Škoda Felicia TUNING
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > ŠKODA Felicia
-
« Re: Poradny auto...
RV> Cena super, proti ni nic nemam. Felda je proste normalni obycejny auto pro nenarocne a mene solventni ridice... proto mi prijde srandovni tohle auticko nejak upravovat, protoze to pusobi dost srandovne (oplastovana felicie rychlejs nepojede...) Jo, jinak momentalne mam Volvo S60 T5 (250koni)...ale to do teto dizkuze asi nepatri, tyhle auta jsou preci jen o necem jinem at uz co se tyka bezpecnosti, vykonu, tak i ceny... -
« Re: lepší zvuk
Já mám u 1.6 jako PR hladkej střed ale koncovku Laityng.Zvuk je dost podobnej,jinak spokojenost,změnu spotřeby jsem podle PP nezaznamenal,spíš možná nižší,ale tak o 0.1l/100km,takže je to spíš spekulace.U 1.3 ale nech ten středovej díl,jelikož 1.3 ztratí spodek a navíc dělá děsnej kravál. -
« Re: Poradny auto...
Fulan > Dokonce jsem ji i ridil (1.3 50kW)... strasne jsem se nasmal, jak to auto zrychluje a brzdi...obzvlaste, kdyz do nej sednou 3-4 lidi :-))) jinak nechci zakladat tema, jen mi prijde srandovni tohle auto jeste nejak vylepsovat... a tohle tema je o tuningu, ne? Takze jen jsem prihodil prispevek, ale asi se nikomu moc nelibi, ze... sorry, je fakt, ze kdyby mi pomlouval nekdo moje auticko, taky by se mi to nelibilo... tak nic ve zlym, mejte se tu vsichni fajn a jezdete opatrne!! :-))) P. -
« Re: Sportovní řízení na Feldu
vici: RV to určitě nemyslel tak doslova. Však když vyměnil původní 2ramenný volant za 4ramenný tak to taky bylo k lepšímu. Nebo když jsem já kdysi na Fávu 89 vyhodil původní hranatý a tvrdý a místo něj dal 4ramenný pěnový tak to bylo nebe a dudy. RV chtěl asi říct, že i když se tam dá volant z Porsche tak to kvůli tomu volantu líp nepojede. Spíš se bude auto pohodlněji ovládat.
Přihlásit se • Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!