Škoda Felicia TUNING

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > ŠKODA Felicia

• « 00 Reagovat !

foto

28.11.02  04:07

« Re: Zima je tady

Jo vici, je to přesně tak jak myslíš. Vyšlo by i 6-7 mm. Já jsem se ale rozhodl pro 5 mm. Pokud jde o blatníky tak vzhledem k tomu, že vím zhruba co máš za kola, tak nevím nevím ...
  • « 00 Reagovat !

foto

26.11.02  09:26

PR: takze na podlozkach mas udelane osazeni pro disk nebo se to jeste vejde na osazeni puvodni (coz pochybuju)? asi bych dal taky neco do zadu, asi tez 5mm+- ale nevim jak by se vesly kola do blatniku:o((
  • 00 Reagovat !

foto

22.11.02  23:29

« alu kola na zimu

Prodám AEZ ECCO(7-mi paprskové) 6x14 ET 38 4x100, vhodné na zimu za 8000 Kč (perfektní stav, pův. cena 12000 Kč)a k tomu zdarma letní pneu YOKOHAMA 195/45 na dojetí cca 5mm vzorek (jsou na těch discích, pův. cena 14000 Kč), benes.vac@tiscali.cz,605 149 072
  • « 00 Reagovat !

foto

21.11.02  21:54

Delší šrouby jasně. Nejsem sebevrah!!! Dozadu jsem dal šrouby určené na Al. kola. Jsou o 7 mm delší než obyč. takže je tam ještě 2 mm navíc proti sériovému provedení. Na středícím osazení je přesazení ven cca o 5 mm takže v téhle kombinaci s 5 mm podložkami je 100 % zajištěné vystředění kola. Stejně jako u sériového provedení.
  • « 00 Reagovat !

foto

21.11.02  11:48

Polarisky taky chvalim!:o) Vzadu mas kvuli tem podlozkam delsi srouby?
  • 00 Reagovat !

foto

20.11.02  13:52

« Chcíplotina

Nějak to tu chcípá jako motor 1.3/40kW.
  • 00 Reagovat !

foto

09.11.02  19:43

« Zima je tady

Čaues! Po delší době Vás zdravím a koukám, že to tady těžce chcípá. Tak jsem přehodil zimní kola na sériových discích a auto je úplně jiné. Designově je to hrůza. Kola mi připadají hrozně uzoučká a vražená dovnitř jako u "poláka" (a to jsem vzadu nechal podložky po 5 mm. O stabilitě vůbec nemá cenu se bavit. Jo a co mám za zimní pneu já? Asi budete zklamaní. Barum Polaris. Říkejte si co chcete. Jezdil jsem je už minulou zimu a nemůžu říct křivého slova.
  • « 00 Reagovat !

foto

31.10.02  09:32

« Re: Zimní pneu

To bych Ti přál Klebery. Ty už snad byly sjetý když jsem je tam dával :-) Nicméně je pravda, že brzo nazouvám a pozdě sundávám.....
    PTD
  • « 00 Reagovat !

foto

30.10.02  08:16

Tak tyhle Dunlopky jsem měl vloni a nijak mě nepřesvědčily, kromě toho, že se rychle sjely.
  • « 00 Reagovat !

foto

29.10.02  11:54

Ty Klebery mám "KrisAlpy 2" v 175/65/14 a je to jakž takž. Lepší jak Barumky, ale oproti letním gumám to vůbec nesedí. Navíc kvůli vyššímu profilu je to auto větší kača. PTD
  • « 00 Reagovat !

foto

29.10.02  08:33

tak presne tyhle dunlopy uz nikdy nekoupim
  • « 00 Reagovat !

foto

28.10.02  13:30

Já jsem na Feldu koupil už podruhé zimní Dunlopy Wintersport M2 v rozměru 165/70R13 a naprostá spokojenost
  • « 00 Reagovat !

foto

25.10.02  08:40

taky jsem koupil Micheliny. Oproti 1500 za Dunlop se mi 1800 za Michelin nezda az tak smrtelna rana..:o)
  • « 00 Reagovat !

foto

24.10.02  20:43

Dlouho jsem váhal, chtěl jsem dát Uniroyaly, které voni v testech byly na vrcholu. Ale po shlédnutí letošních testů od ADACU jsem si objednal Michelin Alpin, které kralovaly ve všech disciplínách. Jsem na ně zvědavej. Kdyby byl rozdíl v kvalitě stejnej jako je rozdíl v ceně tak by to bylo super. Ha,Ha.
  • 00 Reagovat !

foto

24.10.02  10:13

« Zimní pneu

Včera jsem přezul na zimní pneu 175/65/14 na original hliníkáče. Dal jsem loňské Klebery. Nesedí tak jak letní Conti, ale furt lepší než sjeté letní. Mají vyšší profil, takže auto je větší kača, ale jinak OK. Co dáte Vy ostatní na zimu? PTD
  • « 00 Reagovat !

foto

19.10.02  11:07

« Re:

Zrovna co týče teploty oleje u Felicií tak to ti VAG neukáže. A pokud nemáš dílenské příručky k VAGU na každý jednotlivý motor, nebo pokud neznáš jednotlivé kódy tak si s ním ani nějak nepohraješ.
    Takže pro běžného i tuningového motoristu téměř k ničemu.
  • « 00 Reagovat !

foto

18.10.02  09:39

« Re: [nula]ctavie

A proč ty jsi [nula]ctavie? No vážně mě překvapuje, že to nikoho nezajímá, čtení závad, charakteristik, průběhů motoru, málokdo má volný notebook, i když dnes už frčí TabletPC (to je takové placatá A4, no ale asi ne u lidí přes auťáčky? A také, kolik lidí umí aktivovat a co, hlavně využít servisní menu svého mobilu, DVD Playeru a dalších roztodivných hraček? No uvidíme, zda bude někdo chtít/umět něco říct k tématu OBD-ii (na můj mail).
  • « 00 Reagovat !

foto

18.10.02  07:18

« Re: to Petr

Ještě zbývají nějaké rubriky, kam jsi ten předchozí příspěvek zatím nenalepil... Asi nikdo nemá zájem...
  • 00 Reagovat !

foto

18.10.02  00:00

« Bez nadpisu

Pánové, zabýval jste se někdo možností diagnostiky svého auta? Existuje možnost připojit notebook a volným (shareware) programem (VW, Seat, Audi, Skoda) sledovat veličiny, které posílá motor. Problém je jen v kabelu, obchodníci za samotný kabel chtějí 6500 Kč (www.pc-autodiagnostika.cz/cenik.html a www.pc-autodiagnostika.cz/galerie.html) - tento kabel se nechá vyrobit tak za 400 Kč, problémem je jen 16pin. konektor OBD-II, který nelze v ČR sehnat.

Proto se ptám, je schopen někdo sehnat tento konektor nebo tento celý kabel za rozumný peníz? A pokud ne, byl by zájem? Dle předběžných informací svých obchodních partnerů bych dokázal nechat zakázkově vyrobit sérii cca 10+ kabelů (s profi konektorem z USA, jinak se v ČR dělají z moduritu) v kusové ceně cca 1900 Kč.

Takže co, byl by zájem resp. je někdo schopen za podobnou cenu mi toto toto dodat? 6500 Kč za ten kabel opravdu nedám a bastlit to bez orig. konektoru (konektor udělat z moduritu) nechci.

www.OBDII.com konektor je průmyslový standard a má jej povinně každé auto r.v. 96+, jen ten komunikační protokol a tedy diag. software se liší. Na koncern VW je nejlepší sw VAG-COM.

Proč to zajímá mě? Jelikož mám notebook, proč se nepodívat a nelogovat hodnoty auta za jízdy, třeba teplotu oleje a přesvědčit se, zda má olej opravdu 150-160°C, jak tvrdí někteří prodejci olejových chladičů apod. Z lognutých hodnot si lze sestavit dobré grafy, vid: viz www.ross-tech.com/vag-com

Tento soft je podle mě, pokud máte notebook (stačí W95, 8MB RAM, 5MB HDD, serial port, 640x480) o dost lepší než samotný malý VAG 1552 a spíše se vyrovná VASu (Siemens). Zatím jsem to neviděl v provzu, ale dle reakcí lidí, co to mají, to funguje dost dobře, ostatně viz stránky výrobce www.ross-tech.com. Reakce a poptávku a nabídku mi pište prosím výhradně do fóra "elekrika a elektronika motorů", zde v tomto fóru to už číst nebudu, případně zájemci pošlete poptávku s uvedením vašeho kontaktu na vcom(zavinac)seznam.cz

• « 00 Reagovat !

foto

14.10.02  06:28

« Re: Sraz autodrom Sosnová

No tak třeba otočený a ještě prolisovaný plecháče na Š120 pro jistotu ještě s podložkama.Troje podložky o síle asi 20mm na jedný nápravě,jak jinak než ocelový.Drsný mračítka v podobě plechu na kapotě zabraňující funkci světel(skoro úplně).Nasávání vzduchu do motoru,který auto zpomalí alespoň o 20 km/h.Stačí ne ?Jinak sraz OK.
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…