Škoda Felicia TUNING
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > ŠKODA Felicia
-
« Re: vzduchovy filter - uprava
Autotuning, to jsou hezký fotky, hrozně moc reklamy na snobácký tuning firmy a texty k článkům jsou minimálně v 70% jen škoda papíru. Kdyby bylo víc fotek jen se základními (hodnotnými) údaji by hodnota časopisu byla určitě větší. Sorry ale už musím končit jdu vyhodit filtr (úplně) a taky otočit disky ... -
« Re: vzduchovy filter - uprava
je to skvely casak, po hoodne dlopuhe dobe sem si tohle cislo koupil. ta zlata felda je krasna, ale jinak, treba co se tyce motoru atd to bude tezky bastl. a ma 100k a 140 kroutak? kraasa:o))))
a ted vazny dotaz, jak moc se u fava, ktere ma zadni napravu uzsi tusim o 35mm (felda taky?) projevi vyrovanni tohoto handicapu, pripadne rozsireni na jeste vic nez je v predu? -
« Zima
Je zima a asi nikdo s Feldama v zimě nejezdí. Já jezdím a jen tak mimochodem jsem přepnul PP z venkovní teploty na průměrnou spotřebu a uviděl jsem zajímavé číslo: 11,9 tak jsem si řekl, je zima, trochu to baští.....:-) Je pravda že většinu jsem najel po dálnici tak se není co divit. Jednou jsem měl i průměrnou spotřebu na 200km 14,4 takže to zas není tak zlý. A co vy ostatní? jak se vám jezdí v zimě? -
« KOMERCE Prodám Škoda Škoda Felicia GLX
Prodám vůz Škoda Felicia GLX. Najeto: 105 tisíc kilometrů. Barva: modrá. POZOR jezdí legálně na LPG. Výbava: alarm, centrál, elektrické stahování oken, sportovní volant Dino (výrobce MOMO) + původní volant, sportovní pedály, střešní okno, construct, sportovní tlumiče Škoda HP, sportovní nerezový výfuk škoda + nový středový díl s katalyzátorem, lyžina pod motorem, tažné zařízení, rozpěra tlumičů, zadní horní spoiler, přední sportovní maska + původní předám, hliníková 14“ kola škoda, plechová 13“ kola s novými zimními pneumatikami NOKIAN, 6x reproduktory, nové 5 dveře a přední blatníky. Pěkný stav, super vzhled, super jízdní vlastnosti. Cena k jednání 110 tis.Kč. Při rychlém jednání SLEVA. Více na telefonu: 608 268 608. Foto na [odkaz] -
« Jake podlozky na Felicii
Nazdar tuneri. Mamk dotaz jestli ma nekdo vyzkousene jake maximalni podlozky se daji pouzit na Felicii r.v. 95 kdyz ji mam obutou na 185/60 R14. Na leto budu davat na predek 185/55 ale to uz asi neni rozhodujici. Samozrejme myslim jake podlozky maximalne tak aby koly nedrhly o blatniky.
Diky beavis -
« Nasavac
Kupil so na feliciu (starsi typ) nasavac na prednu kapotu (kryt kurenia-SPORT). Odspodu ma po obvode nalapenu obojstrannu pasku, ktorou sa to lepi na kapotu. Nemate s tym nejake skusenosti ci sa mi to po case nezacne odlepovat, ci nie je lepsie to prilepit napr. silikonom (lepil som s nim mracitka a drzi to ako slak) alebo je ta paska dostatocne kvalitna a cosi vydrzi.
Vdaka
Přihlásit se • Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!