Škoda Felicia TUNING

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > ŠKODA Felicia

• « 00 Reagovat !

foto

12.08.02  11:26

« Re: Poradny auto...

Radime Blb anebo Analfabet :o)) je to všechno na jedno kopyto, když se stydí za svý jméno, případně jiný nick.
  • « 00 Reagovat !

foto

12.08.02  11:19

RV> Cena super, proti ni nic nemam. Felda je proste normalni obycejny auto pro nenarocne a mene solventni ridice... proto mi prijde srandovni tohle auticko nejak upravovat, protoze to pusobi dost srandovne (oplastovana felicie rychlejs nepojede...) Jo, jinak momentalne mam Volvo S60 T5 (250koni)...ale to do teto dizkuze asi nepatri, tyhle auta jsou preci jen o necem jinem at uz co se tyka bezpecnosti, vykonu, tak i ceny...
  • « 00 Reagovat !

foto

12.08.02  11:18

Láďo,to si ale nevybral dobrej nick.Co se Ti vybaví,když se řekne "b"??
  • « 00 Reagovat !

foto

12.08.02  10:46

Radime, ten "b" je převlečený nějaký "a" a já si myslím, jestli tenhle "b" není náhodou Jaryn. Trochu by to odpovídalo jeho stylu.
  • « 00 Reagovat !

foto

12.08.02  10:39

To b:No tak co máš za tak světoborný auto a navíc mi ukaž nový auto s motorem 1.6 s cenou do 300t.Kč jak tomu donedávna bylo u Feldy.
  • « 00 Reagovat !

foto

12.08.02  10:37

« Re: lepší zvuk

Já mám u 1.6 jako PR hladkej střed ale koncovku Laityng.Zvuk je dost podobnej,jinak spokojenost,změnu spotřeby jsem podle PP nezaznamenal,spíš možná nižší,ale tak o 0.1l/100km,takže je to spíš spekulace.U 1.3 ale nech ten středovej díl,jelikož 1.3 ztratí spodek a navíc dělá děsnej kravál.
  • « 00 Reagovat !

foto

12.08.02  09:52

Fulan > Dokonce jsem ji i ridil (1.3 50kW)... strasne jsem se nasmal, jak to auto zrychluje a brzdi...obzvlaste, kdyz do nej sednou 3-4 lidi :-))) jinak nechci zakladat tema, jen mi prijde srandovni tohle auto jeste nejak vylepsovat... a tohle tema je o tuningu, ne? Takze jen jsem prihodil prispevek, ale asi se nikomu moc nelibi, ze... sorry, je fakt, ze kdyby mi pomlouval nekdo moje auticko, taky by se mi to nelibilo... tak nic ve zlym, mejte se tu vsichni fajn a jezdete opatrne!! :-))) P.
  • « 00 Reagovat !

foto

11.08.02  21:26

Hmm b , asi bych řekl, že o Felicii moc nevíš, pokud jsi v ní vůbec seděl. Založ si téma a tam si můžeš napsat co chceš, a tady neotravuj.
  • « 00 Reagovat !

foto

11.08.02  10:49

« Re: lepší zvuk

Mám na 1.6 hladký II. díl a na sériový III. díl jsem dal laděnou nerez koncovku. Lepší zvuk nebyl tím důvodem proč jsem to tam dával, ale i ten je velmi slušný.
  • 00 Reagovat !

foto

09.08.02  15:53

« lepší zvuk

Chtěl bych se zeptat jestli tu máte někdo zkušenost s výfukem s lepším zvukem? Nemám teď na mysli laděnej celej výfuk,ale jen koncovku pro lepší zvuk. Jak je to se změnou spotřeby?Dík.
  • « 00 Reagovat !

foto

09.08.02  15:50

hele b tady je to o feliciích.jestli se ti to zdá jako krám tak sem nelez....
  • « 00 Reagovat !

foto

09.08.02  14:02

Ses nejakej bojove naladenej, ne? P.
  • « 00 Reagovat !

foto

09.08.02  13:20

v necem mas sice pravdu, ale na tom ze jsi * to nic nemeni..........
  • 00 Reagovat !

foto

09.08.02  11:45

« Poradny auto...

chlapi, kupte si radsi poradny auto a to jeste dal upravujte, ale felda... vzdyt je to nebezpecny a jen to brzdi provoz... P.
  • « 00 Reagovat !

foto

08.08.02  16:36

« Re: Sportovní řízení na Feldu

a facko 89 to je kapitola sama pro sebe.....ted s nim jezdim, na umreni to neni, ale celkem kram:o(
  • « 00 Reagovat !

foto

08.08.02  16:34

ja vim, sak jsem si z toho delal *:o)))
  • « 00 Reagovat !

foto

08.08.02  01:17

vici: RV to určitě nemyslel tak doslova. Však když vyměnil původní 2ramenný volant za 4ramenný tak to taky bylo k lepšímu. Nebo když jsem já kdysi na Fávu 89 vyhodil původní hranatý a tvrdý a místo něj dal 4ramenný pěnový tak to bylo nebe a dudy. RV chtěl asi říct, že i když se tam dá volant z Porsche tak to kvůli tomu volantu líp nepojede. Spíš se bude auto pohodlněji ovládat.
  • « 00 Reagovat !

foto

07.08.02  16:11

:o)) by ses divil:o) kdyz jsme kdysi v kamosove GLXi 97 dali misto dvouramenneho ctyrramenny volant (s "airbagem":o))) tak to bylo uplne jine auto:o))
  • 00 Reagovat !

foto

07.08.02  15:29

« Všichni se dovolenkujou ?

Čau lidi. Koukám, že to tady nějak chcípá. Všchni se asi dovolenkujou, co?
  • « 00 Reagovat !

foto

31.07.02  13:52

No mít hezkej volant je dobrý,ale líp to s ním nepojede.
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…