Škoda Felicia TUNING
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > ŠKODA Felicia
« Re: problemek (svina smerovka)
Fakt těžko říct. Zkusil bych prohodit relátko za jiné jestli to není relátkem. Taky by šlo zkusit omačkat pojistkový panel jestli tam není někde špatně zaletovaný spoj. Pak už zbývá jenom trasa ke světlům. Fakt blbá závada a kór když jsou mrazy. Hodně štěstí ... -
« problemek (svina smerovka)
Zdravim vsechny, v poslednich dvou mesicich se mi vyskytly nasledujici problemy. (Felda 5/2001) 1) Pri vetsim mrazu mi nejdou rozsvitit svetla jen mi procvakne relatko a nic se nerozsviti (ani svetla ani spinac) vzdy se to povede az tak na potreti. (spinac v palubce???)
2) Coz mne sere vic, pri zamknuti/odemknuti centralu (+ Jablotron Akcent321) mi nahodne zustane trvale svitit smerovka(blinkr). Spravi se to vetsinou zamcenim/odemcenim. Kde bych mel zacit hledat chybu. Dik za radu ktera pomuze, jinak pri hledani zavady zmrznu :o) (nemam garaz). Jinak vsem pekne vanoce.... ROMan -
« Re: katalizator
Předně musíš udat jakou máš Feldu. Kat. bych asi nechal - je to ofiko. do budoucna jednodušší. Pokud jde o rezonátor na středním dílu tak obecně lze říci: u 1.3 střed nechat a u 1.6 střed vyndat. Hlavní ale je, abys od toho nečekal zázraky. V reálu je to rozdíl sotva poznatelný. Poslední upozornění - odstraněním středního dílu se ti výrazně zvedne hlučnost. -
« katalizator
Zdravim!
Mam Skodu Felicia, trochu tunim. Kupil som zadny tlmic remus, a uvazujem aj o vymene stredneho
tlmica. Bolo by dobre vybrat - odstranit aj katalizator pre lepsie prudenie vyfukovych plynov?
Pocul som nazory - VYBRAT, nic sa nedeje, nic sa tym nepokazi ale zlepsi sa akceleracia
a druhy nazor - PONECHAT, pre istotu riadiacej elektroniky. Co mam teda robit? PORADTE
sinatra@pobox.sk -
« Re: Zima je tady
Jo vici, je to přesně vejde se to do původního osazení. Alespoň mě na mojí feldě (podložka je bez extra osazení - jen mezikruží). Vyšlo by i 6-7 mm. Já jsem se ale rozhodl pro 5 mm. Pokud jde o blatníky tak vzhledem k tomu, že vím zhruba co máš za kola, tak nevím nevím ... -
« alu kola na zimu
Prodám AEZ ECCO(7-mi paprskové) 6x14 ET 38 4x100, vhodné na zimu za 8000 Kč (perfektní stav, pův. cena 12000 Kč)a k tomu zdarma letní pneu YOKOHAMA 195/45 na dojetí cca 5mm vzorek (jsou na těch discích, pův. cena 14000 Kč), benes.vac@tiscali.cz,605 149 072 -
« Re: Zima je tady
Delší šrouby jasně. Nejsem sebevrah!!! Dozadu jsem dal šrouby určené na Al. kola. Jsou o 7 mm delší než obyč. takže je tam ještě 2 mm navíc proti sériovému provedení. Na středícím osazení je přesazení ven cca o 5 mm takže v téhle kombinaci s 5 mm podložkami je 100 % zajištěné vystředění kola. Stejně jako u sériového provedení. -
« Zima je tady
Čaues! Po delší době Vás zdravím a koukám, že to tady těžce chcípá. Tak jsem přehodil zimní kola na sériových discích a auto je úplně jiné. Designově je to hrůza. Kola mi připadají hrozně uzoučká a vražená dovnitř jako u "poláka" (a to jsem vzadu nechal podložky po 5 mm. O stabilitě vůbec nemá cenu se bavit. Jo a co mám za zimní pneu já? Asi budete zklamaní. Barum Polaris. Říkejte si co chcete. Jezdil jsem je už minulou zimu a nemůžu říct křivého slova.