Škoda Felicia TUNING

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > ŠKODA Felicia

• 00 Reagovat !

foto

20.10.05  15:04

« výfuk

Vlastní zkušenost pro majitele Felicii 1,3 MPI : místo středního dílu mám jen trubku, je to super. Auto je o dost živější a není hlučné (zadní díl zůstal). mohu jen doporučit. Viděl už dělané střední díly bez tlumiče v Revilu HK, cena cca 600,- Kč.
  • « 00 Reagovat !

foto

20.10.05  13:12

« Re: Re: Re: Re: Re: Zvuk výfuku.

Neboj, kdy bude nejhůř, Accept to přehluší !! o:))
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 20.10.05  13:02

« Re: Re: Re: Re: Zvuk výfuku.

Pak vřele doporučuji Spasmoveralgin na bolení hlavy! I když ten se prý už nevyrábí, škoda... ;-)
  • « 00 Reagovat !

foto

20.10.05  10:39

« Re: Re: Re: Zvuk výfuku.

Ale kdeže, nezměním. Já ten zvuk prostě miluju. o:))
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 20.10.05  10:36

« Re: Re: Zvuk výfuku.

Od někoho si takové auto s "blumlem" půjč a zkus s ním třeba ujet trasu byť jen 200 km v jednom tahu. Pravděpodobně změníš názor!
  • « 00 Reagovat !

foto

20.10.05  09:59

« Re: Zvuk výfuku.

Uznávám, že máš možná pravdu. Ale já ten bruml prostě chci. Tak asi tak.
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 19.10.05  08:01

« Re: Zvuk výfuku.

Tento motor (1,6 MPI) s deklarovanými 55 kW na brzdě obvykle vykazuje cca 65 kW, takže "téměř" 90 kobylek. Když už, tal bych nechal vyměnit vačku, upravit ŘJ, svíčky Denso Iridium a bavlnu K/N do boxu, svody, event. snížit hlavu a vyleštit kanály. Jinak bych na výfukový systém nešahal, neboť výsledkem sice může být "ohromující" zvuk/hluk, ale také podstatně horší průběhy křivek výkonu a točáku. Kromě toho jsou to v každém případě naprosto vyhozené peníze!
  • 00 Reagovat !

foto

19.10.05  00:55

« Zvuk výfuku.

Dobrý den. Před měsícem jsem zakoupil Feldu 1,6 MPI. V tomto auditku jsem našel kvanta super rad na tunění tohoto auta, díky za ně všem přispěvovatelům. Pochopitelně první úprava začíná ŘJ + vačka od Mr. Cimbu. Potom výfuk, al disky, sání, HP stav. tlumiče atd. atd. Dle příspěvku usuzuji, že vykopnout katik a střední tlumič nemá asi moc cenu. Původně jsem to zamýšlel. Ale teď k otázce zadního tlumiče. Všechny značkové tlumiče jsou na tom s přidáním výkonu podobně. ( minimální, ale hodí se...hehe ) Nikde ale nemohu sehnat zvuky sport. výfuků. Pakliže s výkonem jsou na tom +- stejně, je pro mne zvuk prvořadý. Netušíte, kde by se něco takového dalo sehnat ? Nerad bych vyplázl škvarky a pak poslouchal nakřáplou plechovku, když tam chci dunivé hluboké brum brum !! >:D Předem se všem omlouvám za trapnou otázku, ale jsem tuňák začátečník. :-! Rád bych z toho auta udělal nenápadného žraloka, kde kromě al disků a výfuku nebude zvenčí vidět nic. Nenápadné auto se slušným motorem ( 100 kobylek ), to byl vždycky můj sen !! :D
  • 00 Reagovat !

foto

24.03.04  18:12

« Brzdy Ferodo

Jinak jsem koukal že na SportMotoru prodávají sportovní brzdy na Felicii (destičky+vrtané kotouče) od Feroda. Vypadá to docela zajímavě tak nevím jestli do toho jít o co to bude lepší. Máte s tím zkušenost nebo názor? Je pravda že na brzdách by se dalo vylepšovat, i na nových sériových destičkách a kotoučích to není při lehce vyšším zatížením ono :-)
  • 00 Reagovat !

foto

24.03.04  17:56

« Re: 14" kola

OK, díky. Vypadá to asi že co na obvodovou velikost jsou vlastně 13" 165/70 asi nastejno co 14" 175/60. Zkusím to tam tedy nacpat.
  • « 00 Reagovat !

foto

23.03.04  20:35

« Re: 14" kola

Pokud to nebude nějaké extrémní ET tak no problem. Původně montované 5.5x14" ET 42 půjdou 100% a vyzkoušené i 6x14" ET 45 jdou taky.
  • 00 Reagovat !

foto

19.03.04  17:27

« 14" kola

Zdravím, měl bych dotaz: mám na Felicii tlumiče HP sporting produkční (sada bez pružin) a chci tam na léto hodit 14" kola 175/60. Jenže teď když tam mám obyčejné 13" 165/70 tak jsou mezi miskou tlumiče a pneumatikou jen asi 2cm místa, tak nevím jestli se tam ty 14" vejdou. Máte s tímhle někdo zkušenost? Díky.
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 12.03.04  10:47

« Zajímavé pojednání o tuningu

• « 00 Reagovat !

foto

08.03.04  08:34

« Na prodej

Podarilo se mi koupit origo fabricke el. stahovani prednich oken na Feldu, fungl nove, chybi jen kabelaz a spnace. Bohuzel se mi to do Fava nevejde :o(( Takze jsou na prodej - vici@centrum.cz
  • 00 Reagovat !

foto

03.03.04  08:37

« Bez nadpisu

Nenavidim lidi kteri zastavi na cervene a stoji na brzde to taky nechapu. Ale kdyz na ni slapnu tak jsem rad ze to trochu " obtezuje". Snazim se zabrzdit a pustit pedal a dat rucni brzdu.
  • « 00 Reagovat !

foto

02.03.04  07:46

« Re: tuning Skoda felicia : svetla

poriz: Dekuji ti za skvělá světla. Nevím jak ty, ale já v noci po městě miluji jezdit za škodovkama a VW autama. To, že mají Fabie pěkně nahovno přední světla, to tu asi řešit nebudeme. Ale to, že jak Felicie, tak i ostatní koncernové vozy, mají zadní světla jak na sibiř do nejhorší váníce, to je pravda. A ty si k tomu ješte spřáhneš mlhovky... Co blbneš? Už tak ti to svítí jak druhé slunce a ty to ještě přikouříš. Jsi dost bezohledný.
    Doufám, že ti brzy shoří kabely.
  • 00 Reagovat !

foto

01.03.04  11:43

« tuning Skoda felicia : svetla

Dlouho jsem o tom premyslel a nakonec jsem to uskutecnil. Vytunil jsem si zadni svetla na felicii. Udelal jsem si malou kravinku. Protoze nëmam treti brzdve svetlo udelal jsem si ctvrte, jestlize slapnu na brzdovy pedal rozviti se mi i zadni mlhovka, takze mi sviti ctyri svetla. hezke ne. :D
  • 00 Reagovat !

foto

04.08.03  01:08

« archiv

Ludia snazte sa, uz nikdy ziadny archiv!!!
  • 00 Reagovat !

foto

07.07.03  06:28

« 1,6 74kW

Dekuju PR a davidz za radu a odpovědi.
  • « 00 Reagovat !

foto

05.07.03  07:56

« Re: 1.6.SR 74 kW do Feldy

Jak píše davidz. Stačí jen drobnost : vyměnit celý motor včetně celého příslušenství a elektriky a v neposlední řadě nebude pasovat ani převodovka takže i tu, ale pak to zase nepůjde na poloosy. Takže je to jednoduché - prostě zvolit jinou cestu. Tou je kvalitní SW+vačka (ev.i KN) v nejvyšší kvalitě bratru cca 15 tis. a bude to jako sériová 1.6SR (ba i v lecčem lepší). Životnost je naproto OK a servisní nároky v podstatě nezměněny - nevidím v tom problém. Vím o čem mluvím.
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…