i v lete pri stani na miste a propalil reflektory.
  • « 00 Reagovat !

foto

07.01.02  06:26

« Re: Tuning

Koupit se dají v každým lepším obchodě s tuning doplňkama nebo v nejhorším i v supermarketu,ceny se pohybují od 150 do asi 400 Kč.
  • « 00 Reagovat !

foto

04.01.02  14:20

Kde se dají "tydle" 90/100W žárovky koupit a kolik stojí ?
  • « 00 Reagovat !

foto

04.01.02  12:18

Zatím normální,ale chystám se na nějaký 90/100W.Nejsou ovšem schválený,ale nevěřím technologii +30% bez většího odběru.Až je budu mít tak poreferuju.
  • 00 Reagovat !

foto

04.01.02  09:22

« Tuning

Je fakt, že by byla škoda, kdyby tohle téma zaniklo .. Téma: zajímalo by mně, jaké používáte žárovky - jak zlepšit účinek osvětlení ...
  • « 00 Reagovat !

foto

03.01.02  19:18

« Re: Znovu na svět

Bohužel. Teď jsme tady zůstali jen my dva. Všichni asi prodali Feldy a šetří na Fábii 1.0. Jinak se připojuji k RV - všechno nejlepší do nového roku a také hodně kilometrů ...
  • 00 Reagovat !

foto

02.01.02  09:18

« Znovu na svět

Nemůžu uvěřit tomu,že už k tomuhle tématu nemá už nikdo co říct.Jo a ještě opožděně hezkej novej rok atd..
  • « 00 Reagovat !

foto

07.12.01  01:14

« Re: Tunning Felicie

to jardík: Především záleží na tom co máš za Feldu a kolik jsi ochoten do toho dát. Ohledně té ceny to není jenom o tom jestli ušetříš pár stovek, ale o komplexním přístupu při úpravě a taky o zárukách. K vačce potřebuješ obvykle údaje o seřízení a taky příslušný chip. To není jenom někde něco nakoupit po inzerátech (mnohdy pochybné kvality) a pak to nějak dát dohromady a třeba to vydrží. Za ty rizika, která při tomhle způsobu podstupuješ těch ušetřených pár stovek opravdu nestojí. Nejlepší je obrátit se na firmu se zkušenostmi!!! Ty vykřičníky tady nejsou náhodou. Tady jsou některé Motor excel, Motordesign Šmat, CMT, CIMBU. Od samotného chipu nečekej zázraky (zvláště u 1.3).
  • « 00 Reagovat !

foto

04.12.01  07:16

Pokud celá úprava má mít cenu potřebuješ ještě nejmíň přeprogramovat řídící jednotku a u 1.3 i upravit hlavu.U 1.6 je to asi 69-72 Kw a krouťák 145Nm.Nekoukej v první řadě na cenu,když se Ti v tom porejpe amatér tak je to spíš horší.Já mám úpravu u Motor Excelu a jsem nadšen.Pročti si starší příspěvky,nechci se zbytečně opakovat,líp než já to popsal přede mnou PR.
  • « 00 Reagovat !

foto

03.12.01  21:21

« Re: Baterie

My mame v traktoru 66ku a jde tam v pohode.Ja mam ve Facku 55ku a taky OK. Ale jestli pujde 66ka do 1.3 to nevim, ale rekl bych ze jo. Je akorat delsi ale to by nemelo na strane k podbehu vadit. Zbyva jedine reseni, zkusit to... zkusil bych to za Tebe, ale kolega uz svoje MPicko prodal....
  • « 00 Reagovat !

foto

03.12.01  20:39

A mate tedy nekdo zkusenosti se sportovni vackou.Kde ji sehnat nejlevneji,jak zmeni vykon a tocak motoru apod.jarda
  • 00 Reagovat !

foto

02.12.01  21:10

« Baterie

Jaká rozměrově maximální baterie se dá narvat do 1,3 Felicie ? Mám obavy aby prošla mezi podběhem a topením a 74Ah by mohla v držáku vadit hadicím k topení. Diesel má mimochodem 55 nebo 63Ah i když má to topení trochu jiné ?
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…