Škoda Felicia TUNING
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > ŠKODA Felicia
-
« Re: HP x VACKA
Cau, tak jsem dnes privezl ten HP specialset. Mam to nastaveny v predu na prostredek, vzadu uplne dole. JE TO BOMBA!!!, vazne jiny auto. Pri jizde se sice nemuzu podivat ani na handsfree, kdo vola, ale aspon se necejtim jak v motorovem clunu ;-) Doufam ze vacka prinese podobnej efekt...
PS: No nejdriv jsem chtel predek uplne dolu, ale kdyz jsem videl roztrzenou prevodovku ,tak me chut presla.-) Zatim ahoj. Marabu -
RV: jdou i na kratkou,aspon kdyz ti dozadu sedne vic lidi tak to tak nebude drepet. Nekdo dokonce doporucuje vzdycky davat dozadu kombikove......
Ty HPR kotouce (derovane) bude zkouset Radek, ma karu na mych strankach - www.vici.wz.cz a je tam na nej i mail.
Ja daval kotouce Lockheed (na feldu 2190Kc) a desky Fri.Tech. (470) a pakny Fri.Tech. (750?) je to pry best kombinace podle motor-excelu...... -
Pr:nezlepsuju, mam najetych na kare 110000, sice je fakt ze krome kary je vsecko skoro nove-vymenene. Ale ty brzdy to potrebovaly. ty kotouce od Airdesign myslis ten jejich set s vnitrnim chlazenim? Brzdit to o moc lip nebude, ale daleko driv se to prehreje...... -
« na predaj
Prodam tlumice+pera (special set) od HP Sporting, jsou na Feldu 1,6 Combi, mozno pouzit i na kratkou, jete +-16000 km, rok a ctvrt stare, jsou v pohode, nicmene na kratke Favo jsou lepsi HP na kratke auto ane na 1,6 combi, proto prodavam. Cena - 6000Kc. Poslu dobirkou........ -
Pokud už budete dávat HP tlumiče, tak pokud dosud není přední stabilizátor tak ten také. A pokud už v tom budeš, tak vrchní hliníkovou vzpěru. Pak se dá říct, že jsi udělal pro podvozek vše, co se v základu dá udělat. Pak už jen N-kové brzdiče a kotouče, aby to taky trochu brzdilo, N kové řízení, aby jsi v každé zatáčce nemusel kroutit s volantem desetkrát dokola aby to zatočilo a mělo by to být ok. Pak už jen ten motor :-) PTD
Přihlásit se • Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!