Peugeot 307
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Peugeot
"-- skrytý --" 16.07.02 10:53
« Re: Chladici kapalina
aky mas motor? ja mam 1.6, od kupy bola machula vytekajuca spod hlavy valcov. vcera som to ukazoval v servise, garancnemu technikovi sa to nezdalo, ze sa na to pozru (aj ked v inom servise mi povedali, ze to moze byt novotou a zatial kaslat na to). mam 22t, 7 mesiacov, voda je na spodnej ciare. napisem po tej prehliadke, co na to povedia, idem buducu stredu. -
« Chladici kapalina
Mam dotaz na vsechny kdo maji P307. Mam to auto 8 mesicu, a vcera jsem koukal ze obsah chladici kapaliny je cca. v polovine nadrzky. Najeto mam neco kolem 6tis. prijde mi ze ten ubytek je nejaky velky obavam se aby to nekde neunikalo. Mate nekdo podobne zkusenosti? -
Lubos.1 16.07.02 08:37
« Re: P307 a vibracie volantu
to mkral>
Neviem, ale mozno su vadne serie pneumatik. Vyrobca doporucil kupit Micheliny, na ktorych sa k nam 307 nedovaza. Davam tomu tak 5%, ze by to mohlo pomoct, viac nie.
Ale nieco na tom mozno bude, lebo pneu tiez nie su zadarmo a vcera boli specialne kupene :) -
« Re: A mam po starostech :-((
Co to ? Na Jížním Městě bydlím já. Hmm jinak je příjemný vědět, že je construct na nic... Chjo :-( No asi je nejlepší mít zamykání řadičky a k tomu ještě GSM detektor. Nicméně když nad tím tak přemýšlím, tak ten kdo dokáže šlohnout takhle zabezpečený auto tak si asi nosí i rušičku... Mimochodem myslíš, že odjelo po vlastní ose, nebo ho někdo naložil na odtahovku ? -
« A mam po starostech :-((
Panove, mam "po starostech". Dnewska v noci mi totiz auto v Praze ukradli. Mel jsem tam Construct, ale nic platno. Je pryc. Ted se rozmyslim, jaky koupim novy auto. Rad bych znova 307, vyhovovala mi a nemel jsem s ni vase problemy, ale asi to bude neco jineho. Jeste nevim. Takze vam preju vetsi stesti.

No, bylo mi doporuceno, abych si nechal dal Lo-jack. stoji to snad 6 tis. rocne, ale zase mas o to levnejsi pojistku, takze je to jedno. Pres satelit hned vedi, jestli s tim nekdo neporavnene jezdi a jsou schopni ho najit. Takze pristi auto to asi bude mit.
Pojisteny samozrejme bylo, pac bylo na leasing. Uvidime, kolik si srazi z amortizace a kolik strhne leasingovka. Kdyby pockali jeste rok, tak uz se to skoro i vyplati ;-).