Škoda Felicia TUNING

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > ŠKODA Felicia

• « 00 Reagovat !

foto

23.04.02  18:05

« Re: Chladice felicia

Není.
  • « 00 Reagovat !

foto

23.04.02  18:04

« Re: Chladice felicia

• 00 Reagovat !

foto

23.04.02  16:34

« Chladice felicia

Zdravim vsechny mistni "feliciatiky". Jsem mirne prespolni, ale presto mam dotaz. Je nejaky rozdil mezi chladicem pro felicii 1,3 a 1,6? V pripade, ze ano tak jaky je rozdil?
    Diky za odpovedi
  • « 00 Reagovat !

foto

23.04.02  15:14

« Re: Barva na bubny

Nemění to barvu (nepálí se) při intenzivnějším brzdění ?
  • 00 Reagovat !

foto

23.04.02  12:39

« RE: lišta pod zadním nárazníkem

Zdravím všechny, viděl jsem pod zadním nárazníkem projíždějící Felicie po celé délce cca 5-8 cm umělohmotnou lištu, zakrývala výfuk, vypadalo to pěkně. Nemáte ji někdo, kolik stojí, kde ji seženu.?
  • « 00 Reagovat !

foto

23.04.02  12:36

« Re: Barva na bubny

Zdravím Fulana, Antirezin mi drží perfektně, dokonce i na předku, kde jsem to tak dlouho nečekal.
  • « 00 Reagovat !

foto

22.04.02  23:14

« Re: HP x VACKA

Tak mam uz u Excelu objednany ty HaaPeecka. Snad nebudu litovat ,ze jsou orig na hatchbacka...
    :-OOO TESIIM SE JAK MALEJ JARDA!!!! uz jen 14 dnii :-))))) Cauves.
  • « 00 Reagovat !

foto

22.04.02  14:13

Já jsem začal motorem a někdy je to na těch sériovejch tlumičích o hubu.Co se týká hlavy,tak tam jde hlavně o vyleštění spalovacích prostor a použití větších ventilů a řek bych,že se to i vyplatí.
  • « 00 Reagovat !

foto

22.04.02  12:34

Podvozek by mel byt vzdycky "rychlejsi" nez motor.
    Celkem bych bal vozit nejakych +-100 koni na seriovem felinackem podvozku..... i kdyby na tom byly jakkoliv velke kola.....
  • « 00 Reagovat !

foto

22.04.02  12:08

K čemu Ti bude tvrdší podvozek, když Ti to nepojede? Základ je motor a z venku civilní vzhled. Není nic zajímavějšího, než když předjíždíž oplastovanou káru, s vejfukem jak odpadní roura od WC, zvukem jak traktor a sníženou tak, že štrejchá břichem o asfalt. Nu což, když se to někomu líbí, proč ne. Nicméně pokud mu to nejede, je mu ta všechna zátěž kolem celkem k ničemu. Hlavně že má vzadu pod znakem "Felicia" nalepený štítek z Oktávky "1,4 16V".....PTD
  • 00 Reagovat !

foto

21.04.02  23:50

« HP x VACKA

Cau lidi. potrebuju drobnou radu :-)))
    Co driv: haapeecka special nebo vacku? vsechno jsem tady precet a fakticky nevim... Mam kratkou 1,6ku. Zajimalo by me jestli jsou ty HaPiny vazne tak sportovni... Panove z motordesignu mi radi abych nechal(kdyz nebude vacka :-( ) dat dozadu tlumice z kombika.. ty se ale pry snizi jen o 1cm oproti verzi kratke. o co jdou dolu tyto fakt nevim..:-(, podle excelaku je tvrdost per na shorta azaz dostacujici...
    Co vacka? jak je to s upravou hlavy?..jde provest na jakoukoli vacku nebo je potreba aby byla vuci hlave specialne brousena? vyplati se hlava vubec snizovat? Diik moc... Jestli nebudete mit co delat, tak mi odpovezte;-)), CAUVES
  • 00 Reagovat !

foto

21.04.02  15:51

« Výfuk - hladký střední díl

Zdravím všechny. Dal jsem na Feldu 1.6 hladký střední díl, což by mělo by to mít u tohodle motoru mírný vliv na výkon (cca + 2kW). Subjektivně jsem znatelný výkonový rozdíl zatím nezaznamenal. Vzadu jsem nechal sériový III. díl a dost překvapilo jaký to má velmi slušný sportovní zvuk. Dozadu jsem dal nerezovou dvouplášťovou laděnou koncovku a výsledek je ještě lepší. V porovnání se sportovním zadním dílem výfuku to stálo pakatel a výsledek je obdobný.
  • 00 Reagovat !

foto

20.04.02  12:39

« Barva na bubny

No mrknul jsem na starší příspěvky, psalo se o barvě na zadní bubny (příspěvky 140-145). To: Topol - jak drží barva ? Je lepší Hammerite nebo Antirezin ?
  • « 00 Reagovat !

foto

20.04.02  12:27

« Re: rada

195/45R14 by be Feldu mely byt v pohode, pokud je to aspon 1,3MPi 50kW a nebo lepe 1,6 nebo 1,9D. Slabsi motor (a trochu i ta 50ka MPi) to bude mit (samozrejme relativne) problem utahnout......
  • « 00 Reagovat !

foto

20.04.02  12:25

« Re: ALU KOLA

Vcera jsem z brachovych Borbetu 5,5x14" (z Feldy Atlanta) shodil 185/60 a dal tam 185/55, je to megarozdil!!! Presne jak jsem cekal. Ty 60ky jsou nehorazny balon, maji skoro polovicni stycnou plochu s vozovkou oproti tem 55kam. 185/50 by byly jeste lepsi, ale kolo by uz melo mensi prumer..... Muj nazor - na 14ky bud 175/60 (Felda je ma v technicaku) a nebo 185/55.........
  • 00 Reagovat !

foto

19.04.02  23:15

« rada

mal som na une 195/45-14 BUDU DOBRE AJ NA FELDU? A ESTE OTAZKA 7,5X17 ET30 BUDU PASOVAT NA F FOCUS? AK NIEKTO VIE NECH ODPOVIE!
  • « 00 Reagovat !

foto

19.04.02  11:49

No ono v techničáku jsou hlavně ráfky 5,5x14.
  • « 00 Reagovat !

foto

19.04.02  11:26

Čau zdravím, já uvažuju taky o 14" kolech s pneu 185/55 (asi Bridge Potenza), ale to ETčko uvažuju menší - dal bych ET 15, v tech. průkazu je psáno u 14 " kol myslím ET 38
  • « 00 Reagovat !

foto

19.04.02  07:30

Rozměr ráfku bude 6x14,ET chce spíš vyzkoušet,taky budeš vidět jak na autě vypadají.Vybírej pečlivě,aby Tě nenapadlo za půl roku blbnout s podložkama !Vyber si takový kola,který budou čouhat tolik,jak si představuješ.Co se týka odkazu ,tak na auto tunig.cz něco bylo.
  • 00 Reagovat !

foto

19.04.02  06:14

« ALU KOLA

Chlapi, potřeboval bych ještě dobrou radu. Jaké rozměry můžu dát na Felicii, neberu-li v potaz technyčák? :-)) Mám pneu 185/55 R14 a potřeboval bych vědět značení alu ráfků. Nebo nějakej odkaz, kde je to pekne popsane.
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…