Škoda Felicia TUNING

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > ŠKODA Felicia

• « 00 Reagovat !

foto

30.05.02  21:12

« to PTD

4°nemohl držet, pač ta v tomto autě jede v kreči tak 160km/h. Jel na 5° a ani SW upgrade mít nemusel.
  • « 00 Reagovat !

foto

30.05.02  18:13

« Re: Palubní počítač na Felicii

Stojí jak kde, já jsem ho kupoval za cca 4700 a montáž za 300,- Kč Vše u prodejce Škoda. Za 5k tedy komplet. Jsou dva druhy: Na MPia Monovstřik. Monovstřiková verze neumí průtokoměr.
  • « 00 Reagovat !

foto

30.05.02  17:36

« Re: Palubní počítač na Felicii

PP se dá koupit v leckterém obchodě s autodoplňky, cena 4 - 5 tis.
    Kvůli otáčkoměru je prý nutné vyměnit celou přístrojovku. Liší se prý tištěný spoj, asi otáčkoměr potřebuje k sobě nějakou elektroniku.
  • « 00 Reagovat !

foto

30.05.02  13:38

« Palubní počítač na Felicii

Chtěl bych se zeptat, kde koupit a kolik stojí palubní počítač na Feldu. A ještě mě zajímá, jak je náročná a co vyžaduje montáž otáčkoměru. To vše na 1.3/50kw MPI, r.v.97.
  • 00 Reagovat !

foto

29.05.02  09:52

« 1,9TDi

Včera mi dala na * Octávka 1,9TDi 66kW - po výjezdu z uzavírky jsem se za něj pověsil a při 150km/Hod na čtyřku jsem cítil, že na něj mám. Tak vyjedu vedle něj a cítím jak to drtí pod tlakem. Pomalu ho beru a v tom okamžiku mi zapl omezovač na 4tym kvaltu někde na 5.800ot, nevím koli bylo na tachometru. A já musel na pětku. V tom okamžiku jsem skončil. Musel držet čtyřku protože mě lehounce míjel. Pak jsem hned sjížděl z dálnice , takže další konfrontace nebyla možná. Musel tam mít jinej SW. Jinak to není možný. PTD
  • « 00 Reagovat !

foto

28.05.02  16:47

« Re: 10000km po úpravě

Nevím, je toho mnoho.....a právě proto si myslím , že ještě dlouho zůstanu u Feldy. Obecně se dá říct, že se mi líbí Volvo V40 2,0T, Mondeo 220ST Kombík, Nissan PickUp Navara, Oktávka 4x4 1,8T, takže tak. Optimální by byly dvě auta: Mitsubichi Carisma WRC EVOxx a k tomu Ford Tonka Turbo Diesel. Nebo mohla by být i kombinace Subaru Impreza WRC a k tomu Dodge RAM 3500 5,9TD Cummins.....Takže toliko úvahy. A pak sednu do Feldy a taky to jede, nikoho neprovokuju a odvezu vše co potřebuju....:-) PTD
  • 00 Reagovat !

foto

28.05.02  08:38

« Predni "lizatko" z TOLEDA

Cauki, na nekolika fotkach ze srazu jsem videl Feldy s prednim lizatkem se SEATA. Zkousel to nekdo z Vas? Musi se nejak rezat a jak se prichyti? Diky za napovedu :o)
  • « 00 Reagovat !

foto

27.05.02  12:58

PTD:Jaký auto ?Co máš v merku ?
  • « 00 Reagovat !

foto

27.05.02  10:09

Klamačku mám. Volnoběh při zapnutí klimačce je někde kolem 1100ot. Jinak volnoběh je kolem 900, těžko říct přesně. Jinak jede to fajn, spokojenost. O 50koní víc by se hodilo, ale co už. Na to budu muset pořídit jiné auto :-) PTD
  • « 00 Reagovat !

foto

23.05.02  21:42

PTD: Tak mě napadá. Kolik má provedení od Šmata volnoběh? Excel má u tohodle provedení chipu cca 850 ot/min. PTD nemáš náhodou klimu? Tím by mohla být způsobena vyšší spotřeba na volnoběh a celkově vůbec.
  • « 00 Reagovat !

foto

20.05.02  09:37

« Re: doplneni 1.3MPI upravy - dotazu

Pokud jde o to, v jakém věku motoru ho vyladit, vždy platí že čím dříve, tím lépe. Na druhou stranu i po 100.000km lze upravit, pokud motor je v dobrém stavu. A to může klidně být. Někdy je ale motor po smrti i po 30.000km, takže je lepší u staršího motoru sundat alespoň hlavu a mrknout se do válců jak to tam vypadá. PTD
  • « 00 Reagovat !

foto

17.05.02  14:07

« Re: to marabu

vici:Tak promin, uz se na nic ptat nebudu :-)) Jen mi prislo lepsi ,kdyby mi to vysvetlil nekdo tady, nez abych, jako naprostej laik, vytahaval informace napr. primo od excelu... Zdravi M
  • « 00 Reagovat !

foto

17.05.02  10:40

« to marabu

aj bych to vysvetlil,ale uz me nejak diskuzni fora prestavaji bavit diky lidem typu Darda,Pir a podobni. Na netu je kazdy machr........ Nejlepsi bude kdyz zavolas Excelum (pokude neznas cislo tak je na www.motor-excel.cz) a Ing. Cepek Ti rad upravu ramen a vyhody/nevyhody popise:o)
  • « 00 Reagovat !

foto

17.05.02  08:58

« Re: doplneni 1.3MPI upravy - dotazu

Můj názor je udělat u 1.3MPI i hlavu.Cena je vyšší,ale myslím,že se to vyplatí.Pokud zvolíš variantu vačka+jednotka i to určitě poznáš.Jinak i CMT je solidní.Záleží taky na tom odkud jsi.Jet přes půl republiky by se Ti asi nechtělo.Jo a jedna maličkost,pokud má ten motor 100tísic km,udělej radši generálku spojenou s převrtáním na větší obsah.Tunit motor,kterej to má za sebou má jenom jeden výsledek-žádnej motor.
  • 00 Reagovat !

foto

16.05.02  17:32

« Bez nadpisu

[odkaz]
    favorit s motorem z fordu
  • 00 Reagovat !

foto

16.05.02  17:02

« doplneni 1.3MPI upravy - dotazu

Jeste jedna vec k predchozimu, ja v 1,3MPI (a Fel. obecne) nejezdim, ma to byt prekvapko a potrebuji, aby dotycny ridic to poznal a ne aby rekl, jede to stejne, nebo jede to o trochu lip, ten papirovy narust je vic nez 20% a to uz by mel v realu poznat i naprosty laik, co myslite?

Nadsenci, kteri si to nechaji udelat to poznaji urcite, a nekdy i placebo muze fungovat, proto se pidim po detailech a zkusenostech, nechci neco zkazit nebo vyhodit cas a penize. To je vse. Diky za pochopeni.

• « 00 Reagovat !

foto

16.05.02  16:52

PTD: to je dobrý pYíspvek, kolik to nové gufero stojí a kolik stála výmna toho vadného potom? AspoH te vím na co si dát pozor.

Takže kdo chce nejvýhodnjší volbu cena/výkon, nechá si 1,3MPi udlat za 10445,- (va
    ka, Yídící jednotka) u www.Motor-Excel.cz/fel_13mpi.htm a bude to dobrá volba, je to tak ok? Anebo má cenu pYidat 3000 a jít k Chovanec Tuning www.cmt.wz.cz/mpi50.html? Jeho agent je VI
    I (a pYitom obvinil mne, že já jsem agent kohosi!) viz dole na www.cmt.wz.cz/ind.html a tahle firma vobec nemá uvedenu adresu a pevný telefon viz www.cmt.wz.cz/kontakt.html, znáte ji nkdo?

www.motordesign.cz/Html/CZ/Street_Skoda.… nabízí 50kW na 62kW za 18300 s DPH (a to už je dost, i když parametry jsou udány nejlepší a i motor excel dlá i hlavu ale opt cena okolo 20000 K
    ).

Nepochopil jsem, pro
    je tam cen. rozdíl mezi 1.3 40 kW / 99 Nm a 50 kW / 106 Nm, myslel jsem, že ty motory jsou stejné a oba se nechají udlat na cca 60kW a za stejné peníze, dík za vysvtlení.

• « 00 Reagovat !

foto

16.05.02  16:30

« Re: to VI I

* mám z tebe ty jeden hulváte, ne nadarmo se ti pYezdívá VENI VIDI VI
    I v pí*i. Jen bez dovodu urážíš lidi a prudíš, ty machre s Favoritem, a jen proto, že jsem se t zeptal, zda jsi dodržel slovo o zmYení motoru. Ten pYíspvek/mail je na [odkaz] - a je podepsán David, neche tedy každý posoudí sám.

Je ti 19 let a máš radost že vobec máš (na) njaké auto, no fajn, jsi frajer, ale pro
    se takhle chováš, máš k tomu dovod? Tak toho nech.

P.s.: já ml Š. Favorit v roce 1988, když na to každý koukal jak na super fáro, to jsi ješt chodil do první obecné, vi?

• 00 Reagovat !

foto

16.05.02  14:28

« Bez nadpisu

to vici: V cem spociva ta uprava ramen od excelu? Dik M.
  • « 00 Reagovat !

foto

16.05.02  11:36

Po úpravě mám zhruba 14000 a zatím jsem neodhalil žádnou vadu. Volnoběh je zvedlý na cca. 820 (podle otáčkoměru) a není s tím žádný problém. Motor táhne na rozdíl od sériové 1.6 velmi dobře ve všech otáčkách. Spotřebu mám dlouhodobě 7 litrů, při svižné jízdě město/okresky se obvykle vejdu tak do 6,4. Jsou to +/- hodnoty, jaké jsem měl před úpravou.
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…