Renault THALIA

Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Renault

• « 00 Reagovat !

foto matuS

matuS 23.06.01  10:00

« Re: Servisne prehliadky

pche, ten tapacirung ta predsa chrani pri naraze zozadu pri 100km/h!!!
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 22.06.01  18:46

jaj boze. este si asi nevidel novu hondu civic sedan 1.6 VTECII? tiez nema tapacirung? naco, ked je to trojpriestorova karoseria? podla teba je asi aj ta honda sracka ;)
  • « 00 Reagovat !

foto

22.06.01  17:12

« Re: To: LadaH

Tak jsem si dneska Thalii obhlid a sednul do ni! Vzdyt je to docela prijemny a utulny auticko! Mne se libi, fakt sice je, ze je vzadu malo mista, ale to mne prislo i v Lagune! Pro rodinu s mensima detma akorat!
  • « 00 Reagovat !

foto

21.06.01  21:47

Kazdy si koupi auto, ktere se mu libi a ktere mu vyhovuje! Navic Thalia je hodne cenove prijatelna a dobre vybavena, za tu cenu asi lepsi auto nesezenes!
  • « 00 Reagovat !

foto

21.06.01  21:42

Ze sa za nim baby otacaju aj ked je .... :-))
  • « 00 Reagovat !

foto

21.06.01  16:06

to iggy: Teraz neviem, myslis ze sa ladoviH leskne alebo ze sa mu neleskne?
  • « 00 Reagovat !

foto

21.06.01  15:54

« Re: ELF Evolution SXR 5W30

to luf: Tiez som nanho kukal, ale ja vidim vzdy skorej cez tu velkost - proste odzadu ak vies co tym myslim (nebudem sem predsa pisat sproste slova alebo blbe narazky na baby). No proste mna zobralo skorej ked som sa postavil k focusu. Dekel kufra som mal vo vyske prs (to je nad bruchom - co sa mi s vekom zmensuje) (a brucho to je to pod tymi prsiami co sa mi zase zvacsuje - to len pre ladaH aby vedel o com sa bavime) ... teraz mam len strach ci to ma tapacirovany ten dekel, ale myslim ze sa to rychlo dozvieme :-)
  • « 00 Reagovat !

foto

21.06.01  15:47

to LadaH: budem komentovat len co sa komentovat oplati, takze: 1/ nie thalia sa mi nepaci ani trosku - ma malo dveri. Auto zacina od piatich. :-) 2/ nech napises co chces o tom aka je skareda, pozri sa kolo sa ich predalo a uvidis za predsa len najde niekto konu sa paci - ja to tiez posudzujem od zadu, ale su taki zo na to kukaju odpredu :-). 3/poznam viacej aut s plechovym kufrom v ovela vyssej cenovej skupine aj ked teda tazko hovorit o autach ked nemaju tie piate dvere
  • « 00 Reagovat !

foto

21.06.01  12:58

« To: LadaH

Ta posledna veta je Tvoja osobna skusenost? :-))
  • « 00 Reagovat !

foto

21.06.01  10:01

Ty si naozaj tvrdy YYY,paci sa ti kufor bez
    tapecirunku a z prepazkou ,mne sa to javi dost
    ubohe!A baby sa otoci za tim co sa blizka!!Hoci tam sedi * ako .....!
  • « 00 Reagovat !

foto

21.06.01  09:29

to yyyy: Sorry, jedno take auto milujem - Megane Classic je podla mna nadherny :-)
  • « 00 Reagovat !

foto

21.06.01  09:27

to jurom: Nepoznam, ale ta cena je celkom dobra. To je plna syntetika alebo co?
    to yyyy: Suhlas, moja svagrina miluje Thaliu a Clio sa jej az tak moc nepaci. Mne osobne ten prilepeny kufor Thalie vadi, ale ziadne auto, co bol urobeny sedan z HB sa mi nepaci.
  • 00 Reagovat !

foto

21.06.01  08:08

« ELF Evolution SXR 5W30

Ma niekto prakticke skusenosti s tymto olejom ? Cena je cca 290 Sk/l, je certifikovany Renaultom pre vacsinu motorov, spotreba paliva by sa mala znizit v hraniciach 4,2 - 10% (podla druhu jazdy), splna normy ACEA A1-98, A3, API SJ. Chcem ho naliat do 1.4 16V.
    Resp. ake oleje pouzivate vo svojich Renaultoch, ake mate skusenosti ?
  • « 00 Reagovat !

foto

20.06.01  13:47

to ladah: To je len alen tvoj sukromny pocit. Baby sa z toho idu posrat. ... Ale nic si z toho nerob, keby baby vedeli co je pekne tak sa na nas nikdy v zivote nepozru. No ... teda ... teraz sa musim ospravedlnit tym co sa maluju, pomaduju, lestia alebo holia viac ako 2x do tyzdna :)
  • « 00 Reagovat !

foto

20.06.01  11:19

Opravdu nekdo z vas kupil tuto sracku!Kufor je
    ako z ineho auta spatne napasovany a spajany.Je
    to klasicky nepodarok s francuzkej kuchyne.Mel som
    nove Clio pred styrmi rokami a bol som rad ze ho
    niekto vobec kupil!Ces problemy s prevodoukou a
    hdzlimi brzdami po motorove problemy a odtahouka
    bol moj SECOND HOUME!
  • « 00 Reagovat !

foto

20.06.01  10:12

Podla mna je hlupost, ze plne syntetickeho oleja bude motor zrat viac ako polosyntetiky. Skor je to otazka hustoty a podobnych parametrov oleja.
  • « 00 Reagovat !

foto

19.06.01  14:20

Ja tam nelejem ziadny olej. :-) To sa musis spytat tych ludi v Renolte. Ja len zanho platim ucty. Kym to bolo v zaruke vcelku ma nezaujimalo co si donho leju (aj tak mi dali prvu napln po 20 000 zadarmo) ale uz by som sa asi mal spytat co som kupil, ze?
  • « 00 Reagovat !

foto

19.06.01  14:00

To je tiez dobre :-) Ja som zase pocul o jazde na petrolej na starych zigulakoch. Neviem si sice predstavit realizaciu, ale vraj sa to dalo...
    Ja budem jazdit aj nadalej na benzin, celkom sa mi osvedcil V-Power, onedlho urobim s nim dalsi test, tak uvidim. BTW aky olej lejes do motoru? Ja chcem prejst na plnu syntetiku, lebo cez vikend v zime parkujem pri potoku a bezne tam byva aj -30 celzia a v lete tam zase pali slnko, a tiez dlhsie jazdy v lete, na to je podla mna lepsie stavany plne systenticky olej. Ale predajca ma dost odhovaral, ze je to zbytocne a ze sa moze zvysit spotreba oleja. Teraz motor olej nezerie vobec.
  • « 00 Reagovat !

foto

19.06.01  13:23

Na skoda MB1000 mi tiekla chladiaca voda do oleja a ten neubudal ale pribudal. Len to malochybu ze po nastartovani sa urobila biela emulzia co prskala okolo mierky oleja ale zaujimave bolo ze po asi 5km ked sa motor zohrial to velmi rychlo vyprchalo a olej bol OK. To asi tiez neprospievalo oleju. Ale pocul som aj inu story v tych casoch. Velmi oblubenym sportom majitelov vyradenych direktorskych aut ako boli volgy bolo miesat naftu do benzinu (vtedy bol rozdiel v cene tiez len 2 koruny, ale robilo pri vtedajsich cenach 30% a pri spotrebe 15l/100km ... ). Ked sa zmiesavaci pomer prehnal, tak nafda dobre neprehorela, ostavala na stenach valcov a tiez prenikala to oleja. Manik to ten efekt neovladal zadrel motor lebo po nejakom case jazdil s naftou namiesto oleja (asi sa tiez vyprdol na pravidelne vymienanie oleja - ved ked neubudal ...).
  • « 00 Reagovat !

foto

19.06.01  12:10

Do tej 120ky nikto olej ani nedolieval. Chlapik sa vraj tvaril velmi zacudovane, ze to auto potrebuje nejaky olej atd. Len sa mu po tom case uz nezdal motor, ako chodi. Pocul som to od znameho mechnaika a aj mi to auto ukazal :-)
    Poldla mna oleju najviac znizuje zivotnost to, kolko krat sa zohreje a znovu vychladne. Takze ak jazdis dlhe trasy, zivosnot oleja bude asi podstatne vyssia ako udava vyrobca.
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…