Škoda Felicia TUNING
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > ŠKODA Felicia
-
« Re: HP x VACKA
K čemu Ti bude tvrdší podvozek, když Ti to nepojede? Základ je motor a z venku civilní vzhled. Není nic zajímavějšího, než když předjíždíž oplastovanou káru, s vejfukem jak odpadní roura od WC, zvukem jak traktor a sníženou tak, že štrejchá břichem o asfalt. Nu což, když se to někomu líbí, proč ne. Nicméně pokud mu to nejede, je mu ta všechna zátěž kolem celkem k ničemu. Hlavně že má vzadu pod znakem "Felicia" nalepený štítek z Oktávky "1,4 16V".....PTD -
« HP x VACKA
Cau lidi. potrebuju drobnou radu :-)))
Co driv: haapeecka special nebo vacku? vsechno jsem tady precet a fakticky nevim... Mam kratkou 1,6ku. Zajimalo by me jestli jsou ty HaPiny vazne tak sportovni... Panove z motordesignu mi radi abych nechal(kdyz nebude vacka :-( ) dat dozadu tlumice z kombika.. ty se ale pry snizi jen o 1cm oproti verzi kratke. o co jdou dolu tyto fakt nevim..:-(, podle excelaku je tvrdost per na shorta azaz dostacujici...
Co vacka? jak je to s upravou hlavy?..jde provest na jakoukoli vacku nebo je potreba aby byla vuci hlave specialne brousena? vyplati se hlava vubec snizovat? Diik moc... Jestli nebudete mit co delat, tak mi odpovezte;-)), CAUVES -
« Výfuk - hladký střední díl
Zdravím všechny. Dal jsem na Feldu 1.6 hladký střední díl, což by mělo by to mít u tohodle motoru mírný vliv na výkon (cca + 2kW). Subjektivně jsem znatelný výkonový rozdíl zatím nezaznamenal. Vzadu jsem nechal sériový III. díl a dost překvapilo jaký to má velmi slušný sportovní zvuk. Dozadu jsem dal nerezovou dvouplášťovou laděnou koncovku a výsledek je ještě lepší. V porovnání se sportovním zadním dílem výfuku to stálo pakatel a výsledek je obdobný. -
« Re: ALU KOLA
Vcera jsem z brachovych Borbetu 5,5x14" (z Feldy Atlanta) shodil 185/60 a dal tam 185/55, je to megarozdil!!! Presne jak jsem cekal. Ty 60ky jsou nehorazny balon, maji skoro polovicni stycnou plochu s vozovkou oproti tem 55kam. 185/50 by byly jeste lepsi, ale kolo by uz melo mensi prumer..... Muj nazor - na 14ky bud 175/60 (Felda je ma v technicaku) a nebo 185/55......... -
« Re: ALU KOLA
Rozměr ráfku bude 6x14,ET chce spíš vyzkoušet,taky budeš vidět jak na autě vypadají.Vybírej pečlivě,aby Tě nenapadlo za půl roku blbnout s podložkama !Vyber si takový kola,který budou čouhat tolik,jak si představuješ.Co se týka odkazu ,tak na auto tunig.cz něco bylo.
Přihlásit se • Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!