Peugeot 307
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Peugeot
"-- skrytý --" 10.06.02 12:57
« Re: 307...vibrovanie volantu
repraky su original uchytene !!na tom plastovom obklade!!, na nicom inom. su papierove a vazia asi 20g. preto to cele hrka, rezonuje a hra, ako hra.
ja som tam daval hertz, do zadu koaxial 13cm, do predu komponentnu sadu, stredobasy 16cm a vyskace hore. inac dalsi problem pri ozvucovani je ten, ze kedze zadne repro hraju do noh, je jedno, ci ich tam mas, alebo nie. pokial chces zvuk aj vzadu (ale pomoze to aj tomu v predu), musis dat repro bud do plata, alebo do dveri vyssie, co by ale bol dost brut zasah, takze radsej to plato. -
« Re: 307...vibrovanie volantu
Panove, taky bych se s vami rad sesel. Ale vzhledem k tomu,ze jsem v Praze a nebo v Plzni, je to asi nerealne.
Kdyz jsem se ptal chlapiku od Peugeota v Plzni, tak o podobne zavade nevedeli. Takze to asi nebude uplne bezne.
Co se tyka pazvuku, neni to tak zle. Svadim vetsinu na ukotveni zadnich repraku. Mkral, tys je menil, ze? Jak je to tak udelane? Ze to lezi civkou primo na plechu? Cos tam daval misto originalu? -
"-- skrytý --" 10.06.02 10:46
« Re: 307...vibrovanie volantu
to ladislavko: u mna toho uz moc nenapocuvas, pretoze ta mam instalovane audio, pocas coho boli dvere odlmovane a podobne, zamky boli doladovane, pripadne vymenene, takze co sa tohoto tyka je vsetko poriesene. az teda na jeden este, to je zapadka operadla lavej zadnej sedacky. -
Lubos.1 10.06.02 10:14
mkral>
Neskusal som prakticky ziadnu inu, ale to vibrovanie je take vyrazne, ze si to musi vsimnut kazdy, kto ide aspon minutu po dialnici. Okrem toho je to vec, ktora by kazdemu vadila a asi by to nenechal iba tak, bez kontroly v servise. Mozno sa mylim, ale pochybujem, ze by nas bolo s tym vibrovanim az tak vela. Pytal som sa na to aj v servise, a tam mi povedali, ze sa na to nestazoval okrem mna a jedneho cloveka nikto. Ten druhy si mozno bol ty. :)

Mal som meeting...
Nemozem sa ti nikde dovolat, brnkni este raz.