Škoda Felicia TUNING

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > ŠKODA Felicia

• « 00 Reagovat !

foto

16.08.02  10:23

« Re: volba auta pro úpravu....

On má tuning ještě jeden důvod.Každej výrobek zhotovenej v sériový a hromadný výrobě má k dokonalosti daleko.Prioritou je vždy cena.Proč teda trochu nevylepšit to,co fabrika zanedbala a čím masovější a levnější auto,tím víc nedostatků.Tohle ví každej,kdo se pohybuje ve strojařině a sériový výrobě.
  • « 00 Reagovat !

foto

16.08.02  09:52

« Re: volba auta pro úpravu....

ie.xs > to mas asi feldu v uprave "ferrari" kdyz te brzdi na silnici BMW a T5 ;-))
  • 00 Reagovat !

foto

15.08.02  16:56

« volba auta pro úpravu....

Nechápu jak někdo nepochopí že někdo upravuje feldu.Tuning vznikal v německu na vw brouku-takže na nejlevnějším a nejrozšířenějším autě v poválečném německu.
    p.s. mě brzdí na křižovatce kdejakej * s autem za milion i víše.Většinou si je kupujou lidi co stim jezděj pomalu a vůbec za volantem neuměj.Vzpomínám jak jsem nedávno na semaforu vyškolil Xedos 2,5 a to si pište že chtěl závodit.
    Kapitola sama pro sebe je jízda mimo město to je katastrofa jak mě každej brzdí a to i s bmw nebo T5.
  • « 00 Reagovat !

foto

13.08.02  07:47

« Re: Poradny auto...

To b:Já jsem ten poslední kdo Ti bude závidět to Volvo.Asi takhle,když budu brát nový auto,tak za cca.380000 Kč máš auto s motorem 1.6 a asi 70kW,litejma 15 kolama a slušným podvozkem.A hlavně nový!!Blázen je ten kdo za takovýhle auto utratí půl melounu.Když chceš vyšší třídu je to jiná.P.S.:Myslím,že tady to moc není o plastovejch doplňkách.Já třeba plastovej balast na autě nemám a ani ho neplánuju.A takový šílence jak jsi psal taky nemusím,většinou jsou to ale modely Kadet GSI,Golf II.Nechci ale zobecňovat,osli jezděj i v čemkoli jiným.
  • « 00 Reagovat !

foto

13.08.02  07:33

to: "b" s "a" máš společný to, že nick "b" je veřejný stejně jako "a" tak nevím, kdo je oba založil a k tomu blbečkovi ve Feldě, nezdá se ti, že to způsobil řidič a ne AUTO ? :o))) Jak jsem jednou psal, připomínáš mi Jaryny, který vlastní Opela Kadeta 2,0 16V 110 kW a jednou do něj navalil nějakej mladej potroubla ve shnilý Škodě 120 a potom dlouho nemohl přijít a jistě ještě nemůže přijít starším škodovkám na jméno, ale ruku na srdce, můžou za to ty auta, nebo jejich řidiči, tedy i za jejich technický stav ? Řidič je ze zákona přece odpovědný za to, že sedl do auta, který nesplňuje technický podmínky provozu.
  • « 00 Reagovat !

foto

12.08.02  16:58

DanielD> S80 T6 ma kolega. Jenze do CR se dovazi pouze se sekvencni 4 stupnovou prevodovkou (auto se projevuje dlouhym zatahem, ale zadne extremni zatlaceni do sedacky tam citit neni, je fakt ze dvojka jede az 140 pri 6000ot/min)...ale nejede tak dobre jak T5... Co se tyka pohodli a komfortu, tak je o stupen vyse samozrejme S80, ale o "slabem odvaru" bych nehovoril, to jsou silna slova...:-) (ty se hodi, pokud mi panove prominou (asi ne ;-)) ), pro ty feldy)
  • « 00 Reagovat !

foto

12.08.02  16:33

Ano, vsetko je relativne, to mas pravdu, pre priklad: moje sef jazdil na Volve S60 2.4T. Viem ty mas T5. Najazdil na nom cca. 300.000km a potom sa zacalo vselico *, tak usudil, ze bude lepsie predat a kupit nove, ale rozhodol sa (resp. dostal vyhodnu ponuku), ze si kupi S80 T6. Ked sa v nom zacal vozit, tak hovoril, ze ako si vtedy mohol kupit S60, vraj mal kupit hned S80. Od kupy S80 stale tvrdi, ze S60 je oproti S80 len slaby odvar. Takze vsetko je relativne !!!
  • « 00 Reagovat !

foto

12.08.02  16:23

tomcat> Ja pouze odpovidal na otazku kolegy, ktery se ptal cim jezdim...vubec se tu nechci bavit o svem aute, to sem opravdu do tohoto tematu nepatri... proto nechapu, proc Vas me Volvo tolik trapi...
  • « 00 Reagovat !

foto

12.08.02  16:16

to b: Jestli někdo zaslouží soucit, tak to nejsou majitelé felicií, ale spíš (údajný?) majitel trochu lepší plechovky, co se s ní musí vytahovat ve fóru o feldách.
  • « 00 Reagovat !

foto

12.08.02  16:00

Chlapi, nechci se nikomu posmivat a chapu, ze ne kazdy si muze koupit auto pres milion... jinak s "a" nemam fakt nic spolecneho. A proc rypu zrovna do felicii? no, preci jen je to jedno z nejrozsirenejsich aut a bohuzel jsem videl na vlastni oci, jak jeden takovej "mladicek frajirek" s oplastovanou feldou sestrelil v protismeru (predjizdel pred horizontem a NESTIHL TO...) auto a zabil 3 lidi... dodneska to mam pred ocima... (jasne, takovych je spousta i v jinych autech...) kdybych nikdy nejel v necem lepsim, tak by se mi ta tvoje uprava mozna i libila :-)) Vse je strasne relativni...a hlavne o penezich, bohuzel :-(
  • « 00 Reagovat !

foto

12.08.02  14:42

A vůbec "a" i "b" teď ti popíšu modelový příklad toho jak se může udělat z občejný Felicie nebo i Favorita docela slušný auto. A že ho většina z těch co sem píšou mají, jak RV, tak vici i PR je jasný. Přitom nejde o plastovej tůning jak píšeš. Dobrá felda 1,6 se dá koupit za bratru 200 litrů. Za dalších 80-100(podle toho jak se cítím) u ní udělám těžký tuning motoru a výkon je najednou na nějakých 75 kW, dále vyměním tlumiče a pružiny za sportovní(stejně by se musely měnit) litý kolečka nejlépe 15" (pokud už na něm nejsou alespoň 14") a k tomu slušný gumy, dále se dají nový lepší kotouče a destičky, který by se taky musely měnit po koupi auta a je autíčko jako vyšitý případně i s klimou a s užitnými vlastnostmi lepšími než je za tu cenu nová Fabie 1,474 kW :o). Tak co ty "ab" ani tohle se ti nelíbí, já vím Volvo to nikdy nebude, ale každý ho taky nechce, když mu úplně stačí ta vytuněná hezká felda.
  • « 00 Reagovat !

foto

12.08.02  14:39

to oddie: Já pořád propaguju OT64. Kromě toho, že je v tom člověk docela ochráněnej před různejma týpkama, co si svoji nedostatečnou mužnost kompenzujou na silnici, tak to taky umí plavat, což je zrovna v poslední době vlastnost k nezaplacení.

to ladao: Nedávno jsem se podivoval, proč se bavíš s nějakym "a" a sám se zamotám s "b"....
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 12.08.02  14:26

Je fakt až neuvěřitelný, jak jsou některý lidi schopný se vytahovat nějakým svým krámem, bít se za jeho čest a slávu do krve, a stejně tak do krve hanět jiné krámy a jejich majitele... A přitom jsou to VŠECHNO jen blbý spotřební plechovky, a nic víc. To si fakt někdo myslí, že když má Volvo, nebo Mercedes, že je nějakej nadčlověk??? * nějaký... i když mám dojem, podle toho, jak to někdy na silnicích vypadá, že si na tyhle "nadlidi" místo současné plečky asi brzo pořídím Defendera nebo něco na ten způsob.
  • « 00 Reagovat !

foto

12.08.02  14:23

to: "b" a proč je to "b" stejně veřejný jako "a" ?? Jsi ty pořád stejná osoba, nebo je vás "a" víc ? :o))) Přiznej alespoň tohle ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto

12.08.02  14:01

to b: Klidně si ti svoji pikslu ve zdraví užívej a do tý doby, než se ti to posere se klidně opájej iluzí volvo-kvality. Já taky nemám feldu, ale nevím, proč bych se měl posmívat jejich majitelům za to, že si ji chtěj trochu vyšperkovat. Debilní úpravy si dělaj lidi na různejch autech, onehdy jsem viděl mercedesa s křídlem, že jsem se málem po.... smíchy a naopak jezděj feldy, kterejm to docela sluší.
  • « 00 Reagovat !

foto

12.08.02  14:00

ladao> No, zni to logicky, ze mi neveris :-)). Jezdi nas v CR s timto autem malo... Ja nejdriv Volvo nechtel, ale jestli vis jak ted volvo prodava auta, ze za tebou prijedou az domu, nechaji te svezt... no, a ja se do toho auta zblaznil a koupil si ho...predtim jsem mel opel omega 3.0MV6... Ja si dal "b" schvalne, protoze jsem videl, jak nesnasite "a", tak me napadlo hned toto. A jinak nemam zapotrebi nekoho presvedcovat co mam a co nemam...Ted se tesim na tu novou S60 R, ale ta bude asi hoodne draha...:-((
  • « 00 Reagovat !

foto

12.08.02  12:08

Hele ty anonyme "b" a to ti máme věřit. Beztak si vozíš zadek v Junioru nebo ve starým Žigulíku a tady hážeš ramena. Kdyby jsi měl kapku rozumu, tak si alespoň dáš nick "Volvo S60 T5" a vypadá to hned jinak a můžeš tady oblbovat :o))) teda jestli ti na to někdo skočí :)
  • « 00 Reagovat !

foto

12.08.02  12:00

tomcat > to bude asi taky tim, ze tohle auto (Volvo S60 T5) se nepouziva jako stehovak a tenisovou raketu a dve tasky tam nalozim vzdycky... vzadu nikoho nevozim, takze tohle pro me take nebylo kriterium az tak podstatne. Jen musim souhlasit, ze ta cena je celkem vyssi nez za feldu ;-), ale za kvalitu se holt plati... jinak nic ve zlym, preji vsem hodne stastnych kilometru s vasimi milacky...
  • « 00 Reagovat !

foto

12.08.02  11:50

b> Teda ja mam "jen" octavia RS (ted uz upravenou chipem, takze frci jako vztekla), ale souhlasim s tebou, je strasne legracni pozorovat oplastovanou felicii jak se "*" po nasich silnicich... obzvlaste ten "zatah" pri predjizdeni a v zatackach... Jinak ale s feldou jsem taky jezdil a je to dobry auto, pokud je clovek nenarocny...
  • « 00 Reagovat !

foto

12.08.02  11:40

to b: To máš asi takhle: někomu příjde nepochopitelný tunit feldu, jinej zase kroutí hlavou, jak někdo může vyšpulit skoro 1,5 melounu za auto, co má místo na zadních sedadlech tak zhruba na úrovni oktávky, kufr, ve kterym se skoro nic nedá odvézt a žere jako kráva.
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…