Škoda Felicia TUNING
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > ŠKODA Felicia
-
« Zima
Je zima a asi nikdo s Feldama v zimě nejezdí. Já jezdím a jen tak mimochodem jsem přepnul PP z venkovní teploty na průměrnou spotřebu a uviděl jsem zajímavé číslo: 11,9 tak jsem si řekl, je zima, trochu to baští.....:-) Je pravda že většinu jsem najel po dálnici tak se není co divit. Jednou jsem měl i průměrnou spotřebu na 200km 14,4 takže to zas není tak zlý. A co vy ostatní? jak se vám jezdí v zimě? -
« KOMERCE Prodám Škoda Škoda Felicia GLX
Prodám vůz Škoda Felicia GLX. Najeto: 105 tisíc kilometrů. Barva: modrá. POZOR jezdí legálně na LPG. Výbava: alarm, centrál, elektrické stahování oken, sportovní volant Dino (výrobce MOMO) + původní volant, sportovní pedály, střešní okno, construct, sportovní tlumiče Škoda HP, sportovní nerezový výfuk škoda + nový středový díl s katalyzátorem, lyžina pod motorem, tažné zařízení, rozpěra tlumičů, zadní horní spoiler, přední sportovní maska + původní předám, hliníková 14“ kola škoda, plechová 13“ kola s novými zimními pneumatikami NOKIAN, 6x reproduktory, nové 5 dveře a přední blatníky. Pěkný stav, super vzhled, super jízdní vlastnosti. Cena k jednání 110 tis.Kč. Při rychlém jednání SLEVA. Více na telefonu: 608 268 608. Foto na [odkaz] -
« Jake podlozky na Felicii
Nazdar tuneri. Mamk dotaz jestli ma nekdo vyzkousene jake maximalni podlozky se daji pouzit na Felicii r.v. 95 kdyz ji mam obutou na 185/60 R14. Na leto budu davat na predek 185/55 ale to uz asi neni rozhodujici. Samozrejme myslim jake podlozky maximalne tak aby koly nedrhly o blatniky.
Diky beavis -
« Nasavac
Kupil so na feliciu (starsi typ) nasavac na prednu kapotu (kryt kurenia-SPORT). Odspodu ma po obvode nalapenu obojstrannu pasku, ktorou sa to lepi na kapotu. Nemate s tym nejake skusenosti ci sa mi to po case nezacne odlepovat, ci nie je lepsie to prilepit napr. silikonom (lepil som s nim mracitka a drzi to ako slak) alebo je ta paska dostatocne kvalitna a cosi vydrzi.
Vdaka -
« Re: problemek (svina smerovka)
Fakt těžko říct. Zkusil bych prohodit relátko za jiné jestli to není relátkem. Taky by šlo zkusit omačkat pojistkový panel jestli tam není někde špatně zaletovaný spoj. Pak už zbývá jenom trasa ke světlům. Fakt blbá závada a kór když jsou mrazy. Hodně štěstí ... -
« problemek (svina smerovka)
Zdravim vsechny, v poslednich dvou mesicich se mi vyskytly nasledujici problemy. (Felda 5/2001) 1) Pri vetsim mrazu mi nejdou rozsvitit svetla jen mi procvakne relatko a nic se nerozsviti (ani svetla ani spinac) vzdy se to povede az tak na potreti. (spinac v palubce???)
2) Coz mne sere vic, pri zamknuti/odemknuti centralu (+ Jablotron Akcent321) mi nahodne zustane trvale svitit smerovka(blinkr). Spravi se to vetsinou zamcenim/odemcenim. Kde bych mel zacit hledat chybu. Dik za radu ktera pomuze, jinak pri hledani zavady zmrznu :o) (nemam garaz). Jinak vsem pekne vanoce.... ROMan -
« Re: katalizator
Předně musíš udat jakou máš Feldu. Kat. bych asi nechal - je to ofiko. do budoucna jednodušší. Pokud jde o rezonátor na středním dílu tak obecně lze říci: u 1.3 střed nechat a u 1.6 střed vyndat. Hlavní ale je, abys od toho nečekal zázraky. V reálu je to rozdíl sotva poznatelný. Poslední upozornění - odstraněním středního dílu se ti výrazně zvedne hlučnost. -
« katalizator
Zdravim!
Mam Skodu Felicia, trochu tunim. Kupil som zadny tlmic remus, a uvazujem aj o vymene stredneho
tlmica. Bolo by dobre vybrat - odstranit aj katalizator pre lepsie prudenie vyfukovych plynov?
Pocul som nazory - VYBRAT, nic sa nedeje, nic sa tym nepokazi ale zlepsi sa akceleracia
a druhy nazor - PONECHAT, pre istotu riadiacej elektroniky. Co mam teda robit? PORADTE
sinatra@pobox.sk -
« Re: Zima je tady
Jo vici, je to přesně vejde se to do původního osazení. Alespoň mě na mojí feldě (podložka je bez extra osazení - jen mezikruží). Vyšlo by i 6-7 mm. Já jsem se ale rozhodl pro 5 mm. Pokud jde o blatníky tak vzhledem k tomu, že vím zhruba co máš za kola, tak nevím nevím ...
Přihlásit se • Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!